Home Dutch Van Free Fire Max tot Fortnite: 5 alternatieven voor Apex Legends Mobile

Van Free Fire Max tot Fortnite: 5 alternatieven voor Apex Legends Mobile

0

Apex Legends, een van de meest populaire Battle Royale-titels die beschikbaar zijn op mobiele apparaten, wordt in mei beëindigd. De game, die in maart vorig jaar werd gelanceerd, won onlangs de beste algemene gametitel in de Google Play Store.

Respawn Entertainment, de studio die de game ontwikkelde, zei in een blogpost dat het de mobiele versie omdat ze ‘de ervaring en inhoud van hoge kwaliteit willen behouden die spelers verdienen.’ Met nog bijna 90 dagen te gaan voordat de servers worden uitgeschakeld, zijn hier enkele van de beste alternatieven voor Apex Legends Mobile die je kunt proberen.

Lees ook |Apex Legends Mobile naar Gwent: de beste gratis Android-games van 2022

Gratis Fire Max

Garena's Free Fire Max is een van de meest gespeelde Battle Royale-titels in India. Het plaatst 50 spelers tegen elkaar op een onbewoond eiland, waarbij de laatste man die overblijft het spel wint. Spelers kunnen alleen spelen of samenwerken met vier andere spelers.

Gratis Fire Max-ontwikkelaars voegen regelmatig nieuwe personages en cosmetische items toe. (Afbeeldingsbron: Google Play Store)

De game biedt enkele van de beste aanpassingsmogelijkheden en wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe personages, skins, wapens en kaarten. Alle personages hebben unieke vaardigheden en spelers kunnen ook schakelen tussen verschillende combinaties van vaardigheden met behulp van de uitrustingsfunctie.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

JCB Literatuurprijs 2022-winnende vertaler Baran Farooqi over groeiende…

Delhi Confidential: ontmoeten, begroeten en deelnemen aan het parlementIn Jamtara veranderden oude panchayatgebouwen in bibliotheken en studiekringen…

Budget 2023: het juiste belastingregime kiezenMaandelijks abonnement om toegang te krijgen tot Budget

De graphics zijn vergelijkbaar met wat PUBG te bieden heeft. Als je het nu verboden Free Fire leuk vond, kun je met de game inloggen op je bestaande Free Fire-accounts en je voortgang en items overzetten met de Firelink-functie.

Lees ook |Amazon Prime Gaming nu in India: FIFA 23, CoD MW 2 en GTA: V in-game content gratis

Call of Duty Mobile

Call of Duty is al jaren de go-to-game voor spelers die van multiplayer-titels houden. Sinds de lancering geniet Call of Duty Mobile dezelfde populariteit, en dat is niet voor niets. De game is een van de meest gepolijste mobiele online multiplayer-games aller tijden en heeft tal van spelmodi zoals deathmatch naast de battle royale-modus voor 100 spelers.

Call of Duty Mobile heeft zowel informele als competitieve spelmodi. (Bron afbeelding: Google Play Store)

Call of Duty Mobile heeft een enorm arsenaal aan wapens die naar eigen voorkeur kunnen worden aangepast. Sommige opties omvatten de mogelijkheid om vaten, grepen, aandelen en kleuren te veranderen. Spelers kunnen ook operators ontgrendelen en instanties bestrijden naarmate ze vorderen. Net als Free Fire Max biedt het verschillende uitrustingsopties die kunnen worden gekozen voordat je aan een wedstrijd begint.

Advertentie

Het is bekend dat de ontwikkelaars elk seizoen nieuwe content uitbrengen en nieuwe spelmodi, kaarten, beloningen en thema-evenementen introduceren. En voor degenen met beperkte opslagruimte op hun apparaten, hebben Call of Duty Mobile-ontwikkelaars de initiële app-grootte verkleind en kunnen gebruikers kiezen of ze HD-bronnen, kaarten, operators en wapens willen downloaden.

Lees ook |Next Call of Duty krijgt 'full premium' release in 2023, bevestigt Activision

New State Mobile

Vorig jaar werd Battlegrounds Mobile India (BGMI) uit de Google Play Store en de Apple App store gehaald. Krafton, het bedrijf dat zowel BGMI als PUBG Mobile ontwikkelde, lanceerde al snel een nieuwe game genaamd New State.

New State Mobile speelt zich af in het jaar 2051. (Afbeeldingsbron: Google Play Store)

Gelegen in een futuristische omgeving in het jaar 2051, de formule en de basisgameplay zijn hetzelfde als PUBG waar de laatste man die overblijft de ronde wint . In vergelijking met BGMI en PUBG Mobile heeft New State Mobile een snellere gameplay, verbeterde beelden en intensere vuurgevechten. Spelers kunnen ook futuristische sportauto's, duinbuggy's, motorfietsen, speedboten en zelfs zweefvliegtuigen gebruiken.

Advertentie

Het lijkt erop dat Krafton ook aantekeningen heeft gemaakt van Call of Duty Mobile-ontwikkelaars, waarbij New State Mobile onder meer drones met afstandsbediening, neonvizieren, ballistische schilden en een kogelmeter bevat.

Lees ook |Death Stranding is nu gratis op Epic Games: Hoe claim je

Fortnite Mobile

Hoewel Fortnite niet beschikbaar is in de Google Play Store en de Apple App Store, blijft het nog steeds een van de meest gespeelde games aller tijden. De mobiele versie is beschikbaar om te downloaden van de Fortnite- of Epic Games-website en is vergelijkbaar met zijn desktop-tegenhanger, zowel qua gameplay als qua graphics.

Fortnite op mobiel biedt dezelfde ervaring als zijn desktop-tegenhanger. (Bron afbeelding: Google Play Store)

Voor degenen die nog niet in de tekenfilmachtige wereld van Fortnite zijn gedoken, plaatst de Battle Royale-titel 100 spelers op een eiland waar ze moeten overleven door items te maken, bewapening te bouwen, wapens te vinden en anderen te elimineren. Fortnite vereist ook dat spelers tijdelijke structuren bouwen die defensief kunnen worden gebruikt of om een ​​voordeel te behalen ten opzichte van hun tegenstanders. Als je niet van het bouwen van structuren houdt en gewoon anderen wilt neerschieten, hebben de ontwikkelaars een no-build-modus toegevoegd die een traditionele Battle Royale-ervaring biedt.

Afgezien hiervan biedt Fortnite verschillende aanpassingsmogelijkheden en heeft het naast populaire personages uit films en andere games talloze personages uit DC- en Marvel-universums. Het enige nadeel is dat de game op geselecteerde high-end apparaten draait.

Lees ook |5 games zoals Genshin Impact die je hierna moet spelen

ZombsRoyale.io

Als je moe bent van realistisch shooters met geavanceerde mechanica en langzame gameplay, zorg ervoor dat je ZombsRoyale.io uitprobeert. De arcade-shooter heeft 2D-graphics en eenvoudige bediening en mechanica. Met meer dan 30 miljoen spelers wereldwijd is het een van de leukste battle royale-titels die beschikbaar zijn op mobiele apparaten.

Advertentie ZombsRoyale.io is een eenvoudige 2D Battle Royale-titel (Bron afbeelding: Google Play Store)

De game maakt gebruik van de beproefde Battle Royale-formule en heeft verschillende modi zoals 50v50, Zombies , Superkracht, Crystal Clash en Wapenrace. Elk seizoen voegen de ontwikkelaars cosmetica en verzamelobjecten toe, waarbij de game al meer dan duizend personage-aanpassingsopties heeft, die kunnen worden ontgrendeld via in-game munten.

© IE Online Media Services Pvt Ltd