Samsung Galaxy S23 Ultra har en vild 200 MP-kamera

0
38
Justin Duino/How-To Geek

Efter att Samsung avlivade Galaxy Note-serien slogs dess design och signaturstylus samman med förra årets Galaxy S22 Ultra. Det var en av de bästa Android-telefonerna 2022, och nu har 2023-modellen kommit som Galaxy S23 Ultra.

Samsung har precis annonserat Galaxy S23 Ultra tillsammans med Galaxy S23 och S23+ vid företagets Unpacked-evenemang efter många rykten. S23 Ultra var dock showens tydliga stjärna. Vid en första anblick kanske du har svårt att skilja Samsungs senaste ultra-premium smartphone från S22 Ultra — designen är nästan identisk, ner till samma fyrkantiga design, kamerauppsättning och botten S Pen-öppning. Det finns dock några ändringar.

Till att börja med är kameran mycket förbättrad den här gången. Medan Samsung höll fast vid en 108 MP-kamera i tre hela Ultra-generationer, tar Galaxy S23 Ultra äntligen upp megapixelspelet med en 200 MP-kamera. Samsung är definitivt inte det första företaget som levererar en 200 MP-kamera på en smartphone, men det vill göra saker bättre än andra OEM-tillverkare med bland annat pixelbinning som går ner till 50MP och 12MP. Du kan fortfarande använda hela 200 MP om du vill.

Samsung

Liksom Galaxy S23 och S23+ drivs S23 Ultra av Snapdragon 8 Gen 2 för Galaxy, ett Samsung-exklusivt chip som enligt företaget självt möjliggör “världens snabbaste mobilgrafik ,” vilket gör telefonen perfekt om du vill glida iväg och spela spel. Många andra saker förblir oförändrade från S22 Ultra, men — det finns en identisk 120Hz 6,8-tums QHD+ böjd skärm, upp till 12 GB RAM och 1 TB lagringsutrymme och ett 5 000 mAh batteri. Telefonen stöder även Wi-Fi 6E och Bluetooth 5.3.

Förbeställ från SamsungFörbeställ från Best Buy

Om du vill köpa den, kommer den att börja på $1 199 för 256 GB-modellen, och den kommer att finnas i Phantom Black, Green, Cream och Lavendel. Genom att köpa från Samsung.coms onlinebutik kan du få ytterligare fyra färger, inklusive röd, lime, grafit och himmelsblå.

Om du är intresserad av att få Samsungs mycket bästa telefonen hittills, se till att förbeställa din nu. Den kommer att landa i butikshyllorna den 17 februari.

LÄS NÄSTA

  • › Samsung’s Galaxy S23 har en snyggare design, stora uppgraderingar
  • › Samsung’s Galaxy Book 3 bärbara datorer har 120Hz AMOLED-skärmar
  • › Windows 10’s dåliga uppgraderingsmeddelanden är tillbaka för Windows 11
  • › Arbeta och lek var som helst med ROG G14 Laptop, nu $400 rabatt
  • › Samsung gjorde en musikvideo för Galaxy S23s ringsignal
  • › Intel’s Arc A750 grafikkort har ett nytt lägre pris
  • › AMD’s Ryzen 7000X3D-prissättning ser riktigt, riktigt bra ut
  • › Windows 11 lägger till ännu fler widgets