Arbeta och lek var som helst med ROG G14 Laptop, nu $400 rabatt

0
42
ASUS

Kombinera spänningen med uppslukande spel med det praktiska hos en resande arbetsstation med ASUS ROG Zephyrus G14 gaming laptop. Till försäljning för $999,99 ($400 rabatt) till och med 5 februari–bästa priset sedan lanseringen–G14 kan vara byggd för spel, men dess pålitliga prestanda och långvariga batteri kommer säkerligen att tilltala distanspendlare och frekventa resenärer.

Den eleganta bärbara ROG-datorn utstrålar storslagenhet både på insidan och utsidan, med komponenter av högsta kvalitet som AMD Ryzen 7 och 16 GB dubbelkanals DDR5-RAM som driver din upplevelse. Du kommer att njuta av toppprestanda medan du dyker in i dagens hetaste AAA-spel lagrade på den bärbara datorns 512 GB PCIe SSD. Även om den rabatterade G14 är 2021-versionen håller den sig fortfarande i det moderna spelklimatet, tack vare NVIDIA GeForce RTX 3060-kortet med ROG Boost. GPU:n är inte heller bortkastad, eftersom den bärbara datorns 14-tums IPS-skärm har Full HD 1920×1080-upplösning och en jämn 144Hz uppdateringsfrekvens.

ASUS ROG Zephyrus G14 Gaming Laptop

Njut av uppslukande spel vart du än går eller njut av en pålitlig bärbar arbetsstation med ASUS ROG Zephyrus G14 gaming laptop.

Bästa köp

999,99 USD
1399,99 USD Spara 29 %

Även om spelbärbara datorer är kända för att bli väldigt heta, kan ASUS’ ROG Intelligent Cooling erbjuder dynamisk kylning baserad på kraven på dina uppgifter. Du kommer inte att slita ner din fläkt i onödan eftersom systemet automatiskt justerar mellan olika kyllägen. Trots alla dess funktioner är G14 endast 3,53 pund och 0,70 tum tunn, och balansen mellan kraft och storlek, tillsammans med ASUS’ pålitlighet, gör det till ett lämpligt alternativ för anställda hemma eller på resande fot. Två USB 3.2 Gen 2 Type-C-portar och 2 USB 3.2 Gen 2 Type-A-portar ger alla anslutningsalternativ du kan behöva. Och om du vill ha ännu mer kan tillbehör som Satechi USB-4 Multiport Hub utöka din arbetsstation via Type-C USB-porten.

ASUS ROG Zephyrus G14 Gaming Laptop är en kraftfull och förvånansvärt tunn enhet som tillfredsställer behoven hos alla typer av användare. Hämta din för 999,99 USD (400 USD rabatt) innan rean slutar den 5 februari för att dra nytta av en bärbar speldator som kan gå långt.

ASUS ROG Zephyrus G14 Gaming Laptop

Njut av uppslukande spel vart du än går eller njut av en pålitlig bärbar arbetsstation med ASUS ROG Zephyrus G14 gaming laptop.

Best Buy

999,99 USD
1399,99 USD Spara 29 %

LÄS NÄSTA

  • › Så här skärminspelning på iPhone
  • › Vad är en kondensatormikrofon och hur fungerar de?
  • › Så här ändrar du din ålder på TikTok
  • › Denna enorma böjda ultravida bildskärm från LG kostar 337 $ idag
  • › Nya HP Pro x360 Fortis är en 2-i-1 bärbar dator under 500 $
  • › Få PC-kraft med pekdatorportabilitet i Surface Pro 9 för $200 rabatt