Varför du bör ha ätpinnar i ditt kylskåp

0
67
New Africa/Shutterstock.com

Det är svårt att hålla ordning på ditt hem, men ditt kylskåp kan vara det svåraste stället att hålla saker och ting på rätt plats. Du har rester över, gamla produkter stoppade i baksidan av en låda, och låt oss inte prata om den där veckogamla takeouten. Vad skulle kunna hjälpa? Ätpinnar.

Om du har problem med organisationen av kylskåpet kan ätpinnar hjälpa till att stapla saker som att gå-lådor, måltidsförberedelser och färdigförpackad mat lite lättare.

Om du inte råkar ha en matchande uppsättning matförvaringsbehållare, har du flera olika formade lådor hängande i ditt kylskåp. När detta händer kan det vara svårt att maximera kylutrymmet på grund av att det inte går att stapla saker. Det är där ätpinnarna kommer in i bilden. De kan skapa en bas som gör att du enkelt kan stapla behållare när de används på rätt sätt.

HIWARE 10 Parar ätpinnar i glasfiber

Ifall du inte har ätpinnar för uttag i en låda.

Amazon

6,99 USD < img src="http://www.lifesavvy.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />
9,00 $ Spara 22 %

För att använda dessa vanliga redskapslådor placerar du dem horisontellt ovanpå en behållare. Lek sedan med avståndet mellan dem tills en annan behållare och vila bekvämt på toppen av ätpinnarna. De vingliga stackarna du hade tidigare är nu perfekt jämna och stabila.

Du vill dock vara försiktig med vilka ätpinnar du väljer. Även om detta organisationshack kan fungera med runda ätpinnar, är redskap med platta kanter bättre. På så sätt kan ingenting rulla av stapeln och förstöra ditt nu perfekt organiserade kylskåp.

Även om du kan köpa matchande matförvaringsbehållare, om du vill spara lite pengar är detta ett enkelt och billigt sätt att organisera din måltidsförberedelse utan att köpa något nytt. För låt oss vara ärliga, vi vet att du har en uppsättning ätpinnar i trä från din avhämtning för några veckor sedan i en låda.

Nyfiken på hur man annars kan använda ätpinnar i huset? Ta reda på hur det kan hjälpa dig att torka dina vinglas.