YouTube TV tappar MLB-nätverket inför vårträningen

0
90
rawf8/shutterstock.com

Efter att ha misslyckats med att nå ett förnyelseavtal är MLB Network inte längre tillgängligt på YouTube TV. Dessutom har DVR-inspelningar av MLB-nätverket försvunnit från användarna’ konton. De här dåliga nyheterna kommer bara veckor före vårträningen 2023, som börjar den 24 februari.

Som The Streamable noterar är detta den första YouTube TV-vagnstvisten på mer än ett år. Men Google har en lång historia av bråk om streamingrättigheter—det tillbringade månader med att bråka med Roku 2021, och vid ett tillfälle förlorade det tillfälligt åtkomst till Disney-ägda kanaler.

Ändå är vissa kunder optimistisk om denna MLB-situation. När YouTube TV tillfälligt lade ner Disney kom kanalerna tillbaka bara en dag senare, förmodligen på grund av högtrycksförhandlingar. Samma sak kan hända med MLB-nätverket. (Personligen är jag inte så optimistisk.)

RELATEDSka du hoppa av streaming och gå tillbaka till kabel?

YouTube TV ber för närvarande kunderna om ursäkt via e-post. Den noterar att du fortfarande kan se några nationella MLB-spel på FOX, ESPN och TBS, som alla ingår i YouTube TV Base Plan. Dessutom berättar YouTube TV för kunderna att de är fria att pausa sin plan när som helst.

MLB Network är fortfarande tillgängligt på Sling TV, Fubo TV och DirecTV Stream. Som sagt, om du prenumererar på YouTube TV föreslår jag att du väntar lite för att se hur den här historien utvecklas. Du kan pausa ditt YouTube TV-abonnemang om du vill undvika din månadsavgift ett tag.

The 5 Best Live TV Streaming Services of 2022 Best Live TV Streaming Service Hulu + Live TV Hulu Best Live TV Streaming Service with DVR YouTube TV YouTube Best Live Sports Streaming Service Fubo TV Fubotv Best Budget Live TV Streaming Service Sling TV Sling TV Best Family-Friendly Live TV Streaming Service Frndly TV Frndly TV