Toen Alia Bhatt, Anushka Sharma, Priyanka Chopra en andere Bollywood-diva's hun moederschapsreizen deelden

0
40

Het moederschap is een levensveranderende ervaring die onvoorstelbare fysieke en emotionele arbeid van je vraagt. En het is een baan waarvoor je nooit een formele opleiding krijgt. Hoewel deze gigantische taak er ontmoedigend uit kan zien, zijn onze Bollywood-diva's er om te helpen. Bij verschillende gelegenheden vertelden ze hoe het moederschap hen als mens en als professional heeft beïnvloed. Ze adviseerden nieuwe moeders ook om niet hard voor zichzelf te zijn en dat er niet één juiste manier van ouderschap is.

Kareena Kapoor Khan

Kareena omarmde voor het eerst het moederschap op 20 december 2016, toen ze haar eerstgeborene Taimur Ali Khan verwelkomde. De acteur ging weer aan het werk toen haar baby nog maar zeven maanden oud was. In haar boekKarena Kapoor Khan's Zwangerschapsbijbel, schreef ze: 'Ik herinner me dat ik Taimur achterliet en naar nachtopnames ging met een crew van 150 mensen. Ik was zo verscheurd – ik probeerde professioneel te zijn tijdens de shoot terwijl ik pijn deed voor mijn baby. Ik ben ook snel weer aan mijn verplichtingen begonnen nadat ik Jeh had gekregen, hoewel ik me zeker minder gehaast voel. Het is normaal om je schuldig te voelen.

Kareena Kapoor adviseert moeders om ‘ mama schuldgevoel’ verstop ze. (Bron foto: Kareena Kapoor Khan/Instagram)

Ze adviseerde moeders om niet op schuldgevoelens te gaan en vertelde: 'Maar geloof me als ik zeg dat Taimur vandaag niet minder van me houdt, want ik heb mijn leven teruggekregen kort nadat ik hem had gekregen, en Jeh ook niet. Er gaat niets boven doen wat je wilt doen. Ik zal een kind in mijn hand hebben en een ander op mijn schoot. Ik word moeder en ga weer aan het werk. Ik zal het allemaal rocken “. Kareena verwelkomde haar tweede kind, Jeh Ali Khan, op 21 februari 2021.

Alleen abonneesVerhalenAlles bekijken

Delhi vertrouwelijk: advocaat, altijd

Genderkloof bij studenten wordt groter, winst van de afgelopen jaren verloren door pandemieBudgetsignaal van staten voor FM: Kapitaaluitgaven krijgen boost

In een afgelegen bergdorpje in Tamil Nadu , artsen zijn slechts een klik verwijderdPas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe LEES OOK |Shefali Shah over moederschap, omgaan met 'moederschuld': 'Het is waarschijnlijk de zwaarste baan ter wereld'

Priyanka Chopra Jonas

Priyanka verwelkomde haar eerste kind Maltie Marie Chopra Jonas via draagmoederschap op 15 januari 2022. De acteur vertelde dat na de geboorte van haar baby het centrum van haar wereld in haar veranderde. “Het is 20 jaar van hosselen en werken in een razend tempo geweest. Ik heb altijd zoiets gehad van: 'Wat is het volgende?''Maar nu heb ik het gevoel dat ik een centrum heb, een gevoel van kalmte, omdat elke beslissing uiteindelijk over haar gaat', vertelde Priyanka aan de Britse Vogue.

Priyanka Chopra zegt dat het centrum van haar wereld is verschoven na de geboorte van haar dochter Maltie Marie. (Bron foto: Priyanka Chopra/Instagram)

Het Desi-meisje wil zich nu op haar kind concentreren en legt uit: “Ik wil dat ze terug kan kijken en trots kan zijn op mijn keuzes”, zei ze. “Ik wil haar goed doen.”

Priyanka opende zich ook voor de Britse Vogue over haatdragend trollen waarmee ze te maken kreeg omdat ze Maltie Marie had via draagmoederschap. De acteur beweerde dat ze een medische aandoening had en dat ze zich gezegend voelt dat ze moeder kon worden via draagmoederschap.

