Detta Schlage Smart Lock fungerar på dörrar utan låskolvar

0
67
Justin Duino/How-To Geek

Det kan vara svårt att köpa rätt smarta lås till ditt hem, och ännu svårare om din dörr inte& #8217;har inte en slutkolv. Tack och lov är Schlage här för att rädda dagen med ett nytt smart lås.

Schlage har varit ett av de mest populära varumärkena för konsumentlås i USA ända sedan det grundades 1920. Företaget har några smarta alternativ i sin katalog, men nu utökas listan med den nya Schlage Encode Smart Wi -Fi Spak. Det är ett smart lås som är designat för att fungera på standarddörrar med enstaka borrhål utan bultar, vilket innebär att du bara kan byta ut ditt befintliga dörrlås mot detta och få det att fungera perfekt — även om din dörr inte stöder bultar.

Justin Duino/How-To Geek

Detta nya system är designat för att fungera på alla dörrar i ditt hem, inklusive garageportar, sidodörrar och andra. Vanligtvis är smarta lås avsedda att endast installeras på din ytterdörr, där du vanligtvis har en lås och andra metoder för förstärkning. Den här, å andra sidan, kan installeras var som helst i ditt hem, oavsett hur komplex eller enkel den är.

Liksom andra smarta Schlage-produkter fungerar den här med Schlage Home-appen och integreras med flera ekosystem för smarta hem, inklusive Google Home och Amazon Alexa. Det kommer att finnas att köpa “i våren” för 309,99 USD.

Schlage Encode Spak

Den nya Schlage Encode Spaken ger ditt hem ett smart lås, även om det inte finns någon befintlig låskolv.

Handla

LÄS NÄSTA

  • › Keychron’s nya trådlösa mus ger en kraft för $49
  • › 8 Microsoft Word-tips för professionella dokument
  • › Sling TV går upp i pris
  • › Notepad++ kan hantera dina enorma textfiler igen
  • › Dina enheter blir “kolmedvetna,” Men vad betyder det?
  • › Samsungs mest fantastiska 8K Smart TV får $2000 rabatt den här veckan