Varun Datta's venture capital firma Truth Ventures financierde Inery Blockchain

0
69

Durfkapitalist Varun Datta's Truth Ventures heeft geïnvesteerd in datasysteembedrijf Inery. De twee bedrijven hebben de handen ineen geslagen om het gebruik van gedecentraliseerde databases te promoten.

“Wij geloven dat deze innovatieve technologie de kracht heeft om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop met gegevens wordt omgegaan. Of het nu online of offline is. Met deze samenwerking zal het vermogen van Inery om zijn volledige potentieel te realiseren worden vergroot. En het streven naar wijdverbreid gedecentraliseerd databasegebruik in zowel de standaard- als Web3-ruimtes zal worden ondersteund, & #8221; Varun Datta, oprichter en CEO van Truth Ventures zei.

“Het gedeelde doel van deze alliantie is erop gericht om van gedecentraliseerd databasebeheer een standaard te maken in plaats van een uitzondering,” Zei Datta.

Truth Ventures is een durfkapitaalbedrijf dat internationaal investeert in startups, beginnende ondernemingen en bedrijven met groeipotentieel op het gebied van entertainment, blockchain-technologie, gezondheidszorg en holistische wellness.< /p>Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

< /figuur>UPSC Key- 30 januari 2023: weten over Project 39A, Beating Retreat Cerem…UPSC Essentials | Sleutelbegrippen van de afgelopen week met MCQ's

ExplainSpeaking: How to een Uniebegroting evalueren

Mahesh Vyas schrijft: Waarom de er is echt een tekort aan banen Pas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe

Datta's Truth Ventures heeft geïnvesteerd in verschillende bedrijven, waaronder Gordium Healthcare, Moneto Sports en Bet Neo.