Apple iPad 9e generatie, Xiaomi Pad 5 en meer: ​​beste tablets onder Rs 30.000 in India

0
65

De tabletmarkt werd nog maar een paar jaar geleden gedomineerd door Samsung en Apple. Na de COVID-19-pandemie is de vraag naar tablets met een groot scherm enorm gestegen, waardoor bijna elk smartphonemerk niet op de tabletmarkt komt. Dit omvat merken als Xiaomi, Oppo en zelfs Realme. Hier zijn de top vijf tablets die in 2023 onder Rs 30.000 te overwegen zijn.

Apple iPad 9e generatie

De 9e generatie Apple iPad met de A13 Bionic en 64 GB intern geheugen. Hoewel hij misschien iets dikkere randen en een ouderwetse homeknop heeft, heeft hij ook een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een hoogwaardige metalen behuizing, vergelijkbaar met de baseline iPad van de vorige generatie. Voor minder dan Rs 30.000 is de 9e generatie iPad niet alleen de beste tablet van Apple, maar het is ook een van de beste tablets die je zou kunnen overwegen in deze prijsklasse.

Xiaomi Pad 5 is een van de beste prestatiegerichte tablets onder Rs 30.000 (Image credit: Shruti Dhapola)

Xiaomi Pad 5

Xiaomi's Pad 5 is een eersteklas prestatiegerichte Android-tablet. Het basismodel met 6 GB RAM en 128 GB opslag kost slechts Rs 26.999, waardoor het een uitgebalanceerde tablet is qua ontwerp, functies en algehele gebruikerservaring. De tablet heeft een 2K 120Hz verversingssnelheid Dolby Vision-scherm en heeft ook een opstelling met vier luidsprekers met Dolby Atmos, waardoor het een geweldig apparaat is voor contentconsumptie. Hoewel hij geen LTE-connectiviteit heeft, ondersteunt de tablet wel dual-band Wi-Fi-ondersteuning.

Lees ook |Samsung aan Lenovo: hier zijn de beste tablets om te overwegen onder Rs 25.000 Realme Pad X is een van de meest betaalbare 5G-tablets in het land (Image credit: Chetan Nayak)

Realme Pad X

De Realme Pad X met 5G-connectiviteit is ook een van de meest betaalbare scherm Android-apparaten met 5G-mogelijkheden in India. Houd er rekening mee dat, terwijl de 5G-variant Rs 27.999 kost, de Wi-Fi-only variant van dezelfde tablet beschikbaar is voor slechts Rs 19.999 op Flipkart.

Alleen abonneeverhalenBekijk allesUPSC-sleutel – 31 januari 2023: weten over kapitaaluitgaven, waterdiploma…

Economisch onderzoek 2023: hier zijn de belangrijkste conclusies

Delhi Vertrouwelijk: Advocaat, altijdDe genderkloof in niet-gegradueerde programma's wordt groter, winsten van de afgelopen jaren lo…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

Deze tablet heeft de Snapdragon 695 SoC, WUXGA+ resolutiescherm, opstelling met vier luidsprekers, enorme batterij van 8.340 mAh met snel opladen, en meer. Voor een vraagprijs van minder dan Rs 30.000 is de Realme Pad X een geweldige Android-tablet met toekomstbestendige 5G-connectiviteit.

Oppo Pad Air wordt geleverd met een opstelling met vier luidsprekers (Image credit: Shruti Dhapola)

Oppo Pad Air

Aangedreven door de Snapdragon 680 SoC, de Oppo Pad Air is een betaalbare 4G-tablet met een startprijs van Rs 16.999. De tablet heeft een enorm 10,36-inch touchscreen met een ontwerp met een smalle rand en het apparaat heeft een tweekleurige afwerking met een enkele camera aan de achterkant. De tablet draait op een aangepast ColorOS dat is geoptimaliseerd voor tablets met een groot scherm en biedt tot 128 GB interne opslag. De tablet heeft ook een opstelling met vier luidsprekers met Dolby Atmos.

© IE Online Media Services Pvt Ltd