Base Camp F11 elektrisch skateboard review: eenvoudig en opwindend om rond te ritsen

0
42

Beoordeling: 9/10 ?

 • 1 – Absoluut hete rotzooi
 • 2 – Een beetje lauwe rotzooi
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • < li>5 – Aanvaardbaar imperfect

 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn klasse
 • 8 – Fantastisch, met wat voetnoten
 • 9 – Hou je mond en pak mijn geld
 • 10 – Absoluut ontwerp Nirvana

Prijs: $300 sterk> Amazon

Sarah Chaney/Review GeekAls je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om door de stad te reizen voor werk, school of gewoon voor de lol, dan is Base Camp's F11 E-Skateboard een uitstekende keuze. Hij is compact, vrij licht, gaat tot 15 kilometer mee op een enkele lading en kan maximaal 16 kilometer per uur halen.

Elektrische skateboards zijn net zo handig en comfortabel om op te pendelen als elektrische fietsen, maar dan om de een of andere reden zijn ze niet zo populair. Met een topsnelheid van 16 km/u en een bereik van 14 km moet het elektrische longboard F11 van Base Camp zeker op je radar staan, of je het nu voor je plezier gebruikt of voor woon-werkverkeer.

Dit is het volgende Wat we leuk vinden

 • Geweldig, compact formaat
 • Topsnelheid van 16 km/u
 • Batterij gaat tot negen mijl mee
 • Stabiele ritten, met sterke trucks en grote wielen< /li>
 • Batterij en motor kunnen indien nodig worden vervangen

En wat we niet doen

 • Kan zelf geen steile hellingen aan
 • Zwaarder dan een traditioneel skateboard

Review Geek's deskundige recensenten gaan praktisch aan de slag met elk product dat we beoordelen. We hebben elk stuk hardware urenlang getest in de echte wereld en ze door benchmarks in ons lab laten lopen. We accepteren nooit betalingen om een ​​product aan te bevelen of te beoordelen en verzamelen nooit beoordelingen van andere mensen. Lees meer >>

Inhoudsopgave

Specificaties
Ontwerp & Bouwkwaliteit
De eerste rit
Algehele rijervaring
Batterijlevensduur & Opladen
Uitspraak: echt waanzinnig geweldig

Specs

 • Dekconstructie: 8-laags esdoorn
 • Afmetingen dek: 74 cm (29,1 inch) x 23,5 cm (9,25 inch)
 • Wielmaat: 90 mm x 51 mm
 • Gewicht: 11 lbs (5,5 kg)
 • Bereik: 9 mijl (14,5 km)
 • Topsnelheid: 10 mph (16 km/u)
 • Maximale belasting: 100 kg
 • Batterij: 4000 mAh
 • Motor: 300 W borstelloze enkele naafmotor
 • < li>Oplaadtijd: 2 – 4 uur

 • Max. helling: 10 graden

Ontwerp & Bouwkwaliteit

Wanneer je Base Camp's F11 op Amazon bekijkt, wordt het beschreven als zowel een skateboard als een longboard, maar het komt dichter bij de definitie van een longboard. Ja, het is korter dan de meeste longboards, maar een longboard wordt niet altijd gedefinieerd door gewoon een 'longboard' te zijn. Met name bij de F11 geven het deck, de trucks en de wielen meer een longboard-gevoel af.

Het deck is gemaakt van acht lagen esdoornhout en is behoorlijk stevig. Het heeft niet heel veel flex – wat een goede of een slechte zaak kan zijn met skateboards en longboards – maar ik denk dat het stijvere deck een goede zaak is, aangezien je tot zulke hoge snelheden. De stijfheid van het deck, samen met de antislip griptape, geeft je alle stabiliteit die je nodig hebt.

Sarah Chaney/Review Geek

De lagers zijn mooi en soepel, en de wielen hebben een goede maat van 90 millimeter en hebben een behoorlijke zachtheid met 85A PU. Een van de wielen bevat de 300W-naafmotor en je kunt en moet de wielen regelmatig draaien met de meegeleverde skate-tool. U kunt Base Camp zelfs e-mailen om een ​​nieuwe motor of batterij te bestellen als het tijd is om een ​​van beide te vervangen.

