Horoskop 1 februari 2023: Kontrollera astrologiska förutsägelser för Skorpionen, Skytten, Kräftan, Väduren och andra tecken

0
78

Fiskarna, du bör rota runt i din karaktärs fördjupningar och leta efter de
egenskaper som är affärsmässiga, organiserade och effektiva. Tvillingarna, under den kommande månaden eller så kanske du är oerhört öppen och uppriktig, men i verkligheten håller du alla dina viktigaste och mest intensiva känslor djupt gömda!

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Personliga planer betyder mest, så låt inte auktoritet, samhälle eller andra yttre påtryckningar förvränga ditt omdöme. Ge inhemska planer hög prioritet och var medveten om en tendens att sticka huvudet i sanden på jobbet. Du kan ignorera intima problem, men du kan inte få dem att försvinna!

ÖXEN (21 april – 21 maj)

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

UPSC Key- 1 februari 2023: Know about Economic Survey 2022-23, Amrit Kaa…

Budgetens goda ekonomi: Ingen skugga av 2024, ljuset av finanspolitisk försiktighet…

Tre stora fördelar av unionens budget 2023-24: Capex, finanspolitisk försiktighet och n…

Skintillerande havsdjur och vad som gör dem speciella Månadsplan för att få tillgång till Budget

Det är en användbar dag att resa, knyta kontakter och förlänga diskussioner som kan ha fått en sviktande start. God kommunikation är avgörande, och alla som deltar i intervjuer eller andra viktiga möten har en perfekt rätt att vara självförtroende.

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Under den kommande månaden eller så kan du vara oerhört öppen och direkt, men i verkligheten håller du alla dina viktigaste och mest intensiva känslor djupt gömda! Tänk dock på detta: om du vill kommunicera med nära och kära kanske du måste vara lite mer direkt.

CANCER (22 juni – 23 juli)

Det är dags att ta kontroll och insistera på att andra ser saker på ditt sätt. Detta betyder inte att du ska ignorera deras intressen, men det är på tiden att du får en rättvis och opartisk förhandling. Du kanske borde ägna lite längre tid åt att förbereda ditt ärende.

LEO (24 juli – 23 augusti)

Dagdrömma till fullo och låt inte andra människor få dig att känna dig konstig för att du vill spendera tid själv. På jobbet är det mycket vem du känner snarare än vad du vet som bär dig igenom. Det är inget fel i att utnyttja personliga kontakter – finns det?

JUNGUN (24 augusti – 23 september)

Dina sociala stjärnor blir starkare, vilket innebär att det även på jobbet är personliga kontakter som räknas mest. Du kan dock lägga detaljerna åt sidan och se på lång sikt och göra allt för att vidga dina vyer. Dessutom finns det en överraskning precis runt hörnet.

LIBRA (24 september – 23 oktober)

Annons

Det är dags att vara mer rättfram om dina ambitioner, inklusive professionella ambitioner. Tänk också på att du inte längre kan skaka på axlarna från partners’ irritation, för det verkar finnas djupare frågor på spel än du en gång trodde. Inte för att det är en dålig sak, märk väl.

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

Du kan kolla in den rättsliga situationen, lägga tonvikten på dina egna rättigheter, men inte glömma dina skyldigheter. Låt inte andra människor vara med när det gäller att sätta standarder, för deras syn på vad som bör och inte bör göras är mindre rigorös än din.

SKYTTEN ( 23 november – 22 december)

Detta är ett äventyrligt ögonblick, och du bör veta nu att du inte kan hållas tillbaka av sociala tabun som har förlorat sina menande. Dina tävlingsinstinkter måste släppas om du ska komma ut i toppen. Det är dock inte så mycket en fråga om att sluta först som att göra det bästa jobbet.

STENBOCK (23 december – 20 januari)

Annons

Partnerskapsaffärer är centrala i ditt liv idag, så du borde verkligen försöka nå en kompromiss. Partners och kollegor kan vara förvirrade, eller de kanske inte kan uttrycka sig tydligt, men det minskar inte relevansen av deras budskap.

VATUMAN (21 januari – 19 februari)

Det finns så mycket planetaktivitet i de nedre delarna av ditt diagram att maximal förändring måste förväntas hemma. Det kan dröja ytterligare tolv veckor innan du är klar över vad din del måste vara. Människor kan komma och gå, men det du verkligen behöver är säkerhet.

FISCES (20 februari – 20 mars)

Du borde rota runt i din karaktärs fördjupningar och leta efter de egenskaper som är affärsmässiga, organiserade och effektiva. Då kommer du att kunna avleda extravaganta stjärnor till orsaken till att öka din inkomst. Och jag kan inte komma på någon mer givande träning!