Twee miljoen pond ingeblikt vlees is teruggeroepen

0
76
Sky Cloud Pics/Shutterstock.com

Als je Weense worstjes in je kast hebt liggen, wil je misschien even wachten voordat je ze opeet. Er is een terugroepactie geweest van twee miljoen pond ingeblikt vlees, en deze kleine worstjes maken daar een groot deel van uit.

Conagra Brands, Inc heeft meer dan 2,5 miljoen pond ingeblikt vlees en gevogelte teruggeroepen vanwege een verpakkingsfout die tot besmetting zou kunnen leiden.

De terugroepactie werd op 31 januari gepubliceerd en de producten werden verkocht bij retailers in het hele land. De artikelen zijn geproduceerd tussen 12 december 2022 en 13 januari 2023. De voedselveiligheids- en inspectiedienst van de USDA toen de fabrikant het bureau op de hoogte bracht van bedorven en/of lekkende artikelen in een magazijn. Een onderzoek wees op een mogelijk defect in de blikken en er werd een terugroepactie uitgeschreven.

GERELATEERDBederft ingeblikt voedsel wel eens?

Op het moment van schrijven zijn er geen meldingen van bijwerkingen, maar u moet toch uw voorraad en prullenbak controleren of het teruggeroepen voedsel retourneren. Om erachter te komen of uw items zijn inbegrepen, kunt u naar de USDA-website gaan voor de volledige lijst met de merken Armor Star, Goya, Grace, Great Value, Hargis, Hereford, Kroger, Prairie Belt en Valrico.< /p>

Terwijl u uw ingeblikte vleesbouillon controleert, wilt u misschien ook al het charcuterievlees dat u in uw koelkast heeft nog eens controleren. De nieuwe terugroeping van ingeblikt vlees volgt ook op een massale terugroeping van charcuterie.

Als je dit weekend een super bowl-feest plant, zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van de laatste terugroepacties voordat u begint met het klaarzetten van uw feestschotels.