Alles wat Samsung heeft aangekondigd tijdens het Unpacked Event in februari 2023

0
41
Justin Duino/Review Geek

We hebben goed nieuws als je klaar bent voor een indrukwekkend nieuw Samsung Galaxy-apparaat. Vandaag is het Samsung-dag! Het bedrijf sprong op het podium voor zijn eerste Galaxy Unpacked-evenement van 2023 en onthulde veel nieuwe producten. Van een betaalbare Galaxy S23 tot de krachtpatser Galaxy S23 Ultra met een 200MP camera, samen met een nieuwe Galaxy Book 3 Ultra.

We hadden een goed idee van wat er ging komen, dankzij talloze geruchten, lekken en vorige releases. Zoals verwacht is de nieuwe Galaxy S23-smartphonelijn van Samsung relatief vergelijkbaar met het model van vorig jaar, met opmerkelijke verbeteringen aan de processor, opslag en camerasystemen.

Dit is een jaarlijkse evolutionaire update van een beproefd ontwerp, geen geheel nieuwe release. Dat betekent echter niet dat er geen grote verrassingen waren, zoals de epische nieuwe 200MP-camera in de Galaxy S23 Ultra of de chique Windows 11-aangedreven Galaxy Book 3 Ultra.

Inhoudsopgave

Samsung Galaxy releasedetails
Galaxy S23 en Galaxy S23+
De krachtpatser Galaxy S23 Ultra
Galaxy S22 krijgt een prijsdaling
Nieuwe Samsung Galaxy Book 3-laptops
Samsung plaagt een nieuw XR (AR/VR)-apparaat

Samsung Galaxy Release Details

Justin Duino/Review Geek

Net als eerdere Samsung Galaxy Unpacked-evenementen verspilt het bedrijf geen tijd om deze opwindende nieuwe producten bij de gebruikers te krijgen. handen. De volledige Samsung Galaxy S23-serie kan op dit moment worden gereserveerd, met een releasedatum van 17 februari.

Op dezelfde manier kun je Samsung's snelste Galaxy Book naar datum (de Galaxy Book 3 Ultra) of de meer betaalbare Galaxy Book Pro of Pro 360 op 17 februari of in de komende weken, afhankelijk van de regio.

Hier is absoluut alles wat je hebt gemist van Samsung& #8217;het laatste evenement en links om alles te kopen wat je maar wilt.

Galaxy S23 en Galaxy S23+

Justin Duino/Review Geek

Terwijl het grootste deel van het onverpakte evenement van Samsung gericht was op de nieuwe Galaxy S23 Ultra, waren de andere twee telefoons zijn net zo belangrijk. De nieuwe Galaxy S23 en Galaxy S23+ hebben een vertrouwd uiterlijk, stijl en prijskaartje, met overal subtiele verbeteringen.

Deze telefoons hebben dezelfde 6,1-inch en 6,6-inch schermformaten als vorig jaar, opnieuw beginnend bij $ 799 en $ 999, maar zijn beter dan ooit. Het is zelfs veilig om te zeggen dat de reguliere modellen meer “Ultra” dan voorheen, dankzij een capabele 50MP primaire camera met snellere autofocus, Super HDR-modus, een betere selfiecamera en dezelfde vier kleuropties als de Ultra.

Samsung Galaxy S23

Pre-order de geheel nieuwe Samsung Galaxy S23 en Galaxy 23+ vandaag, met bestellingen die vóór 17 februari worden verzonden.

Samsung

De Galaxy S23-serie van Samsung heeft verschillende jaar-op-jaar verbeteringen om gebruikers tevreden te houden, en als je afkomstig van zoiets als een Galaxy S21 of ouder, zul je dol zijn op alles wat nieuw is. Pre-order vandaag een Galaxy S23 of 23+ en ontvang deze vóór 17 februari.

De Powerhouse Galaxy S23 Ultra

Justin Duino/Review Geek

De ster van de show is natuurlijk de grote nieuwe Galaxy S23 Ultra, en hier is alles wat je moet weten. Zoals verwacht is het ontwerp in wezen ongewijzigd ten opzichte van het model van vorig jaar, maar dat betekent niet dat het geen geheel nieuwe Galaxy is.

