Samsung Galaxy S23-evenemang ikväll: Starttid, hur man tittar live

0
80

Samsung är redo att presentera sitt flaggskepp Galaxy S23-serien av smartphones vid sitt kommande Samsung Unpacked 2023-evenemang. Det personliga evenemanget kommer att äga rum i Masonic Auditorium i San Francisco, USA, där företaget kommer att avslöja nästa generations icke-vikbara flaggskeppssmartphones, baserade på Snapdragon 8 Gen 2 SoC.

Här& #8217;är vad du kan förvänta dig av Samsung Galaxy Unpacked 2023.

Så här ser du Galaxy Unpacked 2023

Galaxy Unpacked-evenemanget kommer att livestreamas på Samsungs officiella webbplats, Twitter, Facebook och YouTube med start klockan 23:30 den 1 februari. Under presentationen kommer företaget att presentera Galaxy S23, Galaxy S23+ och Galaxy S23 Ultra. Utöver det kommer varumärket sannolikt också att introducera nästa generations bärbara Galaxy-datorer med en uppdaterad design och förbättrad prestanda

Vad man kan förvänta sig av Galaxy S23-serien

När det gäller utseende , Galaxy S23-serien kanske inte ser så annorlunda ut från Galaxy S22-serien, speciellt Ultra-modellen. Galaxy S23 Ultra kommer att ha en liknande böjd design och en massiv kamerauppsättning på baksidan med en primärkamera på 200 MP, en ultravidvinkellins och dubbla 10 MP teleobjektiv med stöd för upp till 100x hybridzoom.

Endast för abonnenter. BerättelserVisa alla

Fackets budget 2023 | Efter att ha riktat in sig på fattiga på landsbygden och i städerna kom en signal från 2024: …

Chhattisgarh: Hur mohalla-lektioner och onlinesessioner hjälpte eleverna att… .

Delhi Konfidentiellt: Under budgettal, Nirmala Sitharaman’s slip…

Union Budget 2023 storbild: Capex push, skattereform Månadsplan för att få tillgång till Budget Läs också |Samsung Galaxy S23 kan kosta Rs 7 000 mer än Galaxy S22

Galaxy S23 och Galaxy S23+ kommer att ha en trippelkamerauppsättning. Jämfört med Galaxy S22 och S22+ kommer deras föregångare att ha individuella kamerabular, precis som Galaxy S22 Ultra, vilket gör att den ser unik ut.

Alla tre varianterna av Galaxy S23 kommer att baseras på Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Medan Galaxy S23 och Galaxy S23+ kommer att erbjuda minst 8 GB RAM och 128 GB internminne, sägs Galaxy S23 Ultra erbjuda minst 12 GB RAM och 256 GB internminne.

Kommer till skärmen. avdelningen kommer Galaxy S23 och S23+ att ha en FHD+-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. På samma sätt kommer Galaxy S23 Ultra att ha en QHD+-upplösningsskärm med samma 120Hz uppdateringsfrekvens. Som Corning nyligen bekräftade kommer Galaxy S23-serien också att ha Gorilla Glass Victus 2-skydd för förbättrad reptålighet.

Annons

Galaxy S23-serien kommer att levereras med Android 13 OS med ett anpassat OneUI 5.1-skal ovanpå, och dessa smartphones förväntas få minst tre stora Android OS-uppgraderingar. De senaste läckorna tyder också på att Galaxy S23-serien kommer att få en prishöjning jämfört med Galaxy S22-serien med minst 7 000 Rs för basmodellen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd