Samsungs T7 Shield SSD har nu ett enormt lagringsalternativ

0
77
Justin Duino/How-To Geek

Samsung T7 Shield är en av de bästa externa SSD:er runt, tack vare dess höga prestanda och hållbara design. Den enda nackdelen? Det går bara upp till 2 TB. Nu kan du dock få det med hela 4 TB lagringsutrymme.

Samsung har precis lanserat en ny 4 TB-variant av T7 Shield SSD, som ger dig samma saker som gör de andra varianterna utmärkta och #8212; inklusive IP65-certifiering och utmärkta läs/skrivhastigheter på upp till 1 000 MB/s åt båda hållen — med högre kapacitet. 4 TB lagring är ett starkt försäljningsargument för en SSD, och i kombination med den utmärkta hållbarheten gör det T7 Shield till en mer kapabel extern enhet.

Samsung T7 Shield (4 TB)

Samsungs hållbar T7 Shield SSD är nu tillgänglig i en kapacitet på 4 TB.

Samsung

4 TB låter dig lagra mycket fler spel i ditt bibliotek, eller många videor om du gillar videoredigering eller inspelning. Med denna kapacitet säger Samsung att du till och med kan lagra 12K-video. Mindre än en minut med 12K-video är dock ungefär 4 GB, så du kanske inte hinner lagra mycket innan du får slut på lagringsutrymme. Men du kan ta med dig några filmer med den här enheten om ditt huvudminne inte tillåter det.

Samsung T7 Shield på 4 TB kommer med tre års garantiservice, men det kommer att kosta dig $430 (ungefär 10 cent per gigabyte). Alla bärbara SSD-enheter med hög kapacitet är ganska dyra, särskilt jämfört med interna SSD-enheter eller externa hårddiskar, så du kan lika gärna få en som är riktigt bra kvalitet.

RELATERAT: > Samsung T7 Shield-recension: Den bästa bärbara SSD-enheten, nu robust

LÄS NÄSTA

  • › Notepad++ kan hantera dina enorma textfiler igen
  • › 8 Microsoft Word-tips för professionella dokument
  • › Dina enheter blir “kolmedvetna,” Men vad betyder det?
  • › Sling TV går upp i pris
  • › Samsung’s mest fantastiska 8K Smart TV får $2000 rabatt denna vecka
  • › Keychrons nya trådlösa mus ger en kraft för $49