Hur mycket kostar smarta persienner?

0
39
Lutron

Oavsett om du köper nya smarta persienner eller eftermonterar befintliga för att vara smart, förvänta dig att betala en premie på 150-300 USD per fönster.

Om du& #8217;Om du är nyfiken på att modernisera dina fönsterbehandlingar, kanske du undrar hur mycket smarta persienner och gardiner kostar. Det finns en premie för nya installationer och ombyggnader, men det kanske inte är så brant som du tror.

Nya smarta fönsterbehandlingar är dyra

h2>

Om du inte har gått och handlat efter fönsterbehandlingar på ett tag, kommer du sannolikt att tycka att kostnaden för nya smarta persienner och gardiner är smärtsamt höga.

Inte bara har priserna för fönsterbehandlingar (och allt annat, till synes) stigit, utan det finns en distinkt premiumprislapp ovanpå baskostnaden för fönsterbehandlingen. Du betalar inte bara mer för basmaterialet. Du betalar mer för motorerna och automationskomponenten.

Det är inte ovanligt att betala dubbelt så mycket eller mer för en motoriserad smart version av samma fönsterbehandling, även om påslagsprocenten vanligtvis minskar ju större den individuella fönsterbehandlingen blir. Uppgraderingskostnaden för att motorisera en cellulär gardin eller rullgardin från ett visst företag kan till exempel vara 200 USD per fönsterbehandling, men om du fördubblar bredden på persiennen fördubblar du inte kostnaden för motoruppgraderingen.< /p>

Med det sagt, eftersom en ny installation inkluderar både kostnaden för fönsterbehandlingen och uppgraderingen, är det rimligt att förvänta sig att spendera allt från $300 till $1000 eller mer per fönster baserat på vilken typ av fönster behandling och material du väljer.

RELATERATHur länge håller smarta persiennerbatterier?

Det är prisklassen för fönsterbehandlingar i Lutrons populära Serena smarta persienner och gardiner, och du bör räkna med att betala runt det beloppet för konkurrenter med liknande kvalitet. På uppsidan har Serena-serien några av de längsta batterilivslängderna av alla smarta persienner på marknaden.

På budgetsidan kan du köpa smarta rullgardiner och gardiner från IKEA från cirka 125 USD. På uppsidan, det är billigt eftersom du får en hel fönsterbehandling för mindre än att uppgradera en fönsterbehandling från ett företag som Lutron. På nackdelen är du begränsad till ett fåtal designalternativ och bredder. Om de inte passar dina fönster har du inte tur.

Det är billigare att eftermontera dina befintliga persienner

< p>Att helt byta ut alla dina fönsterbehandlingar för att uppdatera till ett automatiserat smart system är en stor kostnad, så vi kan säkert förstå varför du skulle vilja undvika det.

Tack och lov finns det en mängd olika eftermonteringssatser på marknaden. Inte alla rullgardiner, lamellgardiner eller gardiner kommer att vara kompatibla, men om din stil av fönsterbehandlingar är kompatibel är det vanligtvis trivialt att eftermontera dem.

RELATERATSwitchBot Blind Tilt Review: Ett prisvärt sätt att få smarta persienner

På den riktigt ekonomiska sidan av saker och ting, det finns produkter som SwitchBot’s Blind Tilt. För $70 kommer Blind Tilt att automatisera alla horisontella persienner med en justeringsstång genom att fästa den på stången och vrida den för att öppna eller stänga lamellerna.

För större persienner med bred lamell som justeras med draglinor istället för en stång du vrider, passar produkter som Somfy’s Clever Tilt-rullgardinmotorer inuti huvudskenan för att öppna och stänga persiennerna genom att justera draglinan. Du betalar 230 USD för motorn men slipper kostnaderna för att byta ut hela fönsterbehandlingen.

Det finns även eftermonteringssatser för rullgardiner. Eve har en rad smarta persienner som heter MotionBlinds, men nyligen tillkännagav MotionBlinds Upgrade Kit ($200) som eftermonterar MotionBlinds motorsystem i dina befintliga rullgardiner.

Precis som Eve erbjuder SmarterHome även uppgraderingssatser för att eftermontera dina befintliga rullgardiner. fönsterbehandlingar med sin kontrollplattform. Du kan hämta rullgardinsats för 259 USD eller ett rullgardinsats för 199 USD.

The 6 Best Smart Blinds and Shades Best Overall IKEA FYRTUR Roller Blinds Shop Now Bästa Premium Serena Smart Roller Shades av Lutron Handla nu Ett annat fantastiskt premiumalternativ Tilt Roller Shades Handla nu Bäst med en rad olika priser Leviosa Shades Handla nu Bäst för redan existerande horisontella persienner Tilt persienner Automation Kit Köp nu Bäst för redan existerande rullgardiner Soma Smart Shades 2 Handla nu LÄS NÄSTA

  • › Så här kommer Netflix att hindra dig från att dela lösenord
  • › Samsung’s Galaxy Book 3 bärbara datorer har 120Hz AMOLED-skärmar
  • › Så här använder du Gmails nya paketspårning
  • › Samsung Galaxy S23 Ultra har en vild 200 MP-kamera
  • › Samsung’s Galaxy S23 har en snyggare design, stora uppgraderingar
  • › Vad är Snapdragon 8 Gen 2 för Galaxy?