EarFun Air Pro 3-recension: Brusreducerande TWS-hörlurar på en budget

0
80

Betyg: 7/10 ?

 • 1 – Fungerar inte
 • 2 – Knappt funktionell
 • 3 – Svår brist på de flesta områden
 • 4 – Fungerar, men har många problem
 • 5 – Bra men lämnar mycket att önska
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Bra och värt att köpa
 • 8 – Fantastiskt, närmar sig bäst i klassen
 • 9 – Bäst i klassen
 • 10 – Borderline perfektion

Pris: $80 Amazon EarFun

Hannah Stryker/How-To Geek

Det är lätt att hitta de perfekta hörsnäckorna om du är bekväm med att spendera några hundra dollar, men vad händer om du har en budget? EarFun Air Pro 3 är äkta trådlösa hörsnäckor med aktiv brusreducering, bra batteritid och kvalitetsljud, allt för långt under 100 USD.

Earfun Air Pro 3 upprepar sig på Air Pro 2 och ser ganska lika ut på papper. I praktiken har EarFun tagit några intressanta steg framåt med den här modellen, särskilt med introduktionen av en ny Bluetooth-codec.

EarFun tillverkar en hel del olika hörsnäckor, men är Air Pro 3-öronsnäckorna enastående i företagets sortiment eller bara en annan modell?

Obs! Mellan nu, 2 februari och 17 februari 2023, kan du köpa EarFun Air Pro 3 för bara $59,99. För att få hela erbjudandet, välj 10 % rabattkupongen på Amazon-listan och anger sedan rabattkoden AP315OFF i kassan.

Här är vad vi gillar

 • Imponerande brusreducering för priset
 • Ljudet är bra om inte nödvändigtvis bra
 • Fyra olika storlekar av silikonspetsar i lådan< /li>
 • Upp till 45 timmars speltid

Och vad vi inte gör

 • Inte de mest exakta hörlurarna
 • < li>Utseendet kommer inte att vara för alla

How-To Geeks expertgranskare går praktiskt in i varje produkt vi granskar. Vi testar varje hårdvara i timmar i den verkliga världen och kör dem genom riktmärken i vårt labb. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt och samlar aldrig ihop andras recensioner. Läs mer >>

Innehållsförteckning

Bygg och design: plast, men solid och Bekväm
Anslutning: Ser mot framtiden
Kontroller och användning av EarFun-appen: Enkelt men stabilt
Ljudkvalitet: Lämna bruset, behåll basen
    Mikrofonljudprov – inomhus
    mikrofonljudprov – utomhus
Batteritid: gott om speltid
Bör du köpa EarFun Air Pro 3-hörlurarna ?

Bygg och design: plast, men solid och bekväm

Hannah Stryker/How-To Geek

< ul>

 • Mått: 2,36 x 1,96 x 1,22 tum (60 x 50 x 31 mm)
 • Vikt (per öronsnäcka): 0,18 oz (5,2 g)
 • Totalvikt med fodral: 1,83 oz (52 g)
 • Vattenbeständighet: IPX5
 • Earfun Air Pro 3 har vad som nu är en ganska igenkännlig form för en äkta trådlös hörsnäcka, med en utskjutande skaft i botten. De ser verkligen inte ut som en kopia av Apple AirPods Pro, men de är inte särskilt utmärkande heller. Det är en enkel design, men den fungerar.

  Du borde inte behöva oroa dig för att ta med dig Air Pro 3 på en regnig dag, eftersom den är IPX5-klassad vattentålig. Det betyder att de är stänksäkra och svettsäkra, men du vill inte sänka dem i vatten.

  RELATERATApple AirPods Pro (2:a generationen) recension: De bästa hörlurarna för Apple-fans

  En bra passform är nyckeln för bra ljud—kraftfull bas, särskilt—och för effektiv brusreducering. EarFun inkluderar fyra olika storlekar av silikonspetsar här: extra small, small, medium och large. Den extra lilla storleken är praktisk om du vanligtvis har svårt att hitta en bra passform med öronsnäckor.

  Så länge du hittar en spetsstorlek som passar dig är Air Pro 3s bekväma att bära i timmar . De är tillräckligt lätta för att glömma att du har dem på dig.

  Connectivity: Looking Toward the Future

  Hannah Stryker/How-To Geek

  • Bluetooth-version: V5.3
  • Bluetooth-profil: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
  • Bluetooth-codecs: SBC, AAC, aptX Adaptive, LC3
  • Läge med låg latens: 55 ms

  Sedan 2020 har Bluetooth Special Interest Group pratat om Bluetooth Low Energy (LE) Audio och LC3-codec, som är tänkt att låta bättre än standard SBC-codec, även när man använder en lägre bithastighet. EarFun Air Pro 3 är några av de första prisvärda öronsnäckorna vi har sett som inkluderar Bluetooth LE Audio och LC3.

