Keychrons nya trådlösa mus ger en kraft för $49

0
35

Keychron är mest känt för sina anpassningsbara mekaniska tangentbord, men företaget har sakta expanderat till andra produkter. Företaget har avslöjat sin första trådlösa mus, och den ser lovande ut för det begärda priset på 49 USD.

Keychron M3 Wireless Mouse släpptes idag och är “designad för att höja kontorsarbetet och produktiviteten ,” enligt företaget. Den har en standard högerhänt design, i antingen svarta eller vita färger, med en liten RGB-remsa längs botten. Musen är också lätt och väger bara 79 gram — nästan hälften av vikten av Microsoft Sculpt Comfort Mouse och 62 g lättare än Logitech MX Master 3S.

Anslutning kan vara det starkaste försäljningsargumentet för Keychron M3. Den stöder både trådlös Bluetooth 5.1 och 2.4 GHz, så du kan para ihop den med vad som helst med Bluetooth för bekvämlighet, eller använda den trådlösa adaptern när du behöver lägre latens (eller använda musen i en BIOS eller annan liknande miljö). Det är vanligt i premiummussegmentet, men mer sällsynt i denna prisklass på $49, och Keychron levererar faktiskt två trådlösa mottagare i lådan. Det finns en för USB Type-C och en annan för USB Type-A. Du kan också bara ansluta den via USB för en vanlig trådbunden anslutning.

Musen har en PixArt 3395-sensor, med stöd för en DPI på upp till 26 000, vilket borde vara mer än tillräckligt för det mesta produktivitetsarbete och spel. Keychron hävdar också en pollingfrekvens på 1000 Hz och upp till 61 timmar på en enda laddning.

M3 ser ut som en lovande trådlös mus, speciellt för det begärda priset på bara $49. Den enda haken från funktionslistan är att skrivbordsapplikationen för närvarande endast är avsedd för Windows — Keychon säger att en macOS-app kommer att vara klar i juni. Du kan köpa den från företagets webbutik.

LÄS NÄSTA

  • › VyprVPN-recension: Giftig eller defanged?
  • › Hur mycket kostar smarta persienner?
  • › Sling TV går upp i pris
  • › Alienware’s RTX 4000 gaming bärbara datorer är nästan här
  • › Vad du ska göra om din dator börjar brinna (och varför det händer)
  • › Dina enheter blir “kolmedvetna,” Men vad betyder det?