Plugables nya docka förvandlar din telefon eller surfplatta till en stationär dator

0
69
Plugbar

Moderne telefoner och surfplattor kan användas för en stationär dator, åtminstone för grundläggande uppgifter. Så om du inte är intresserad av att tappa en förmögenhet på en stor dator kan du prova att para ihop Plugables nya USB-C Stand Dock (UDS-7N1) med din mobila enhet.

Tillgänglig idag för $70 (och för närvarande till försäljning för $50), den plugable USB-C Stand Dock lägger till ett urval av sex portar till din telefon eller surfplatta & #8212;två USB-A 3.0-portar, en 4K 30Hz HDMI-utgång, microSD och SD kortplatser och ett hörlursuttag. Dockan har också en USB-C-strömingång för 100-watts genomströmsladdning.

Växla visning i full storlek1 av 2Föregående bild
PlugableNext Slide Föregående Slide
PlugableNext Slide

Om du är en iPad-användare är den här dockan mer en USB-hubb än något annat. Men vissa Android-enheter, särskilt de från Samsung, stöder USB-C-videoutgång och kan växla till ett “skrivbordsläge” när den är ihopkopplad med en datorskärm. Och det är där den Plugable USB-C Stand Dock verkligen lyser.

RELATERATSatechi 4-portars USB-C Hub recension: USB-C Fler saker

Du kan också använda den anslutbara USB-C Stand Dock med en Windows-surfplatta, inklusive Surface-enheterna som erbjuds av Microsoft. (Jag bör notera att själva stativet är ganska robust och har flera artikulationspunkter, så du kan säkert använda en surfplattas pekskärm när den är dockad.)

Den anslutbara USB-C Stand Dock är tillgänglig idag för $70. Under en begränsad tid kan kunder klippa en kupong på Amazon-listan för att spara $20 på sin beställning—detta sänker priset till bara $50, vilket är ett fynd, enligt min mening.

Plugbar USB-C Stand Dock

Den pluggbara USB-C Stand Dock lägger till ett urval av portar till valfri iPad, Android-telefon eller Android-surfplatta. När den är ihopkopplad med en bildskärm kan den förvandla utvalda Android-enheter till stationära datorer.

Amazon

69,00 USD