ChatGPT Pro: Vad är det och vem ska betala en premie för det populära AI-verktyget?

0
65

En läcka nyligen antydde att OpenAI arbetar på en premiumnivå för sin ChatGPT med förbättrad svarstid. Medan den Microsoft-stödda AI-drivna maskininlärningsmodellen är tillgänglig gratis, verkar Pro-varianten ha några trick i rockärmen som uppmuntrar användare att välja den betalda versionen för att få den bästa möjliga mänskliga dialektliknande generativa chattupplevelsen .

ChatGPT har tränats från datamängden som består av data från på eller före 2022. Med hjälp av denna data kan ChatGPT svara på dina frågor, slutföra skoluppsatser, skriva datorkod och kan till och med skapa en detaljerad resplan för din nästa resa.

Läs också |Utbildningsinstitutioner i Karnataka börjar slå ner på ChatGPT-användning

Vad är ChatGPT Pro?

Medan ChatGPT i sig är ganska kapabel jämfört med en konventionell sökmotor, kommer ChatGPT Pro sannolikt att ta det till nästa nivå. Just nu spenderar OpenAI mycket pengar på ChatGPT för att hålla det igång och det har ännu inte gjort någon vinst på det. Med ChatGPT Pro kommer företaget att kunna få tillbaka åtminstone en del pengar som det spenderar på ChatGPT.

Hur mycket kostar det?

ChatGPT Pro kommer med en månatlig prenumerationsplan och sägs kosta $42 i USA och i Indien, det kan kosta runt 3 500 Rs. Företaget kan också lägga till kvartalsvisa och årliga ChatGPT Pro-prenumerationsplaner under de kommande dagarna.

Subscriber Only StoriesView All

Fokus på gränsområden, NCC planerar att höja kadettstyrkan med 8 lakhMed tillgång som nyckel tar ett MP-distrikt hem regeringen till förmånstagare

Delhi Confidential: Ny parlamentsbyggnad nästan klar, parlamentsledamöter vänder emot…

Risker för tillväxt: Fast inflation och deprecierande rupier Använd nyårskampanjkod SD25

Vilka funktioner ingår i ChatGPT Pro?

ChatGPT Pro kommer att ha flera fördelar jämfört med standardutgåvan. Detta inkluderar tillgången på tjänster även när det är hög efterfrågan. Det kommer också att erbjuda snabbare svarshastighet, och prenumeranter kommer också att få tidig tillgång till de nya funktionerna.

Detta kommer att vara en stor dealbreaker, eftersom ChatGPT kräver många GPU:er för att bearbeta data och producera svar. När användarbasen kommer att öka måste företaget antingen öka serverkapaciteten för att hålla tjänsterna igång. I det här fallet kommer en Pro-användare att få prioriterad åtkomst till ChatGPT även när trafiken är hög.

Hur prenumererar man på ChatGPT Pro?

ChatGPT Pro är tillgängligt för utvalda användare som har inbjudan att få tillgång till ChatGPT Pro. Just nu finns det ingen officiell information om när ChatGPT Pro-prenumerationen kommer att offentliggöras.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.