Samsungs Galaxy S23 har en snyggare design, stora uppgraderingar

0
85
Justin Duino/How-To Geek

The Samsung Galaxy S22-telefoner var förmodligen de bästa Android-smarttelefonerna 2022. Men det är ett nytt år, och de ska nu uppdateras. Vid sidan av Galaxy S23 Ultra har Samsung precis presenterat Galaxy S23 och S23 Plus, som båda är fullspäckade med förbättringar.

Galaxy S23 och S23 Plus (även stiliserade som S23+) tillkännagavs precis vid företagets Unpacked-evenemang och kommer att fungera som Samsungs främsta icke-vikbara flaggskepp för 2023, tillsammans med S23 Ultra. Det finns mycket att prata om här, men det första du kanske lägger märke till med telefonparet är den uppdaterade designen.

Samsung

Efter två år av återanvändning av samma design, gick Samsung för en subtil designförändring med Galaxy S23-serien. Istället för att ha en kamerabula som inrymmer hela den bakre kamerauppsättningen, sticker de enskilda linserna nu ut från den annars släta baksidan, vilket gör att telefonerna ser mer ut som sin Ultra-motsvarighet. Vi har redan sett det här utseendet på vissa billiga Samsung-telefoner, som Galaxy A13 och Galaxy Z Flip 4.

Galaxy S23 och S23 Plus har 6,1-tums respektive 6,6-tums FHD+ 120Hz-skärmar, precis som sina föregångare. Båda telefonerna drivs av Snapdragon 8 Gen 2 för Galaxy, som är en Samsung-exklusiv variant av det senaste Qualcomm-chippet som ger accelererad CPU- och GPU-prestanda. Du får också upp till 8 GB RAM och 512 GB lagringsutrymme i S23 Plus, samt en 50MP trippel bakre kamerauppsättning och något ökade batteristorlekar jämfört med S22-serien — S23 får ett 3 900 mAh batteri och S23 Plus får ett 4 700 mAh.

Förbeställ från SamsungFörbeställ från Best Buy

Galaxy S23 kommer att börja på $799 för 128GB-varianten, medan Galaxy S23 Plus kommer att börja på $999 för 256GB-varianten (det finns ingen 128GB-variant för S23 Plus). De kommer att börja säljas den 17 februari och du kommer att kunna köpa dem i färgerna Phantom Black, Green, Cream och Lavendel. Om du köper dem från Samsung.coms onlinebutik kan du köpa dem i ytterligare fyra färger, inklusive Lime, Sky Blue, Graphite och Red. De är tillgängliga för förbeställning just nu.

LÄS NÄSTA

  • › Samsung’s Galaxy Book 3 bärbara datorer har 120Hz AMOLED-skärmar
  • › Vad är Snapdragon 8 Gen 2 för Galaxy?
  • › Samsung Galaxy S23 Ultra har en vild 200 MP-kamera
  • › Samsung gjorde en musikvideo för Galaxy S23s ringsignal
  • › Intel’s Arc A750 grafikkort har ett nytt lägre pris
  • › AMD’s Ryzen 7000X3D-prissättning ser riktigt, riktigt bra ut
  • › Arbeta och lek var som helst med ROG G14 Laptop, nu $400 rabatt
  • › Windows 11 lägger till ännu fler widgets