  Oroa dig inte om din telefon eller ljudspelare inte stöder denna codec, eftersom Air Pro 3s fortfarande har den vanliga SBC-codecen, såväl som AAC, vilket innebär bättre ljud på iPhone, iPad och iPod touch . Om du använder en Android-enhet måste du lita på de andra codecs.

  RELATEDVad är en codec?

  Om din telefon stöder Bluetooth 5.3 kan du antingen ha stöd för LC3 eller få det i en framtida firmwareuppdatering. Detta är dock inte det enda alternativet till SBC, eftersom Air Pro 3-öronsnäckorna också stöder aptX Adaptive. Detta har inte utbrett stöd, men om din telefon eller annan enhet stöder det, erbjuder den högre kvalitet än SBC-codec.

  Obs! EarFun Air Pro 3s stöder multipoint Bluetooth, vilket innebär att du kan ansluta dem till två enheter samtidigt för enkel växling.

  Slutligen har EarFun Air Pro 3-öronsnäckorna ett spelläge som minskar latensen. Detta är egentligen inte nödvändigt, eftersom latensen är ganska låg när du använder hörsnäckorna i alla lägen. Som sagt, millisekunder spelar roll i spel, så det är verkligen praktiskt att ha.

  Kontroller och användning av EarFun-appen: Enkelt men stabilt

  h2>

  Hannah Stryker/How- Till nörd

  Det finns inga knappar på Earfun Air Pro 3. Istället använder du ett system med kranar. Om du till exempel trycker två gånger på någon av hörsnäckorna pausas och återupptas uppspelningen eller svarar och avslutar samtal. Om du trycker en gång på den högra eller vänstra hörsnäckan höjs respektive sänks volymen.

  Du kan trycka två gånger på den vänstra hörsnäckan för att växla mellan lägena normalt, brusreducerande och omgivande ljud. Som sagt, för full kontroll vill du installera EarFun-appen, tillgänglig för iPhone och Android-enheter.

  Växla vy i full storlek1 av 4Föregående bild Nästa bild Föregående bild Nästa bild Föregående bild Nästa bild Föregående bild Nästa bild

  Appen låter dig uppdatera firmware på dina öronsnäckor, men i mitt fall behövdes ingen uppdatering. Du kan också aktivera spelläge och cykla igenom de olika lägen jag nämnde tidigare. Den största anledningen till att använda EarFun-appen är dock EQ-funktionen.

  Du kan ställa in sexbands equalizern till din egen anpassade inställning, eller så kan du välja bland de fyra förinställningarna. Dessa är ganska grundläggande, skär och förstärker antingen bas eller diskant, men de är en bra utgångspunkt för att ställa in din egen EQ-kurva.

  Ljud Kvalitet: Lämna bruset, behåll basen

  Hannah Stryker/How-To Geek

  • Driver: 11 mm Wool Composite Dynamic Drivers
  • Brusreducering: QuietSmart 2.0TM, Hybrid, upp till 43dB

  Jag har testat andra EarFun-produkter, mest öronsnäckor, och de har alltid ett roligt ljud, även om det inte är speciellt neutralt. Air Pro 3 påminner om att även om de inte är för audiofiler, borde de låta bra för de flesta, så länge du kan hitta en bra passform.

  Lyssnar på Ty Segall’s “Harmonizer,” den kraftfulla basen gör sig omedelbart uppenbar, även om den lämnar tillräckligt med utrymme för mellanregistret. Stereopanoreringen av olika delar är mycket tydlig, men ljudbilden är inte särskilt bred, inte för att detta är ovanligt i hörlurar.

  RELATERAT1MER Aero-recension: Prisvärda True Wireless Earbuds With Spatial Audio

  På samma sätt, “Dansgolv” av The Apples in Stereo har mycket rörelse i stereofältet, och det översätts bra på Air Pro 3, men återigen är ljudbilden inte särskilt bred. På den neutrala EQ-inställningen, som jag använde för den stora majoriteten av mitt lyssnande, har den låga delen gott om duns, men topparna behandlas också snyggt.

  En aspekt av Air Pro 3 värd att peka på ute är att direkt ur lådan låter de bra med ljudböcker och poddar. Det talade ordet, särskilt manliga högtalare, låter ofta för bastungt på hörlurar. Medan andra hörsnäckor som 1MORE Aero syftar till att fixa det här problemet med en “podcast” EQ-inställning, Air Pro 3 är en fantastisk uppsättning öronsnäckor om du mestadels lyssnar på poddsändningar eller tittar på videor.