GERELATEERDDe beste elektrische skateboards voor pendelaars, reizigers en waaghalzen < p>Ik hoefde de trucks of iets anders niet aan te passen na het uitpakken van het e-skateboard. Alles is goed afgesteld genoeg, dus je kunt het gewoon uitpakken, aanzetten en aan de slag gaan. Naast het board zelf, de afstandsbediening en hun respectievelijke oplaadkabels, is er ook een draagtas die je als rugzak kunt dragen, de handleidingen en, zoals eerder vermeld, een skatetool voor aanpassingen en onderhoud.

Sarah Chaney/Review Geek

Over het algemeen is de F11 goed gebouwd en ziet hij er geweldig uit. Ik vind het geweldig dat het ontwerp van het bord neutraal is, met een klassieke combinatie van zwartachtig grijs en wit. Op dit moment is het bord niet verkrijgbaar in andere kleuren of ontwerpen. De afstandsbediening is van plastic en voelt minder dan premium aan, maar hij is behoorlijk ergonomisch om vast te houden en bestand tegen één val.

De Eerste rit

Sarah Chaney/Review Geek

Wanneer je alles voor het eerst uitpakt, zowel het board als de afstandsbediening oplaadt en aan je eerste rit begint, bevind je je in de beginnersmodus, de modus met de laagste snelheid. Base Camp raadt aan om vertrouwd te raken met het board in de beginnersmodus, waarin het gaspedaal minder gevoelig is en je topsnelheid lager is, voordat je overschakelt naar een van de andere drie snelheidsmodi: Eco, Expert en Professional. Als je ooit eerder op een skateboard of longboard hebt gereden, duurt het niet lang voordat je overschakelt naar de professionele modus.

Voordat u iets anders doet, moet u vertrouwd raken met de meegeleverde afstandsbediening, want deze is vereist om alle elektrische functies op het bord te gebruiken. Om je acceleratie en remmen terwijl je op het board zit te regelen, zit er een gashendel in de rechterbovenhoek van de afstandsbediening. Dan zijn er een paar indicatielampjes op de afstandsbediening die gemakkelijk verwarrend kunnen zijn omdat ze meerdere verschillende dingen kunnen betekenen: batterijduur van zowel de afstandsbediening als het bord, in welke snelheidsmodus je zit en hoeveel remmen gewenste afstand—maar hierover later meer.

Sarah Chaney/Review Geek

Alles wat de handleiding aanbeveelt voor je eerste rit is volkomen logisch en lijkt gewoon wat iemand van nature zou doen. Beweeg het board langzaam, geef iets meer gas, houd een brede houding en een laag zwaartepunt aan, leun naar voren bij het accelereren en leun naar achteren bij het remmen – vrij intuïtief.

Ik denk dat ik slechts ongeveer vijf minuten in de beginnersmodus heb geëxperimenteerd voordat ik comfortabel genoeg was om de andere drie snelheidsmodi uit te proberen. Om over te schakelen hoef je alleen maar een tweede keer snel op de aan/uit-knop te tikken nadat je de afstandsbediening voor het eerst hebt ingeschakeld.

GERELATEERDDe beste elektrische scooters

Zelfs tijdens mijn eerste rit voelde ik me comfortabel om hem naar de derde en vierde snelheidsmodus te stoten. Ik reed voornamelijk in woonstraten, met veel rechte stukken en een paar flauwe bochten. Eerlijk gezegd duurde het wennen aan de remmen langer dan het wennen aan het gaspedaal.

Ter referentie: ik heb al maanden niet meer op een skateboard of longboard gezeten en het kostte me maar een paar minuten om te wennen aan de F11 van Base Camp. Maar zelfs als je nog nooit eerder in je leven hebt geschaatst, denk ik niet dat de leercurve enorm zou zijn. Je zou eerst een gewoon skateboard kunnen kopen, zien hoe het je bevalt, en dan het F11 e-skateboard kopen – of gewoon investeren in de F11 en de tijd nemen om eraan te wennen in je buurt.

Sarah Chaney/Review Geek

< h2 role="heading" aria-level="2">Algemene rijervaring

Er zijn vier verschillende snelheidsmodi om mee te experimenteren: Beginner, Eco, Expert en Pro. Ik zag de snelheidsmodi altijd meer als cijfers, met Beginner als snelheid één en Pro als snelheid vier. Voor het grootste deel bleef ik in snelheid vier, en soms liep ik terug naar snelheid drie.

