Beste deals aller tijden voor iPad Air 2022, WD_BLACK SSD's en meer

0
37
Apple, Western Digital, Amazon

Welkom op de eerste dag van februari 2023! Deze week trappen we af met een enorme hoeveelheid kortingen, waarvan vele de absoluut laagste prijzen bevatten die we ooit hebben gezien op de nieuwste iPad Air, ultrasnelle WD_BLACK interne gaming-SSD's en nog veel meer .

Apple iPad Air (2022) voor $ 499,99 ($ ​​99,01 korting)

Apple

Een nieuwe week, een nieuwe iPad-uitverkoop. Deze keer is de gloednieuwe 2022-editie van de iPad Air terug naar $ 499,99 ($ ​​91,01 korting). Het bevat een 10,9-inch edge-to-edge-scherm, twee 12-megapixelcamera's (een breed aan de voorkant en de andere ultrabreed aan de achterkant) en de uitzonderlijke M1-chip van Apple die Stage Manager ondersteunt voor extra functionaliteit. Hoewel dit tot nu toe de laagste prijs is voor dit specifieke model, is de iPad Air uit 2022 sinds de lancering in november verschillende keren tot dit punt gedaald, dus het is niet te zeggen wanneer deze uitverkoop weer zal zijn.

Apple iPad Air

WD_BLACK SN770 interne SSD voor $ 69,99 ($ ​​60 korting)

Western Digital

< p>Videogames worden alleen maar groter, wat betekent dat je in de nabije toekomst meer opslagruimte nodig zult hebben. De WD_BLACK SN770 interne SSD is een PCIe Gen4 gaming-krachtpatser met razendsnelle snelheden tot 5.150 MB/s. Het model in de aanbieding van vandaag bevat 1 TB opslag, maar u kunt upgraden naar 2 TB of downgraden naar 250 GB, afhankelijk van uw behoeften. Ongeacht welke u kiest, alle opslagopties zijn momenteel de laagste prijs die we ooit hebben gezien bij de SN770-serie sinds de lancering bijna een volledig jaar geleden.

WD_BLACK SSD

Amazon eero Pro 6 Mesh Wi-Fi 6-systeem voor $ 339 ($ 60,99 korting)

Amazon

Een sterke draadloze internetverbinding is een noodzaak geworden voor het moderne leven, en als er zwakke plekken of storingen in uw huis zijn, weet u dat zeker. Verban slechte wifi voorgoed met het eero Pro 6 mesh-systeem, nu voor de laagste prijs sinds de lancering eind 2020. Dit driedelige eero Pro 6-systeem is gebouwd rond Wi-Fi 6 en ondersteunt gigabitsnelheden tot 75+ verbonden apparaten tegelijkertijd, en het kan een ruimte van 6000 vierkante meter aan snel, stabiel internet dekken.

Amazon eero Wi-Fi

Meer deals deze week

Apple

Wil je nog meer kortingen op fantastische producten? Hier zijn enkele andere opmerkelijke technische deals die we deze week op internet hebben gevonden.

 • Apple iMac met M1-chip (2021) voor $ 1.349 ($ 150 korting)
 • Samsung FIT Plus 3.1 USB-flashdrive voor $ 14,99 ($ ​​30 korting) — Beste prijs
 • WD 2TB My Passport Ultra draagbare externe harde schijf voor $ 68,82 ($ 31,17 korting)
 • UGRACE vintage laptoprugzak voor $ 23,39 ($ 18,60 korting)
 • Logitech Zone Vibe 100 lichtgewicht draadloze hoofdtelefoon voor $ 79,99 ($ ​​20 korting) ) — Beste prijs
 • Govee hygrometer-thermometer H5100 (3 stuks) voor $ 33,99 ($ ​​6 korting) — Beste prijs
 • Govee Envisual TV LED-achtergrondverlichting T2 met dubbele camera's voor $ 109,99 ($ ​​30 korting) — Beste prijs

Apple iMacSamsung Flash DriveWD 2TB HDDDUGRACE-rugzakLogitech-koptelefoonGovee ThermometerGovee LED-achtergrondverlichting LEES VOLGENDE

 • › Slechte upgrade-prompts van Windows 10 zijn terug voor Windows 11
 • › Windows 11 voegt nog meer widgets toe
 • › Intel's Arc A750 grafische kaart heeft een nieuwe, lagere prijs
 • › Overal werken en spelen met de ROG G14-laptop, nu $ 400 korting
 • › AMD's Ryzen 7000X3D-prijzen zien er echt, echt goed uit
 • › Samsung heeft een muziekvideo gemaakt voor de ringtone van de Galaxy S23