Alia Bhatt 

Advertentie

De Gangubai Kathiawadi-acteur zei dat ze er nooit spijt van zal hebben dat ze op het hoogtepunt van haar carrière voor het moederschap heeft gekozen en noemde het de beste beslissing van haar leven. “Ja, op het hoogtepunt van mijn carrière besloot ik te trouwen en een baby te krijgen. Maar wie zegt dat het huwelijk of het moederschap iets zal veranderen wat met mijn werk te maken heeft? Zelfs als dat zo is, het zij zo. Het kan me niet schelen. Ik wist dat ik in het leven nooit spijt zou krijgen van de beslissing om een ​​baby te krijgen. Het is een natuurlijk instinct. Het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik ben nog nooit zo gelukkig en vervuld geweest,” vertelde Alia aan Bombay Times.

Alia Bhatt zal er nooit spijt van krijgen dat ze op het hoogtepunt van haar carrière een kind heeft gekregen. (Bron foto: Alia Bhatt/Instagram)

Alia verwelkomde haar baby Raha Kapoor op 6 november 2022.

Anushka Sharma

Anushka verwelkomde haar kind Vamika Kohli op 11 januari 2021. Onlangs, toen haar baby twee werd, plaatste de acteur een bericht voor haar en schreef: “Twee jaar geleden groeide mijn hart wijd open”. Eerder had ze in een Instagram-bericht gedeeld dat haar dochtertje haar elke dag 'moediger' en 'moediger' maakt.

Advertentie Anushka Sharma zegt dat haar hart wijd open is gegroeid na de geboorte van dochter Vamika. (Bron foto: Anushka Sharma/Instagram) LEES OOK |‘Mijn kind is altijd mijn prioriteit geweest; bevoorrecht dat ik keuzes kan maken waarin hij centraal staat': Dia Mirza

Bipasha Basu

Bipasha Basu verwelkomde haar eerste kind — Devi Basu Singh Grover — afgelopen jaar. Na de geboorte van haar kind schreef ze op Instagram: “God gaf me het beste cadeau – Mijn dochter, Devi na mijn eerste beste cadeau, de liefde van mijn leven… Mijn man… @iamksgofficial Gelukkigste meisje ter wereld”.

Bipasha Basu noemt haar dochter Devi ‘beste cadeau’. (Bron foto: Bipasha Basu/Instagram)

Bij het delen van de eerste glimp van Devi Basu Singh Grover schreef Bipasha op haar Instagram: “Ons recept voor het maken van een lieve babyengel 1) Kwart kopje van jou 2) Kwart kopje van mij 3 ) Half kopje Ma's zegeningen en liefde 4) Bijgevuld met magie & geweldigheid 5) 3 druppels regenboogessence, engelenstof, eenhoornfonkels en alle goddelijke dingen. 6) Kruiden: schattigheid en lekkerheid naar smaak.”

Sonam Kapoor Ahuja

Sonam zei dat het kiezen van het moederschap een egoïstische beslissing is, aangezien de baby er niet voor kiest om in dit leven te komen. “Prioriteiten veranderen en ik denk dat het kind van mij zal worden. De waarheid is dat ze er niet voor gekozen hebben om in deze wereld te komen. Je hebt besloten om ze hierheen te halen, dus het is een zeer egoïstische beslissing”, vertelde de acteur aan Vogue India.

Sonam Kapoor is een helikoptermoeder en heeft er geen moeite mee. (Bron foto: Sonam Kapoor/Instagram)

Anand Ahuja en Sonam verwelkomden hun zoon Vayu Kapoor Ahuja op 20 augustus 2022. Sonam zei dat ze geobsedeerd is door haar kind en een 'helikoptermoeder' is '. “Ik ben absoluut zeer betrokken, en ik heb er geen moeite mee”, vertelde de acteur aan indianexpress.com.

Advertentie

📣 Volg ons voor meer lifestyle-nieuws op Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

© IE Online Media Services Pvt Ltd