< strong class='relatedtext'>GERELATEERDZijn elektrische fietsen praktisch?

De snelste die je kunt gaan is 10 mijl per uur, en geloof me, dat is genoeg. Sneller, en ik zou bang zijn voor hoe hard een val zou zijn. Tijdens één rit raakte ik wat grind met een grotere steen in de mix en het board stopte, maar dat deed ik niet. Ik droeg een spijkerbroek en een langer shirt, dus ik had geen grotere schrammen, maar als ik sneller ging dan de maximale snelheid van 10 mph, had die val veel erger kunnen zijn. Bij 16 km/u is er een merkbaar verschil tussen het F11 e-skateboard en een gewoon skateboard.

Er zijn ook vier opties voor de remweg, elk aangegeven door een van de middelste vier lampjes op de afstandsbediening. De onderkant van de vier middelste indicatielampjes van de afstandsbediening geeft je de meeste remafstand (of de minste remkracht), terwijl het bovenste lampje je de minste remafstand (of de meeste remkracht) geeft. Ik gebruikte meestal de derde optie, ongeacht hoe snel ik reed, omdat ik het gevoel had dat het een goede balans gaf tussen remafstand en remkracht.

Je kunt ook alles omkeren als je wilt tijdens het rijden, maar ik heb dit maar één keer gedaan om het uit te testen. Aangezien de meeste mensen gewoon of gek rijden, niet allebei, was het voor mij veel gemakkelijker om fysiek van het board te stappen en het om te draaien dan te proberen te versnellen en te remmen in omgekeerde modus.

Sarah Chaney/Review Geek

Het F11-bord van Base Camp schittert echt in open ruimtes zoals parkeerterreinen, waar je gewoon kunt carven en plezier kunt hebben, zonder je zorgen te maken over hoe snel je gaat. Op parkeerterreinen rijd ik ook graag rond op een traditioneel skateboard, dus dit is logisch. Er is niet veel wiebelen, wat zich meestal vertaalt in een grotere draaicirkel, maar dit deed er niet toe in een grote, open ruimte zoals een lege parkeerplaats.

GERELATEERDFiido X Ebike Review: een fantastische, veelzijdige ervaring

Dit is misschien vanzelfsprekend als je enige kennis hebt van skateboards en/of longboards, maar verwacht geen trucs op dit board. Zelfs als het mogelijk is, zou ik het niet riskeren omdat de batterij zich aan de onderkant van het bord bevindt. Soms gebruikte ik mijn voeten om het board om te buigen als ik op het trottoir een scherpe bocht van 90 graden maakte, maar vaak was het gewoon makkelijker om het op te pakken omdat het iets zwaarder is dan een traditioneel skateboard.

Het board detecteert automatisch de beweging van het wiel, dus als ik op het board stap en handmatig begin te duwen, hoor ik een piepgeluid. Dan hoef ik alleen maar de afstandsbediening aan te zetten als ik stroom wil. Met de Fiido D3 Pro E-Bike die ik heb uitgeprobeerd, kon je de gashendel gebruiken om je extra kracht te geven, maar de motor van de fiets zou nog steeds in werking treden en helpen als je trapte. Met het F11-bord van Base Camp komt alle kracht van de gashendel op de afstandsbediening. Zonder de afstandsbediening kun je het bord handmatig duwen zoveel je wilt en het is gewoon een normaal skateboard.

Sarah Chaney/Review Geek

Base Camp zegt dat het board hellingen van 10 graden kan beklimmen. Ik woon nu in Texas, wat betekent dat het vrijwel overal vlak is. Als ik een zeldzame heuvel vond, kon ik zien dat de motor wat harder werkte, maar ik hoefde nooit mijn voeten van de grond te halen om te duwen en handmatig een glooiende heuvel te beklimmen.

Ik heb ook de hellingssterkte van de F11 getest met mijn oprit, die behoorlijk steil is en minstens het dubbele van de helling waarvoor het board geschikt is. Toen ik er op volle snelheid naar toe reed, kon ik bijna de top bereiken, maar niet helemaal. Toen het bord niet meer kon bewegen, hield het me gewoon op zijn plaats en kon ik mijn voet veilig neerzetten om de rest van de weg handmatig af te duwen.

