Indisk-amerikansk mann siktet i en klippekrasj i California som skadet hans kone, to barn

0
73

Sjåføren av en bil som kastet utfor en forrædersk klippe i Nord-California, og skadet seg selv, sin kone og deres to små barn alvorlig, ble mandag siktet for drapsforsøk.

Dharmesh A Patel, 41, står også overfor forbedringer for store kroppsskader og vold i hjemmet i krasjet 2. januar, sa distriktsadvokat Steve Wagstaffe i San Mateo County i en uttalelse.

Vitneforklaringer fra familie og bilister, og videoopptak fra de nærliggende Tom Lantos-tunnelene ga nok bevis til å sikte tobarnsfaren, sa Wagstaffe til San Francisco Chronicle. Patels kone, som fortsatt er innlagt på sykehus, “skrik” om ektemannens “intensjonalitet” til ambulansepersonell etter at de rappellerte ned den 76 meter lange klippen for å redde familien, sa Wagstaffe. Han nektet å dele det hun sa.

“Vi tror bevisene etablerer den nødvendige hensikten å drepe,” sa Wagstaffe til avisen.

Subscriber Only StoriesView All

Etter å ha målrettet fattige på landsbygda og i byer, et 2024-signal: Middelklassens ma…

UPSC Key- 1. februar 2023: Know about Economic Survey 2022-23, Amrit Kaa…

Budgetts gode økonomi: Ingen skygge av 2024, lys av finanspolitisk forsiktighet… Tre store fordeler av Union Budget 2023-24: Kapitalutgifter, finanspolitisk forsiktighet og n…Månedlig plan for å få tilgang til Budget

Patel’s advokat, Josh Bentley, svarte ikke umiddelbart på en e-post for å søke kommentarer. Patel skulle etter planen stilles for retten mandag, men Bentley ba om en forsinkelse til 9. februar, noe dommeren ga. Dommeren innvilget også påtalemyndighetens anmodning om ingen kausjon og beordret at Patel skulle holde seg borte fra familien sin.

Patel, en radiolog ved et sykehus i Sør-California, ble alvorlig skadet og ført til sykehus etter at bilen kjørte over den 76 meter lange klippen ved Devil’s Slide, et område langs Pacific Coast Highway omtrent 24 km sør for San Francisco som er kjent for dødelige vrak. Fredag ​​ble han flyttet til fengsel.

Redningsmenn hyllet først familiens overlevelse som et mirakel. Brannvesenet måtte kutte opp Tesla Model Y for å trekke ut familien, inkludert Patels 41 år gamle kone, 7 år gamle datter og 4 år gamle sønn.

Annonse

Patel ble senere arrestert etter California Highway Patrol-etterforskere “utviklet sannsynlig grunn til å tro at denne hendelsen var en forsettlig handling,” sa byrået.

Wagstaffe sa at kontoret hans fortsatt prøvde å finne ut hvorfor Patel kjørte utfor klippen. Patel har ikke snakket med etterforskere siden krasjet 2. januar, sa Wagstaffe.

“Vi ser på hva som førte til dette. Var det depresjon eller noe annet?” sa Wagstaffe. “Det var ikke bare det at han prøvde å drepe dem, han prøvde å drepe seg selv også.”