Orchasp Ltd väskor beställer från Center For Railway Information Systems

0
51

Centrum för järnvägsinformationssystem (CRIS) har beslutat att koppla in det 28-åriga IT-företaget Orchasp Limited för konvertering av Freight Operating Information System (FOIS) från befintlig VB-applikation till webbaserad modell. CRIS har släppt den första arbetsordern angående densamma och företaget har godkänts av CRIS, New Delhi för att tillhandahålla olika IT-tjänster. Intressant nog är det första gången som det tre decennium gamla företaget Orchasp Limited har fått ett så viktigt kontrakt från CRIS.

När vi pratade om prestationen sa VD:n för Orchasp Limited Chandra Shekhar Pattapurathi, “Vi är mycket glada att kunna informera er alla om att Center for Railway Information Systems har visat så mycket tro på oss och har försett oss med arbetsordern. Vi är glada över att vi får beställningar från Center For Railway Information Systems. Det har blivit verklighet eftersom det har identifierat och godkänt våra förmågor. Det här är den första ordern de har gett oss och vi är mycket glada över det.”

Chandra Shekhar Pattapurathi sade vidare om företagets verksamhet och prestationer under de senaste 28 åren: “Vi har tillhandahållit kompletta lösningar inom tekniska tjänster, mjukvaruutvecklingstjänster, tekniska plattformar och personalökningar. .” Orchasp Limited är ett börsnoterat företag på Bombay Stock Exchange och känt för att tillhandahålla utmärkta IT-tjänster inom olika områden.

Freight Operating Information System (FOIS) används för logistisk hantering av godstrafik. Detta system är för närvarande tillgängligt för användare från olika zoner/divisioner av Indian Railways som är anslutna till Railways slutna dedikerade nätverk.

Subscriber Only StoriesView All

UPSC Key- 1 februari 2023: Vet om Economic Survey 2022-23, Amrit Kaa…

Budgetens goda ekonomi: Ingen skugga av 2024, ljus av finanspolitisk försiktighet…

Tre stora takeaways av unionens budget 2023-24: Capex, finanspolitisk försiktighet och n…

Scintillerande havsdjur och vad som gör dem speciella Månadsplan för att få tillgång till budget

Företagsfunktionen i FOIS ger möjlighet att acceptera hantering av kundens beställning, leverans av krattor/vagnar, rörelsespårning, sändningsspårning och leverans på destinationen.

© The Indian Express (P) Ltd