IGNOU lanserer PG-diplom i journalistikk; kurs tilgjengelig på tre språk

0
73

Indira Gandhi National Open University's (IGNOU) skole for journalistikk og nye mediestudier lanserte i dag et nytt Post Graduate (PG) diplom i journalistikk og massekommunikasjon. Diplomet er tilgjengelig i online-modus og på tre språk – engelsk, hindi og tamil. Interesserte kandidater kan søke på den offisielle nettsiden – ignouiop.samarth.edu.in. Les |IGNOU lanserer 3 spesialiserte masterstudier i journalistikk; sjekk detaljer

Bachelorgrad i alle disipliner er obligatorisk for å være kvalifisert for dette diplomprogrammet. Kurset vil bli holdt i ett år med en årlig avgift på Rs 12.500.

Dr Shikha Rai, programkoordinatoren, presenterte programoversikten og detaljer om dette nettbaserte programmet. Andre fakultetsmedlemmer ved skolen var også til stede for å markere anledningen.

IGNOU lanserte også nylig et MA-program i miljøstudier. Gjennom dette programmet vil elevene få kunnskap og forståelse av de fysiske, kjemiske og biologiske prosessene i miljøet, for å eksponere elevene med teoretiske prinsipper involvert i luft-, vann- og jordforurensning og overvåkingssystemer, for å understreke prinsippene og praksisene som er involvert i bærekraftig naturressursforvaltning og miljøforvaltning, og å formidle kunnskap og forståelse innen konsekvensutredning, miljørevisjon og lover. © IE Online Media Services Pvt Ltd