Ex-congres MLA Kanti Sodha Parmar sluit zich aan bij BJP

0
38

Kanti Sodha Parmar, een voormalige MLA uit Anand, trad maandag toe tot de BJP op het partijhoofdkwartier in aanwezigheid van staatspartijvoorzitter CR Paatil, dagen na het verlaten van het congres. Parmar, die de peilingen van december had verloren van BJP's Yogesh Patel, is een directeur van de Amul District Milk Cooperative Federation.

Onder verwijzing naar Parmar, verklaarde een partijrelease dat hij zonder enige verwachting bij de BJP is gekomen terwijl je je laat inspireren door de ideologie, het nationalisme en het ontwikkelingsgerichte beleid van premier Narendra Modi. Hij viel ook het congres aan en zei dat het geen interesse heeft in de ontwikkeling van Gujarat. Hij voegde eraan toe dat er geen congresleiders uit Delhi naar de staat kwamen om de kandidaten van de partij te helpen tijdens de parlementsverkiezingen. Parmar voegde er ook aan toe dat hoewel het congres niet voor zijn arbeiders zorgt, de BJP hen de eerste prioriteit geeft.

Tijdens zijn ambtstermijn als Anand MLA had Sodha te maken met controverses nadat zijn zonen Mahendra en Ranjit waren ontslagen wegens ontslag. van hun geweren tijdens een volksmuziekevenement in het district.

Senior leiders van het Gujarat-congres weigerden commentaar te geven op Parmar’s overstap naar de BJP.

Alleen abonneesVerhalenAlles bekijken

UPSC-sleutel – 1 februari 2023 : Weet over Economic Survey 2022-23, Amrit Kaa…

Budget's goede economie: geen schaduw van 2024, licht van fiscale voorzichtigheid…

Drie grote voordelen van de Uniebegroting 2023-24: capex, fiscaal voorzichtigheid en n…

Sprankelende zeedieren en wat ze speciaal maaktMaandelijks plan om toegang te krijgen tot Budget

© De Indian Express (P) Ltd