EA stopt Apex Legends Mobile in mei; dit is waarom

0
38

Apex Legend Mobile, de high-fidelity video in koninklijke stijl die populair is op de meeste gamingplatforms, werd in maart 2022 beschikbaar gemaakt voor Android- en iOS-apparaten. De studio heeft nu bevestigd dat het de mobiele versie van de Apex Legend zal beëindigen om “hoogwaardige ervaring en inhoud te behouden die onze spelers verdienen.”

In een blogpost blijft de studio positief over “mobiel als platform” en zal “uitkijken naar nieuwe kansen om spelers daar in de toekomst van dienst te zijn.” Vanaf deze dag hebben gebruikers nog 90 dagen toegang tot de game. Spelers kunnen echter geen in-app aankopen doen waarbij echt geld betrokken is, terwijl gebruikers hun bestaande Syndicate Gold kunnen uitgeven en het spel probleemloos kunnen spelen.

Apex Legends Mobile is sinds zijn debuut vorig jaar een populaire Battle Royale-shooter. Het heeft zelfs onlangs de prijs voor beste algehele game in de Google Play Store gewonnen. Het spel kon echter het momentum niet vasthouden – zowel qua populariteit als het werven van nieuwe gebruikers. Dat gezegd hebbende, zal Apex Legend Mobile nog steeds beschikbaar zijn om te downloaden tot 1 mei 2023. En daarna zal de game niet langer speelbaar zijn.

Lees ook |Apex Legends Mobile komt op 17 mei naar Android, iOS

Veelgestelde vragen over Apex Legend Mobile worden stopgezet

Wat gebeurt er met mijn in-game aankopen van Apex Legend Mobile?

  • Alle in-game aankopen zijn beschikbaar voor gebruikers tot 1 mei 2023.

Wat gebeurt er met mijn Apex Legend Mobile in- game virtuele valuta?

  • Alle virtuele valuta zijn toegankelijk tot 1 mei 2023.

Kan ik een terugbetaling krijgen op Apex Legend Mobile-aankopen?

  • Nee, er wordt geen enkele vorm van restitutie aangeboden door de studio en het is volgens de EA-overeenkomst. Dit geldt zowel voor aankopen in de Google Play Store als voor aankopen in de Apple App Store.

Wat gebeurt er met de Apex Legend Mobile-webwinkel?

  • Ook de webstore Apex Legend Mobile houdt op 1 mei 2023 te bestaan.

Kan ik Apex Legend Mobile nog spelen op andere platformen?

Alleen voor abonnees VerhalenAlles bekijken

Uniebegroting 2023 | Na gericht te zijn op armen op het platteland en in de stad, een signaal voor 2024: …

Chhattisgarh: Hoe mohalla lessen en online sessies scholieren hielpen.. .

Begroting gezondheidszorg: 157 nieuw hogescholen voor verpleegkundigen op de kaart, drive to end si…< /figuur>Delhi Confidential: tijdens de begrotingstoespraak, de slip van Nirmala Sitharaman…Maandelijks plan om toegang te krijgen tot BudgetAdvertisement

  • Ja, u kunt blijven genieten van Apex Legend Mobile op andere platforms zoals pc, Xbox en PlayStation zonder problemen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd