Temidden van de huwelijksgeruchten van Sidharth Malhotra en Kiara Advani, een blik op de tijdlijn van hun relatie

0
35

Het gerucht gaat dat acteurs Sidharth Malhotra en Kiara Advani klaar zijn om in de eerste week van februari in het huwelijksbootje te stappen tijdens een extravagante ceremonie in Jaisalmer, Rajasthan. Naar verluidt zullen hun pre-huwelijksfeesten plaatsvinden op 4 en 5 februari, gevolgd door de bruiloft op 6 februari. Hoewel het duo geen officiële aankondiging heeft gedaan, bevestigde Sidharth onlangs aan Radio Fever FM dat hij dit jaar gaat trouwen.

p>

Terwijl Sidharthdebuteerde in Bollywood met Karan Johar's Student of the Year naast Alia Bhatt en Varun Dhawan, Kiara Advani begon haar acteercarrière bij Fugly. De acteurs hebben in de loop der jaren een aantal gedenkwaardige personages geschreven.

De geruchten over hun vermeende relatie begonnen voor het eerst de ronde te doen tijdens de opnames van Shershaah – een film gebaseerd op het leven van Kargil War-held Vikram Batra – in 2019. Hetzelfde jaar vloog het duo naar Zuid-Afrikaom nieuwjaar in te luiden. Hoewel Sidharth en Kiara geen foto's van elkaar plaatsten, speculeerden hun fans snel dat het stel samen op vakantie was op basis van de vergelijkbare foto's die ze op Instagram hadden gedeeld.

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sidharth Malhotra (@sidmalhotra) 

Kort daarna, op Kiara‘s verjaardag, Sidharth verscheen niet alleen, maar het paar werd ook gezien toen ze samen een zaal verlieten.

LEES OOK |Ira Khan, Nupur Shikhare onthullen relatiegeheimen: 'Wie is er romantischer?'

In de daaropvolgende maanden bleef het paar fans onder de indruk houden van hun chemie tijdens de promoties van hun film. Gedurende deze tijd werden ze ook meerdere keren gezien bij het binnenkomen en verlaten van de luchthaven voor snelle ontsnappingen. Terwijl het duo op hun hoede bleef voor hun relatie, waren hun frequente date- en vakantie-uitstapjes voldoende om hun saamhorigheid te bevestigen.

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een post gedeeld door Viral Bhayani (@viralbhayani) 

Koffie met Karan 7, die vorig jaar in première ging, zag Shahid Kapoor zinspelen op de 8217;s huwelijk. “Wacht alstublieft op een grote aankondiging aan het eind van het jaar en het is geen film!,” zei hij, waarop Karan Johar antwoordde: “Bacche kamaal ke honge.

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sidharth Malhotra (@sidmalhotra) < /p>

In dezelfde aflevering, toen de gastheer Kiara aanspoorde over haar vergelijking met Sidharth, zei ze dat ze de relatie niet ontkende of accepteerde. “We zijn meer dan goede vrienden,” zei ze.

Ook dit jaar luidde het stel samen het nieuwe jaar in in Dubai en een paar dagen later wenste Kiara Sidharth op zijn verjaardag met een vertederende nooit eerder vertoonde foto van de twee.

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een post gedeeld door KIARA (@kiaraaliaadvani) 

Subscriber Only StoriesAlles bekijken

UPSC Key- 2 februari 2023: weten over de Uniebegroting 2023-24

Besmetting met Adani verspreidt zich terwijl de Indiase benchmark de correctie nadert

Japanse literaire reus Haruki Murakami publiceert na zes jaar nieuwe roman

Uniebegroting 2023 | Na gericht te zijn op armen op het platteland en in de stad, een signaal voor 2024: …Maandelijks plan om toegang te krijgen tot Budget

📣 Volg ons voor meer lifestyle-nieuws op Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

© IE Online Media Services Pvt Ltd