Hoeveel kosten slimme jaloezieën?

0
43
Lutron

Of u nu nieuwe slimme rolgordijnen koopt of bestaande rolgordijnen achteraf installeert om slim te zijn, verwacht een premie van $ 150-300 per raam te betalen.

Als u& #8217;Als je nieuwsgierig bent naar het moderniseren van je raambekleding, vraag je je misschien af ​​hoeveel slimme jaloezieën en tinten kosten. Er is een premie voor nieuwe installaties en retrofits, maar deze is misschien niet zo hoog als u denkt.

Nieuwe Smart Window-behandelingen zijn prijzig

Als u al een tijdje niet bent gaan winkelen voor raambekleding, zult u waarschijnlijk de kosten van nieuwe slimme jaloezieën en tinten pijnlijk hoog vinden.

Niet alleen zijn de prijzen voor raambehandelingen (en al het andere schijnbaar) gestegen, maar er is ook een duidelijk premium prijskaartje bovenop de basiskosten van de raambehandeling. U betaalt niet alleen meer voor de basismaterialen. U betaalt meer voor de motoren en de automatiseringscomponent.

Het is niet ongebruikelijk om twee keer zoveel of meer te betalen voor een gemotoriseerde slimme versie van dezelfde raambekleding, hoewel het markup-percentage doorgaans afneemt naarmate de individuele raambekleding groter wordt. De upgradekosten voor het motoriseren van een zonnescherm of rolgordijn van een bepaald bedrijf kunnen bijvoorbeeld $ 200 per raambehandeling zijn, maar als u de breedte van het gordijn verdubbelt, verdubbelt u niet de kosten van de motorupgrade. /p>

Dat gezegd hebbende, omdat een nieuwe installatie zowel de kosten van de vensterbehandeling als de upgrade omvat, is het redelijk om te verwachten ergens tussen $ 300 en $ 1000 of meer per venster uit te geven op basis van wat voor soort venster behandeling en materiaal die u kiest.

GERELATEERDHoe lang gaan de batterijen van Smart Blind mee?

Dat is de prijsklasse van raambekleding in Lutron's populaire Serena slimme jaloezie- en zonweringlijn, en u zou verwachten ongeveer dat bedrag te betalen voor concurrenten met vergelijkbare kwaliteit. Aan de positieve kant heeft de Serena-lijn een van de langste batterijduur van alle slimme rolgordijnen op de markt.

Aan de budgetkant kun je slimme rolgordijnen en tinten van IKEA kopen vanaf ongeveer $ 125. Aan de positieve kant is dat niet duur, want je krijgt een hele raambekleding voor minder dan het upgraden van een raambekleding van een bedrijf als Lutron. Aan de andere kant ben je beperkt tot een paar ontwerpopties en breedtes. Als die niet op uw ramen passen, heeft u pech.

Uw bestaande jaloezieën achteraf aanbrengen is goedkoper

< p>Het volledig vervangen van al uw raambekleding om te updaten naar een geautomatiseerd slim systeem is een behoorlijke uitgave, dus we kunnen zeker begrijpen waarom u dit zou willen vermijden.

Gelukkig zijn er verschillende retrofitkits op de markt. Niet elk rolgordijn, lamellengordijn of schaduw zal compatibel zijn, maar als uw stijl van raambekleding compatibel is, is het meestal triviaal om ze achteraf te monteren.

GERELATEERDSwitchBot Blind Tilt Review: een betaalbare manier om slimme jaloezieën te krijgen

Aan de echt economische kant zijn er producten zoals SwitchBot's Blind Tilt. Voor $ 70 automatiseert de Blind Tilt alle horizontale jaloezieën met een verstelstang door deze aan de stang te bevestigen en te draaien om de lamellen te openen of te sluiten.

Voor grotere jaloezieën met brede lamellen die worden versteld met trekkoorden in plaats van met een stang die je draait, passen producten zoals Somfy's Clever Tilt jaloeziemotoren in de bovenrail om de jaloezieën te openen en te sluiten door het trekkoord aan te passen. U betaalt $ 230 voor de motor, maar vermijdt de kosten van het vervangen van de hele raambekleding.

Er zijn ook retrofitkits voor rolgordijnen. Eve heeft een reeks slimme jaloezieën genaamd MotionBlinds, maar heeft onlangs MotionBlinds Upgrade Kit ($ 200) aangekondigd die het MotionBlinds-motorsysteem achteraf in uw bestaande rolgordijnen inbouwt.

Net als Eve biedt SmarterHome ook upgradekits om uw bestaande raambekleding met zijn besturingsplatform. U kunt een rolgordijnset kopen voor $ 259 of een blindset voor $ 199.

The 6 Best Smart Blinds and Shades Best Overall IKEA FYRTUR Roller Blinds Shop Now Beste Premium Serena Smart Rolgordijnen van Lutron Shop nu Nog een geweldige premium optie Tilt Rolgordijnen Shop nu Beste met verschillende prijzen Leviosa Shades Shop nu Beste voor reeds bestaande horizontale jaloezieën Automatiseringskit voor kantelbare jaloezieën Nu winkelen Beste voor reeds bestaande rolgordijnen Soma Smart Shades 2 Shop nu LEES VOLGENDE

  • › Hier leest u hoe Netflix voorkomt dat u wachtwoorden deelt
  • › De Galaxy Book 3-laptops van Samsung hebben 120 Hz AMOLED-schermen
  • › Hier leest u hoe u de nieuwe pakkettracking van Gmail gebruikt
  • › De Samsung Galaxy S23 Ultra heeft een wilde 200 MP camera
  • › Samsung's Galaxy S23 heeft een strakker ontwerp, grote upgrades
  • › Wat is de Snapdragon 8 Gen 2 voor Galaxy?