CBI-chef roept op tot wereldwijd teamwerk om misdaad tegen te gaan

0
31

Central Bureau of Investigation (CBI)-directeur Subodh Jaiswal riep donderdag op tot een “absolute behoefte” aan meer internationale samenwerking tussen politiediensten in een geglobaliseerd misdaadscenario.

Tijdens de afscheidssessie van Interpol Young Global Het Police Leaders Programme, gehouden in Mumbai en bijgewoond door 59 agenten uit 44 landen, zei Jaiswal dat jonge leiders leiderschapskwaliteiten met een breder internationaal perspectief moeten opdoen.

“Geconfronteerd met toenemende transnationale en complexe misdaden, zijn de partnerschappen in verschillende jurisdicties en disciplines zullen een cruciaal instrument worden voor politiewerk”, citeert een CBI-woordvoerder Jaiswal.

Volgens het CBI zullen het belang van internationale samenwerking en de rol van Interpol als voorstander en wereldwijde netwerkopbouw belangrijk worden .

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

UPSC-benodigdheden | Wekelijkse nieuwsuitzending met MCQ's: Adani-Hindenburg-saga, M…Anti-wetenschapsbeweging is politiek, maar de geneeskunde heeft ook haar …

In de tribale dorpen van Jharkhand, een online marktplaats voor lokale producten

© The Indian Express (P) Ltd