Samsung's Galaxy S23 heeft een strakker ontwerp, grote upgrades

0
80
Justin Duino/How-To Geek

De Samsung Galaxy S22-telefoons waren waarschijnlijk de beste Android-smartphones van 2022. Maar het is een nieuw jaar en ze zijn nu toe aan een opfrisbeurt. Naast de Galaxy S23 Ultra heeft Samsung zojuist de Galaxy S23 en S23 Plus aangekondigd, die beide boordevol verbeteringen zitten.

De Galaxy S23 en S23 Plus (ook gestileerd als S23+) zijn zojuist aangekondigd tijdens het Unpacked-evenement van het bedrijf en zullen in 2023 dienen als de belangrijkste niet-opvouwbare vlaggenschepen van Samsung, naast de S23 Ultra. Er is hier veel om over te praten, maar het eerste dat opvalt aan het paar telefoons is het bijgewerkte ontwerp.

Samsung

Na twee jaar hetzelfde ontwerp hergebruikt te hebben, ging Samsung voor een subtiele ontwerpwijziging met de Galaxy S23-reeks. In plaats van een camerabobbel waarin de hele achteruitrijcamera is ondergebracht, steken de afzonderlijke lenzen nu uit de verder vlakke achterkant, waardoor de telefoons meer op hun Ultra-tegenhanger lijken. We hebben deze look al gezien op sommige goedkope Samsung-telefoons, zoals de Galaxy A13 en Galaxy Z Flip 4.

De Galaxy S23 en S23 Plus hebben respectievelijk 6,1-inch en 6,6-inch FHD+ 120Hz-schermen, net als hun voorgangers. Beide telefoons worden aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 2 voor Galaxy, een exclusieve Samsung-variant van de nieuwste Qualcomm-chip die versnelde CPU- en GPU-prestaties biedt. Je krijgt ook tot 8 GB RAM en 512 GB opslag in de S23 Plus, evenals een 50 MP drievoudige achteruitrijcamera-opstelling en iets grotere batterijformaten in vergelijking met de S22-serie — de S23 krijgt een batterij van 3900 mAh en de S23 Plus een batterij van 4700 mAh.

Pre-order bij Samsung Pre-order bij Best Buy

De Galaxy S23 begint bij $ 799 voor de 128 GB-variant, terwijl de Galaxy S23 Plus begint bij $ 999 voor de 256 GB-variant (er is geen 128 GB-variant voor de S23 Plus). Ze gaan op 17 februari in de uitverkoop en je kunt ze kopen in de kleurstellingen Phantom Black, Green, Cream en Lavender. Als u ze koopt via de online storefront van Samsung.com, kunt u ze in vier extra kleuren kopen, waaronder limoen, hemelsblauw, grafiet en rood. Ze kunnen nu worden gereserveerd.

LEES VOLGENDE

  • › De Galaxy Book 3-laptops van Samsung hebben 120 Hz AMOLED-schermen
  • › Wat is de Snapdragon 8 Gen 2 voor Galaxy?
  • › De Samsung Galaxy S23 Ultra heeft een wilde 200 MP camera
  • › Samsung heeft een muziekvideo gemaakt voor de Ringtone van de Galaxy S23
  • › Intel's Arc A750 grafische kaart heeft een nieuwe, lagere prijs
  • › AMD's Ryzen 7000X3D-prijzen zien er echt, echt goed uit
  • › Overal werken en spelen met de ROG G14-laptop, nu $ 400 korting
  • › Windows 11 voegt nog meer widgets toe