  Den aktiva brusreduceringen (ANC) är förvånansvärt effektiv, men precis som ljudkvaliteten är detta mycket beroende av att man hittar en bra passform. Även om ingenting spelar, minskar ljudet avsevärt genom att aktivera ANC. Spela musik eller till och med en podcast eller video, och du kommer inte att höra någonting.

  Om du antar att du vill höra din omgivning är Ambient Sound-läget (alias Transparency Mode) förvånansvärt bra. Apple och några andra är fortfarande i framkant, men billigare alternativ som Air Pro 3s kommer snabbt ikapp.

  Mikrofonljudprov – Inomhus

  Ljudprov för mikrofon – Utomhus

  Batteritid: gott om speltid

  Hannah Stryker/How-To Geek

  • Batterikapacitet ( hörsnäckor): 54mAh vardera
  • Laddningsfodral batterikapacitet: 540mAh

  EarFun hävdar en batteritid på upp till sju timmar med ANC aktiverat och upp till nio timmar med ANC inaktiverat. Lägg till extra laddningar från fodralet så får du totalt upp till 37 timmar med ANC och upp till 45 timmar utan.

  Jag testade batteritiden med ANC aktiverat och fick faktiskt drygt sju timmar på en enda laddning. Som sagt, hur mycket batteritid du får ut av en laddning beror mycket på volymen, och jag brukar lyssna på en lägre volym än många andra.

  Air Pro 3-öronsnäckorna tar en timme i fodralet för att laddas upp helt, medan fodralet laddas på två timmar via USB-C. Om du föredrar att ladda fodralet trådlöst tar det cirka tre och en halv timme.

  Hörsnäckorna har snabbladdning, vilket ger dig upp till två timmars speltid från en 10 minuters laddning .

  The 7 Best True Wireless Earbuds of 2023 Best Overall Jabra Elite 85t Amazon Best Budget Skullcandy Dime Amazon

  $23.88
  $26.99 Save 12%

  Mest prisvärt SoundPEATS T3 trådlösa hörlurar Active Noise Cancelling Bluetooth 5.2-hörlurar in-ear ANC-hörlurar med transparensläge, Sound+ AI ENC Tech för tydliga samtal, pekkontroll, uppslukande stereoljud Amazon

  39,99 USD
  $45,99 Spara 13%

  Bästa Premium Buds Sony WF-1000XM4 Amazon

  228,00 USD
  279,99 USD Spara 19 %

  Bäst för idrottare JBL Reflect Flow Pro+ Amazon

  144,71 USD
  $179,95 Spara 20%

  Bäst för Apple-användare Apple AirPods Pro (2:a generationen) Amazon

  239,95 USD
   

  Ska du köpa EarFun Air Pro 3-hörsnäckorna?

  EarFun Air Pro 3-öronsnäckorna är ett slags jack of all trades när det kommer till äkta trådlösa hörsnäckor. Jag kan inte tänka på några områden där de verkligen sticker ut eller utmärker sig, men jag kan inte heller tänka på några områden där de misslyckas eller kommer till korta. De är inte enastående, men de är solida och för priset är det ett försäljningsargument.

  De större övergripande drivkrafterna verkar vara en ny trend i mellanklassen och avancerade in-ears, så det är trevligt att se detta inkluderat på Air Pro 3. Dessa drivrutiner kan ha något att göra med varför ANC och Ambient Sound-läget fungerar så bra på ett par öronsnäckor i detta prisklass.

  Om du letar efter öronsnäckor av hög kvalitet till ett anständigt pris, har du många bra alternativ. Som sagt, inkluderingen av Bluetooth LE Audio och LC3-codec, även om det inte är en spelväxlare, gör EarFun Air Pro 3 till ett jämförelsevis framtidssäkert val.

  Betyg: 7/10 Pris: $80 Amazon EarFun

  Här är vad vi gillar

  • Imponerande brusreducering för priset
  • Ljudet är bra om inte nödvändigtvis bra< /li>
  • Fyra olika storlekar av silikonspetsar i kartongen
  • Upp till 45 timmars speltid

  Och vad vi inte gör

  • Inte de mest exakta hörlurarna
  • Utseendet kommer inte att passa alla

  LÄS NÄSTA

  • › 9 farliga saker du aldrig bör göra på din router
  • › Samsung gjorde en musikvideo för Galaxy S23s ringsignal
  • › AMD’s Ryzen 7000X3D-prissättning ser riktigt, riktigt bra ut
  • › Intel’s Arc A750 grafikkort har ett nytt lägre pris
  • › Det är dags att sluta använda skrivbordsikoner
  • › Windows 10's dåliga uppgraderingsmeddelanden är tillbaka för Windows 11