De Galaxy S23 Ultra heeft hetzelfde prachtige 6,8-inch 120Hz-scherm als vorig jaar, aangedreven door de nieuwste Snapdragon 8 Gen 2 (voor Galaxy) chipset met aanzienlijk verbeterde prestaties. Het wordt nu geleverd met ten minste 256 GB opslagruimte, in plaats van 128 GB, en een waanzinnige nieuwe 200 MP-camera vol indrukwekkende functies.

Justin Duino/Review Geek

Afgezien van de chipset is de belangrijkste verandering de 200 megapixel camera. Het biedt de snelste autofocus tot nu toe, een nieuwe Super HDR-videomodus op zowel de camera aan de voor- als achterzijde, sterk verbeterde fotografie bij weinig licht of nacht, en nog veel meer.

De Galaxy S-Pen-uitgeruste S23 Ultra is sneller en toch efficiënter, heeft dezelfde batterij van 5000 mAh als voorgaande jaren, een verbluffende camera en is verkrijgbaar in vier leuke kleuren. Net als voorgaande jaren begint de S23 bij $ 1.199 en wordt hij op 17 februari uitgebracht. Pre-order vandaag nog via onderstaande link.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Pre-order de geheel nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra vandaag, met bestellingen die vóór 17 februari worden verzonden.

Samsung

Galaxy S22 krijgt een prijsdaling

De Galaxy S22 van vorig jaar. Justin Duino/Review Geek

Interessant genoeg behoudt Samsung het basismodel Galaxy S22 van vorig jaar, alleen kost het nu $ 699 in plaats van $ 799. Het is een iets meer betaalbare telefoon voor mensen met een beperkt budget die toch een geweldige ervaring willen.

Samsung bevestigde dat het zou blijven hangen tijdens het Unpacked-evenement, maar zei er niets over de S22+ of de S22 Ultra. Verwacht dat de voorraad van die twee duurdere oudere modellen langzaam zal verdwijnen.

SAMSUNG Galaxy S22

Samsung's Galaxy S22 van vorig jaar blijft hangen met een nieuwe startprijs van $ 699.

Amazon

$698.94
$799.99 Bespaar 13%< /p> Beste koop

$ 699,99
 

Samsung

$ 799,99
 

Nieuwe Samsung Galaxy Book 3-laptops

Justin Duino/Review Geek

Afgezien van nieuwe smartphones, nam Samsung even de tijd om een ​​drietal opwindende nieuwe laptops op de markt te brengen. De capabele Galaxy Book-lijn is beter dan ooit dankzij een nieuwe Galaxy Book 3 Ultra, Galaxy Book Pro 3 (14 of 16 inch) en de Galaxy Book Pro 360.

Zoals onze eigen Andrew Heinzman zei, laat de nieuwe Galaxy Book 3 Ultra van Samsung de MacBook Pro er oud en zwaar uitzien. En zoals verwacht is de Galaxy Book 3 Ultra Samsung's nieuwste vlaggenschip Windows 11-laptop voor 2023. Hij heeft een prachtig 16-inch 3K-scherm en weegt slechts 3,9 pond, wat meer dan een pond lichter is dan de 16-inch MBP .

Het is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende configuraties en overtreft met een Intel 13e generatie Core i9 CPU, NVIDIA's krachtige RTX 4070 GPU, meer dan 32 GB LPDDR5 RAM en 1 TB solid-state opslag voor iedereen de video die je maakt met je Galaxy S23 Ultra.

De Ultra-laptop is zo high-end als maar kan, inclusief de oogverblindende startprijs van $ 2.199, afhankelijk van de configuratie. Pre-orders openen op 14 februari, maar er is een “vroege toegang” soort programma voor degenen die echt geïnteresseerd zijn.

Samsung Galaxy Book 3 Ultra

< p class="productkenmerken">De vlaggenschiplaptop van Samsung heeft een 13e generatie Intel Core CPU, RTX 40-serie graphics, een schokkend lichtgewicht ontwerp en een fraai 3K 120Hz OLED-scherm. Het is een indrukwekkende Windows-laptop, dat is zeker.

Samsung

Bovendien, voor degenen die op zoek zijn naar een eersteklas laptopervaring voor een lagere prijs, de Galaxy Book Pro is beschikbaar in zowel 14- als 16-inch configuraties, wat nog steeds een uitstekende machine is die begint bij $ 1.400 en arriveert op 17 februari.

Samsung

Samsung Galaxy Book 3 Pro

Verkrijgbaar in 14- en 16-inch vormfactoren, biedt de Galaxy Book 3 Pro vlaggenschipachtige specificaties tegen een redelijkere prijs dan zijn Ultra-broer of zus. Dit is het model dat u koopt als u geen discrete RTX-graphics nodig heeft.

Samsung

En tot slot is er ook de Galaxy Book Pro 360, je typische converteerbare laptop met een roterend scharnier, S-Pen-stylusondersteuning en een breed scala aan accessoires om road warriors of mensen die onderweg werken te helpen meer gedaan te krijgen.

De Galaxy Book Pro 360 is alleen verkrijgbaar met een 16-inch scherm en is iets duurder dan de reguliere Pro-lijn, vanaf $ 1.900, maar het is een capabele en gestroomlijnde machine. Dankzij het dynamische AMOLED 2X-scherm is de Galaxy Book 3 Pro 360 veel dunner dan concurrerende convertible laptops, en hij is zelfs verkrijgbaar in een optioneel 5G-model.

Pre-orders voor de Galaxy Book 3 Galaxy Book 3 Pro en 3 Pro 360 zijn vandaag verkrijgbaar en de verzending begint op 17 februari. Samsung opende ook een Early Access-programma voor de Galaxy Book 3 Ultra, maar officiële pre-orders voor het Ultra-apparaat beginnen op 14 februari en de producten worden op 22 februari verzonden.

Samsung Galaxy Book 3 Pro 360

De Galaxy Book 3 Pro 360 is een converteerbare versie van Samsung's Galaxy Book 3 Pro. hij heeft dezelfde specificaties en een 16-inch scherm, maar hij kan worden opgevouwen tot een tabletvormfactor en wordt geleverd met een S Pen-stylus.

Samsung

Samsung plaagt een nieuw XR (AR/VR)-apparaat

Justin Duino/Review Geek

En tot slot, om het Galaxy Unpacked-evenement van Samsung in februari 2023 af te sluiten, begon het bedrijf nieuwe “XR-ervaringen” XR dit zeggen, XR dat, in een poging iets te zeggen zonder iets te zeggen. Voor degenen die het niet weten, XR is Extended Reality, een combinatie van AR en VR.

Het lijkt erop dat Samsung zijn aankomende VR-headset plaagt om het op te nemen tegen de Meta Quest Pro, de aanstaande headset van Apple en al het andere, dankzij een samenwerking met Qualcomm en Google.

Uit wat we hebben verzameld , zal een nieuw Galaxy XR/AR/VR-product verbluffende hardware van Samsung hebben, aangedreven worden door een Qualcomm-chipset en verbeterde software-ervaringen krijgen dankzij de voortdurende samenwerking tussen Samsung en Google.

Het was een vreemde eend in de bijt uitwisseling, maar toch heel duidelijk waar de drie mensen naar probeerden te verwijzen zonder het te zeggen. Ik denk dat we moeten afwachten.

Dat was alles wat Samsung vandaag te bieden had. We krijgen een geweldige nieuwe Galaxy S23 Ultra, twee kleinere Galaxy S23-modellen en een drietal capabele nieuwe laptops.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een van Samsung's nieuwe producten, wilt u profiteren van pre-orders. Samsung biedt exclusieve inruilkortingen, upgrades of deals voor alle drie de telefoons. Koop dus die nieuwe Galaxy S23 Ultra en geniet van betere foto's en video's.

Blijf de komende weken op de hoogte voor meer details en onze Galaxy S23 Ultra-recensie door je te abonneren op onze dagelijkse nieuwsbrief.