10 kvinner blant 14 drept i brann i leiligheten i Dhanbad

0
40

Ti kvinner og tre barn var blant 14 mennesker som ble drept i en brann som brøt ut i tredje etasje i et leilighetskompleks med flere etasjer i Jharkhand's Dhanbad tirsdag kveld. Så mange som 14 personer med brannskader ble innlagt på sykehus, er det kjent.

Ifølge tjenestemenn brøt brannen ut rundt klokken 18 i Ashirwad Tower-leiligheten under Bank More politistasjons jurisdiksjon, og brannen ble brakt. under kontroll etter en nesten fire timer lang operasjon der nesten 40 brannbiler ble brukt.

Dhanbad distriktsadministrasjon delte en pressemelding om at brannen startet i tredje etasje. «Fjorten mennesker har omkommet. Alle skadde er reddet og innlagt på sykehus.»

Dhanbads visekommissær Sandeep Singh sa: «Totalt 14 dødsfall er bekreftet så langt; 10 var kvinner, tre barn og en mann. Vi har fullført redningen og også gjort kjemmingen. Det brannrammede området i bygget er ryddet. De som ble skadet er utenfor livsfare.»

Subscriber Only StoriesSe alle

Forbundsbudsjett 2023 | Etter å ha målrettet mot fattige på landsbygda og i byer, kom et 2024-signal: …

Chhattisgarh: Hvordan mohalla-klasser og nettøkter hjalp elevene til…

Delhi Konfidensielt: Under budsjetttale, Nirmala Sitharamans slip…

Union Budget 2023 store bildet: Capex push, skattereform Månedlig plan for tilgang til Budget

Dhanbad brannmann Laxman Prasad sa: «I henhold til den foreløpige informasjonen basert på samtalen min med sikkerhetsvakten i leilighetskomplekset, hadde en oljelampe forårsaket brannen. Vi undersøker imidlertid fortsatt for å bekrefte påstanden hans.»

Prasad sa at mens noen ble forkullet til døde, døde mange av kvelning.

For fire dager siden var fem personer, inkludert en lege. par, ble drept i en brann på et sykehjem i distriktet.

Annonse

Statsminister Narendra Modi twitret, “Dypt fortvilet over tap av liv på grunn av en brann i Dhanbad. Mine tanker går til de som mistet sine kjære. Måtte de skadde komme seg snart.» Han annonserte ex gratia på Rs 2 lakh for pårørende til hvert offer og Rs 50 000 til hver skadde.

I en tweet sa Jharkhands sjefsminister Hemant Soren: «Dødsfallet til mennesker i Dhanbad-brannen er ekstremt hjerteskjærende. Distriktsadministrasjonen jobber på krigsfot og det gis behandling til skadde. Jeg overvåker det personlig.»

© The Indian Express (P) Ltd