De Samsung Galaxy S23 Ultra heeft een wilde 200 MP camera

0
44
Justin Duino/How-To Geek

Nadat Samsung de Galaxy Note-serie om zeep hielp, werden het ontwerp en de kenmerkende stylus vorig jaar samengevoegd tot de Galaxy S22 Ultra van vorig jaar. Het was een van de beste Android-telefoons van 2022 en nu is het 2023-model gearriveerd als de Galaxy S23 Ultra.

Samsung heeft zojuist de Galaxy S23 Ultra naast de Galaxy S23 en S23+ aangekondigd tijdens het Unpacked-evenement van het bedrijf na vele geruchten. De S23 Ultra was echter de duidelijke ster van de show. Op het eerste gezicht is het misschien moeilijk om de nieuwste ultra-premium smartphone van Samsung te onderscheiden van de S22 Ultra — het ontwerp is bijna identiek, tot aan hetzelfde vierkante ontwerp, de camera-instellingen en de onderste S Pen-sleuf. Er zijn echter een paar wijzigingen.

Om te beginnen is de camera deze keer veel verbeterd. Terwijl Samsung drie hele Ultra-generaties vasthield aan een 108MP-camera, brengt de Galaxy S23 Ultra eindelijk het megapixelspel met een 200MP-camera. Samsung is zeker niet het eerste bedrijf dat een 200 MP-camera op een smartphone levert, maar het wil het beter doen dan andere OEM's, onder andere door pixelbinning terug te brengen tot 50 MP en 12 MP. Je kunt nog steeds de volledige 200MP gebruiken als je wilt.

Samsung

Net als de Galaxy S23 en de S23+ wordt de S23 Ultra aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 2 voor Galaxy, een exclusieve Samsung-chip die volgens het bedrijf zelf 's werelds snelste mobiele graphics mogelijk maakt ,” waardoor de telefoon perfect is als je wilt wegdromen en games wilt spelen. Veel andere dingen blijven ongewijzigd ten opzichte van de S22 Ultra, hoewel — er is een identiek 120 Hz 6,8-inch QHD + gebogen scherm, tot 12 GB RAM en 1 TB opslag, en een batterij van 5000 mAh. De telefoon ondersteunt ook Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.3.

Pre-order bij Samsung Pre-order bij Best Buy

Als je het wilt kopen, begint het bij $ 1.199 voor het 256 GB-model, en het zal beschikbaar zijn in Phantom Black, Green, Cream en Lavender. Door iets te kopen in de online storefront van Samsung.com, kunt u vier extra kleuren krijgen, waaronder rood, limoen, grafiet en hemelsblauw.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Samsung's zeer beste telefoon tot nu toe, zorg ervoor dat je de jouwe nu pre-ordert. Het zal op 17 februari in de winkelrekken liggen.

LEES VOLGENDE

  • › Samsung's Galaxy S23 heeft een strakker ontwerp, grote upgrades
  • › De Galaxy Book 3-laptops van Samsung hebben 120 Hz AMOLED-schermen
  • › Slechte upgrade-prompts van Windows 10 zijn terug voor Windows 11
  • › Overal werken en spelen met de ROG G14-laptop, nu $ 400 korting
  • › Samsung heeft een muziekvideo gemaakt voor de Ringtone van de Galaxy S23
  • › Intel's Arc A750 grafische kaart heeft een nieuwe, lagere prijs
  • › AMD's Ryzen 7000X3D-prijzen zien er echt, echt goed uit
  • › Windows 11 voegt nog meer widgets toe