Kate Middleton onthult dat ze op een trampoline springt om fit te blijven; ken de voordelen

0
65

Terwijl Kate Middleton het grootste deel van de dag bezig is met koninklijke verlovingen en haar drie kinderen, zorgt de prinses van Wales ervoor dat ze “erin knijpt” enige vorm van oefening om fit en actief te blijven. Onlangs organiseerde Kate een receptie voor het Engelse Rolstoel Rugby League-team om hun overwinning te vieren tijdens de finale van de Rugby League Wereldbeker in november 2022. Tijdens de interactie met de teamleden en coaches onthulde de prinses wat haar ochtenden met haar kinderen – Prins George, Prinses Charlotte en Prins Louis – hoe ze eruit ziet, en hoe ze er tijd voor weet te vinden om te sporten.

LEES OOK |‘Daag jezelf uit’: Kriti Sanon deelt fitnessmantra terwijl ze deze twee heilzame oefeningen uitvoert

“Het rent achter de kinderen aan – ik doe het allemaal, wanneer ik maar aan lichaamsbeweging kan doen, doe ik zelfs, zelfs springen op de trampoline met mijn kinderen voor schooltijd,&#8221 ; zei Kate tegen een van de sporters.

Trampolinespringen is natuurlijk een leuke manier om fit te blijven! Eerder had ook Bhagyashree de vele voordelen ervan benadrukt. Naast een video waarin ze op dit 'nieuwe speeltje' springt, schreef de acteur: 'Het is een geweldige cardio-oefening en wordt ook wel rebounding genoemd. Het verhoogt niet alleen de bloedcirculatie, maar verlicht ook de belasting van de wervelkolom, versterkt de gewrichten en verhoogt de botdichtheid.

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bhagyashree (@bhagyashree.online) 

Dr Prashant Mistry, een beroemde fysiotherapeut en fitnessexpert, zei dat springen op een trampoline traint het hele lichaam. “De zwaartekracht die het stuiteren veroorzaakt, helpt om spieren te maken en vet te verbrandensnel. Dit verstevigt elk deel van je lichaam – inclusief benen, schachten, armen, heupen en buik. Het heeft ook het extra voordeel van het perfectioneren van behendigheid en balans,” vertelde hij indianexpress.com.

LEES OOK |Bhagyashree laat ons zien hoe we aan onze heupmobiliteit kunnen werken

De expert deelde de do's en don’ts waar je rekening mee moet houden.

*Gebruik altijd een trampoline met een vangnet, stang of reling ter bescherming.

*Plaats uw trampoline op een manier die ver weg is van effecten zoals schrijnwerk en scherpe hoeken als u thuis springt.

*Gebruik de juiste vorm door een goede houding aan te nemen. Houd uw kin, nek en hoofd op één lijn en laat uw hoofd niet naar voren, achteren of opzij bewegen.

Advertentie

* Kinderen onder de zes jaar mogen geen trampolines gebruiken – zoals trampolinefabrikanten en gezondheidsexperts waarschuwen. “Hun fragiele en zich ontwikkelende botten zijn niet gebouwd om de ontberingen van herhaaldelijk springen te weerstaan ​​en hun kleinere frames betekenen dat ze ook meer risico lopen op blessures,” Dr. Mistry zei.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

UPSC Key- 31 januari 2023: weten over kapitaaluitgaven, waterdiploma…

Economische enquête 2023: hier zijn de belangrijkste conclusies

Delhi Vertrouwelijk: advocaat, altijd

Genderkloof in niet-gegradueerde programma's wordt groter, winst van de afgelopen jaren zie…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

📣 Voor meer lifestyle-nieuws , volg ons op Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

© IE Online Media Services Pvt Ltd