Sony Walkman NW-ZX707, en Android-drevet musikkspiller, lansert i India

0
76

Sony har annonsert lanseringen av Walkman NW-ZX707 i India. Den nye Walkman kommer med en DSD Remastering Engine for å gi en forbedret lytteopplevelse og er rettet mot audiofile og hi-fi-entusiaster. Den kjører også Android 12.

Sony Walkman NW-ZX707: Nøkkelspesifikasjoner og funksjoner

Sony Walkman NW-ZX707 har en stor 5-tommers berøringsskjerm med en aluminiumsramme og tilbyr Wi-Fi-tilkobling, slik at brukere kan streame musikk mens de er på farten og laste ned sanger for offline lytting. DSD Remastering Engine omsampler lyden til en 11,2 MHz DSD, som gir lytterne en mer raffinert opplevelse.

Den kommer også med S-Master HX digital forsterker og den AI-drevne lydmotoren Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) Ultimate, som kan hjelpe oppskalere komprimert lyd i sanntid, forbedre CD-kvaliteten 16-bits tapsfri kodeklyd og til og med gjenopprette akustiske finesser og dynamisk rekkevidde.» Sony DSEE Ultimate er også kompatibel med trådløse hodetelefoner.

Les også |Sony WH-1000XM5 langtidsanmeldelse: De beste hodetelefonene for hyppige flygere

Sony Walkman NW-ZX707 tilbyr et lengre batteri, og selskapet hevder at den kan vare i opptil 25 timer med 44,1 kHz FLAC-avspilling. Hvis du øker lydkvaliteten til 96 kHz FLAC, faller batteriet ned til 23 timer på en enkelt lading mens de som er på farten kan streame musikk nonstop i 22 timer.

Subscriber Only StoriesView All

Fokus på grenseområder, NCC planlegger å øke kadettstyrken med 8 lakh

Med tilgang som nøkkel bringer et MP-distrikt regjeringen hjem til mottakerne

< /figure>Delhi Confidential: Den nye parlamentsbygningen er nesten klar, parlamentsmedlemmer snur på følelser…

Risikoer for vekst: Inngrodd inflasjon og fallende rupi Månedlig plan for tilgang til budsjett

Sony Walkman NW-ZX707: Pris, tilgjengelighet

Sony Walkman NW-ZX707 tilbyr 64 GB intern lagring og lader fra null til hundre på 3,5 timer via USB Type-C-porten. Den kjører på Android 12 og lar brukere laste ned apper som Deezer, Spotify og mer fra Google Play Store. Den er eksklusivt tilgjengelig på Headphone Zone over hele India og kan kjøpes for Rs 69 990.

Tidligere denne måneden lanserte selskapet NW-A306 Walkman i Europa for rundt £350, som også kjører på Android og tilbyr opptil 36 timer med musikkavspilling på en enkelt lading.

© IE Online Media Services Pvt Ltd