iPhone 15 Pro en Pro Max voor snellere Wi-Fi 6E-netwerkondersteuning

0
62

Nu de iPhone 14 al een paar maanden op de markt is, heeft de geruchtenmolen zijn focus nu verlegd naar de iPhone 15, die ergens dit jaar zal worden gelanceerd. Volgens recente lekken en speculaties wordt verwacht dat de aankomende telefoon een ingrijpende ontwerprevisie zal ondergaan, samen met een aantal nieuwe functies, waaronder verbeterde Wi-Fi-mogelijkheden.

Onlangs heeft een tipgever met de naam Unknownz21 een uitgelekt document gedeeld dat suggereert dat Apple de Wi-Fi 6E-ondersteuning zou kunnen beperken tot de iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max. Het bevat diagrammen van de toekomstige antenne-architectuur van de telefoon en schetst veranderingen in het antenne-ontwerp tussen de iPhone 14 Pro- en de iPhone 15 Pro-modellen. Volgens MacRumors geven aanvullende documenten ook aan dat Wi-Fi 6E exclusief zal zijn voor de komende iPhone Pro-varianten.

Momenteel ondersteunen slechts een handvol Apple-producten zoals de nieuwste iPad Pro, Mac mini en MacBook Pro Wi-Fi 6E-technologie. Het is interessant om op te merken dat dit misschien de eerste keer is dat de technologiegigant de ondersteuning voor de nieuwe Wi-Fi-standaard beperkt tot Pro-modellen. Dit kan ook vanuit kostenoogpunt zinvol zijn voor Apple.

Lees ook |Apple iPhone 15-serie: USB-C-poort naar nieuw ontwerp, dit is wat wordt verwacht

De nieuwere standaard is een upgrade ten opzichte van Wi-Fi 6 en biedt meer bandbreedte, snellere connectiviteit en lagere latentie. Het biedt ook ondersteuning voor gigabit-internet en biedt de bandbreedte die nodig is voor augmented reality- en virtual reality-ervaringen. Maar omdat Wi-Fi 6E zowel de router als de apparaatondersteuning vereist, is de band grotendeels niet verstopt. Hoewel Wi-Fi 6E-routers beschikbaar zijn, moeten bedrijven en gebruikers de overstap nog maken.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken UPSC Key- 1 februari 2023: weten over Economic Survey 2022-23, Amrit Kaa…

Budget's goede economie: Geen schaduw van 2024, licht van fiscale voorzichtigheid…

Drie grote voordelen van de Uniebegroting 2023-24: capex, fiscaal voorzichtigheid en n…

Sprankelende zeedieren en wat ze speciaal maaktMaandelijks abonnement voor toegang tot Budget

Eerder deze maand , het gerucht ging dat de iPhone 15 Pro-serie een titanium mid-frame, USB Type-C-poort zal hebben en mogelijk zal worden aangedreven door de A17 Bionic-chipset op basis van het 3nm-proces van TSMC.

© IE Online Media Zie Rvices Pvt Ltd