Samsung Galaxy S23-evenement vanavond: starttijd, hoe live te kijken

0
88

Samsung is helemaal klaar om zijn vlaggenschip Galaxy S23-serie smartphones aan te kondigen tijdens het komende Samsung Unpacked 2023-evenement. Het persoonlijke evenement vindt plaats in Masonic Auditorium in San Francisco, VS, waar het bedrijf de niet-opvouwbare vlaggenschip-smartphones van de volgende generatie zal onthullen, gebaseerd op de Snapdragon 8 Gen 2 SoC.

Hier& #8217;s wat je kunt verwachten van de Samsung Galaxy Unpacked 2023.

Galaxy Unpacked 2023 bekijken

Het Galaxy Unpacked-evenement wordt op 1 februari om 23.30 uur live gestreamd op de officiële website van Samsung, Twitter, Facebook en YouTube. Tijdens de presentatie kondigt het bedrijf de Galaxy S23, Galaxy S23+ en Galaxy S23 Ultra aan. Bovendien zal het merk waarschijnlijk ook de volgende generatie Galaxy-notebooks introduceren met een geüpdatet ontwerp en verbeterde prestaties

Wat u kunt verwachten van de Galaxy S23-serie

Qua uiterlijk ziet de Galaxy S23-serie er misschien niet zo heel anders uit dan de Galaxy S22-serie, zeker het Ultra-model. De Galaxy S23 Ultra heeft een vergelijkbaar gebogen ontwerp en een enorme camera-array aan de achterkant met een 200 MP primaire camera, een ultragroothoeklens en dubbele 10 MP telelenzen met ondersteuning voor maximaal 100x hybride zoom.

Alleen voor abonnees. StoriesAlles bekijken

Na zich te hebben gericht op armen op het platteland en in de stad, 2024 signaal: de middenklasse ma…UPSC Key- 1 februari 2023: Kennis over de economische enquête 2022-23, Amrit Kaa…

De goede economie van Budget: geen schaduw van 2024, in het licht van fiscaal voorzichtig…Drie grote voordelen van Union Budget 2023-24: Capex, fiscaal voorzichtigheid en n… Maandelijks plan om toegang te krijgen tot Budget Lees ook |Samsung Galaxy S23 kost mogelijk Rs 7.000 meer dan Galaxy S22

De Galaxy S23 en de Galaxy S23+ krijgen een drievoudige camera-opstelling. In vergelijking met de Galaxy S22 en de S22+ zullen hun voorgangers individuele camerabobbels hebben, net als de Galaxy S22 Ultra, waardoor hij er uniek uitziet.

Alle drie varianten van de Galaxy S23 zullen gebaseerd zijn op de Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Terwijl de Galaxy S23 en de Galaxy S23+ ten minste 8 GB RAM en 128 GB interne opslag zullen bieden, zou de Galaxy S23 Ultra ten minste 12 GB RAM en 256 GB interne opslag bieden.

Komt naar het display afdeling krijgen de Galaxy S23 en de S23+ een FHD+ scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. Evenzo heeft de Galaxy S23 Ultra een scherm met QHD + resolutie met dezelfde vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Zoals Corning onlangs heeft bevestigd, zal de Galaxy S23-serie ook voorzien zijn van Gorilla Glass Victus 2-bescherming voor verbeterde krasbestendigheid.

Advertentie

De Galaxy S23-lijn wordt geleverd met Android 13 OS met een aangepaste OneUI 5.1-skin erop, en deze smartphones zullen naar verwachting ten minste drie belangrijke Android OS-upgrades ontvangen. De laatste lekken suggereren ook dat de Galaxy S23-serie een prijsstijging zal krijgen in vergelijking met de Galaxy S22-serie, ten minste Rs 7.000 voor het basismodel.

© IE Online Media Services Pvt Ltd