Batterijlevensduur & Opladen

Het F11 e-skateboard heeft een batterij van 4000 mAh die door middel van testen UL2772-gecertificeerd is. Het heeft een maximaal bereik van negen mijl op een enkele lading, maar dit hangt allemaal af van hoe snel je gaat en hoeveel kleine heuvels je overrijdt.

Sarah Chaney/Review Geek

Om de F11 volledig op te laden, duurt het slechts ongeveer twee tot vier uur. Dan werkt de afstandsbediening na een paar weken gebruik nog steeds goed, dus je hoeft de afstandsbediening waarschijnlijk niet zo vaak op te laden, zeker niet zo vaak als het opladen van het skateboard.

Aan de rechterkant van de afstandsbediening bevinden zich zes lichtindicatoren. De bovenste indicator licht op wanneer de afstandsbediening en het bord zijn aangesloten, en de onderste indicator licht rood op wanneer de batterij van de afstandsbediening 20% ​​is opgeladen en moet worden opgeladen. Vervolgens geven de middelste vier indicatoren voornamelijk de batterijduur van het bord weer, en als alle vier de indicatoren branden, weet je dat de F11 volledig is opgeladen.

Sarah Chaney/Review Geek

Deze middelste vier indicatielampjes kunnen echter ook de oplaadstatus van de batterij van de afstandsbediening aangeven wanneer u de afstandsbediening actief aan het opladen bent. Deze middelste vier indicatielampjes gebruik je ook om je gewenste snelheidsmodus en remweg in te stellen. Om uw snelheidsmodus te wijzigen, tikt u nogmaals op de aan/uit-knop zodra de afstandsbediening al is ingeschakeld en gebruikt u vervolgens de aan/uit-knop om te schakelen tussen snelheidsmodi, terwijl u naar het indicatielampje kijkt om te zien in welke modus u zich bevindt.

Om je remafstand aan te passen, trek je het gaspedaal naar achteren alsof je aan het remmen bent en tik je vervolgens op de aan/uit-knop om wijzigingen in je remafstand mogelijk te maken. Vervolgens drukt u op de aan/uit-knop om te schakelen tussen de vier verschillende remafstanden en kijkt u naar de vier middelste indicatielampjes om uw beslissing te nemen.

Base Camp

< p>Naarmate de levensduur van de batterij van je board afneemt, zie je slechts drie indicatielampjes, dan twee, dan één, en dan is je board leeg. Er zijn ook vier indicatielampjes voor de batterijduur aan de zijkant van het bord die overeenkomen met wat de afstandsbediening je laat zien.

Het bord stierf maar één keer op mij, maar ik haalde het eruit toen het nog maar ongeveer 50% batterijduur had. Ik was een tijdje weg en verwachtte dat hij misschien dood zou gaan, maar dat kon me niet schelen, aangezien ik redelijk dicht bij huis was.

Als de batterij leeg raakt terwijl jij weg bent, heb twee opties: lopen of gewoon rijden als een traditioneel skateboard. Dat gezegd hebbende, ik ben vier of vijf keer naar een tankstation in de buurt geweest sinds het opladen duurde – elke keer ongeveer tien minuten rijden – en de afstandsbediening toont nog steeds alle vier de batterij-indicatielampjes voor het bord. /p>

Oordeel: Echt geweldig geweldig

Er zijn een aantal behoorlijk compacte elektrische fietsen – ik heb er zelfs een getest – en zelfs elektrische scooters die kunnen worden neergeklapt, maar geen enkele is zo compact als een elektrisch skateboard. Base Camp's F11 elektrische longboard (of skateboard, hoe je het ook wilt zien) is zo gemakkelijk om mee door de stad te rijden en in te pakken in een handige tas die je op je rug kunt dragen als je ergens heen moet. Hij heeft een geweldige batterijduur, een gezonde topsnelheid en voelt ongelooflijk comfortabel aan om op te rijden.

Beoordeling: 9/10 Prijs: $300 Amazon

Dit is wat we leuk vinden

 • Geweldig, compact formaat
 • Topsnelheid van 16 km/u
 • Batterij gaat tot negen mijl mee
 • Stabiele ritten, met sterke trucks en grote wielen
 • Batterij en motor kunnen indien nodig worden vervangen

En wat we niet doen< /h3>

 • Kan zelf geen steile hellingen aan
 • Zwaarder dan een traditioneel skateboard