Wist je dat zwarte eekhoorns mutanten zijn?

0
92
Maslov Dmitry/Shutterstock.com

In sommige staten komt het spotten van een zwarte eekhoorn veel voor. Deze zwarte eekhoorns zijn echter geen geheel eigen soort; het kan een vos-eekhoorn zijn of een grijze eekhoorn.

Ik zeg dat het normaal is om een ​​zwarte eekhoorn te zien, omdat Michigan, de staat waar ik woon, er een overvloed aan heeft. Veel artikelen online wijzen erop dat zwarte eekhoorns eigenlijk ongebruikelijk zijn in Noord-Amerika.

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe een eekhoorn die rood of grijs zou moeten zijn, in een zwarte vacht zou worden aangetrokken. Nou, het is geen mysterie, het is een genetische mutatie. Ja, zwarte eekhoorns zijn mutanten. Registreer ze beter onder de Mutant Registration Act.

Hoe deze mutatie gebeurt

Omdat wetenschappers de tijd nemen om dingen te bestuderen en te begrijpen, is er in de loop der jaren veel gespeculeerd over waarom er zwarte eekhoorns zijn. Als je het iemand vraagt, denken ze misschien dat het een geheel eigen soort is. Anderen geloven dat zwarte eekhoorns adolescente grijze eekhoorns zijn en van kleur veranderen naarmate ze ouder worden. Sommige online artikelen zeggen dat zwarte eekhoorns afkomstig zijn uit Canada.

Zwarte eekhoorns zijn echter grijze eekhoorns. De wetenschap heeft nu mogelijk ontdekt dat wanneer grijze eekhoorns en vosseekhoorns paren, er soms een vreemde genetische mutatie optreedt, resulterend in zwartharige baby's.

Het boek Weird Michigan van Linda Godfrey bevat een gedeelte over de zwarte eekhoorns, waar ik voor het eerst hoorde dat ze 'mutanten' zijn. Onlangs kwamen echter enkele onderzoekers van verschillende universiteiten bij elkaar om het DNA van deze genetische afwijkingen te testen om te zien wat ze werkelijk zijn. Het blijkt dat de creatie van zwarte eekhoorns allemaal de schuld is van de vosseekhoorn, een normaal roodbruin gekleurd beestje.

De mutatie kan natuurlijk gebeuren tussen twee vosseekhoorns, maar wanneer een zwartgrijze eekhoorn gevonden, de reden is dat het een kruising is met een Fox-eekhoorn en dat het mutante gen wordt doorgegeven aan hun baby's.

Hoe weet u dat Is de zwarte eekhoorn een vosseekhoorn of een hybride?

Als je een zwarte eekhoorn ziet, vraag je je misschien af ​​of je een gemuteerde grijze eekhoorn of een hybride grijze eekhoorn met de kleurmutatie ziet. Het is misschien moeilijk te zeggen, maar er zijn verschillen tussen grijze eekhoorns en vosseekhoorns. Hoewel de meeste grijze eekhoorns grijs zijn met misschien een vleugje rood, en vosseekhoorns rood zijn met wat zwarte puntjes op hun staarten, zijn ze ook verschillend van formaat.

Grijze eekhoorns, die eigenlijk zijn geclassificeerd als Oost-grijze eekhoorns, zijn kleiner dan de vos-eekhoorn. Een volwassen grijze eekhoorn zal ongeveer een pond of iets meer bereiken. Volwassen Fox-eekhoorns kunnen variëren van een pond tot drie pond. Vanwege de verschillen in grootte tussen deze twee soorten eekhoorns, zou men denken dat als een zwarte eekhoorn groter is, het een vosseekhoorn is, en als hij kleiner is, het een hybride zou kunnen zijn.

Hoe vaak komen zwarte eekhoorns eigenlijk voor?

Zwarte eekhoorns komen vooral voor in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten. Ze komen mogelijk vaker voor dan andere eekhoorns van dezelfde soort, evenals andere soorten eekhoorns, omdat hun zwarte vacht hen helpt de winters beter te overleven. Net zoals een zwart shirt op een zonnige dag je een extra warm gevoel geeft, absorbeert de zwarte vacht van zwarte eekhoorns de zonneschijn waardoor ze zelfs op koudere dagen warmer blijven.

In het Verenigd Koninkrijk lijkt het erop dat zwarte eekhoorns vormen ongeveer driekwart van de totale eekhoornpopulatie. Zwarte eekhoorns in de Verenigde Staten lijken voornamelijk in de oostelijke staten te worden gevonden, en het percentage van deze gemuteerde eekhoorns varieert afhankelijk van de staat waarin u zich bevindt. Sommige artikelen uit staten als Ohio melden dat zwarte eekhoorns ooit meer bevolkt waren dan ze zijn nu. Toch melden artikelen uit staten als Michigan dat er een toename is in het aantal zwarte eekhoorns dat in het wild te zien is.

Dus, de volgende keer dat je een zwarte eekhoorn ziet, weet dan dat je getuige zijn van iets dat enigszins ongewoon kan zijn, afhankelijk van waar je woont, en dat je waarschijnlijk naar een grijze eekhoorn kijkt die een zwarte jas draagt.