Taylor Swift wordt geprezen voor het casten van transmodel als haar liefdesbelang in nieuwe videoclip

0
37

Taylor Swift heeft vrijdag de langverwachte videoclip uitgebracht voor Lavender Haze, het tweede nummer van haar geliefde album Midnights. De video, geschreven en geregisseerd door de zanger, bevat alles wat met lavendel te maken heeft en is visueel adembenemend. Maar het allerbelangrijkste is dat Swift ieders hart heeft veroverd door het mannelijke transgendermodel Laith Ashley te casten als haar romantische interesse in de muziekvideo.

De muziekvideo toont Swift en Ashley samen in bed liggen, waarbij de eerste zijn blote rug streelt om het beeld van een sprankelende sterrenhemel te onthullen. Later in de video is het duo te zien op een feestje, in elkaars armen gewikkeld en samen dansend.

Bij de aankondiging van de release van de videoclip schreef Swift dat ze “absoluut dol op werken met” Ashley. Ook het model ging naar Instagram om zijn dank uit te spreken aan de Grammy-zanger voor de LGBTQ-vertegenwoordiging in de video.

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) 

“Bedankt @taylorswift dat ik een kleine rol mag spelen in je verhaal. Je bent briljant en dit is een ervaring die ik nooit zal vergeten. Het was echt magisch,” schreef hij en voegde toe: “Je vermogen om verhalen te vertellen via je muziek en beeld blijft me ontzag, geïnspireerd en hoopvol maken.

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Laith Ashley De La Cruz (@laith_ashley) 

Ashley schreef: “Bedankt dat je een bondgenoot bent en voor continu uw platform voorgoed gebruiken. Vertegenwoordiging is belangrijk. EN LIEFDE ZAL ALTIJD WINNEN!”

De casting van een transmodel door Swift won de fans’ harten terwijl ze de sociale media gebruikten om de zanger te loven.

LEES OOK |Valentino kreeg een klap nadat supermodel Kristen McMenamy op de landingsbaan viel

“In een tijd waarin transgenders constant worden aangevallen en met vooroordelen worden geconfronteerd in wat lijkt op alle hoeken, met een grote popster als Taylor Swift in de hoofdrol een transman als een levenslange interesse in een hitnummer is een groot probleem,” schreef een gebruiker.

Nog een getweet: “De love interest in Taylor Swift's nieuwe Lavender Haze-muziekvideo is transmodel en artiest Laith Ashley. In een tijd waarin transrechten steeds meer worden aangevallen, is deze vertegenwoordiging groot.

“Herinnering dat Taylor's romantische interesse in lavender haze mv is een transman, ze maakt duidelijk een statement over het steunen van de gemeenschap,' een gebruiker schreef op de microblogsite.

Ashley is een Amerikaans model, acteur, activist, zanger, songwriter en entertainer.

Subscriber Only StoriesAlles bekijken

Delhi vertrouwelijk: advocaat, altijd

Genderkloof bij studenten wordt groter, winst van de afgelopen jaren verloren door pandemie

Begrotingssignaal van staten voor FM: Kapitaaluitgaven krijgen boost

In een afgelegen bergdorp in Tamil Nadu zijn dokters slechts een klik verwijderdToepassen Jaarpromotiecode SD25

📣 Volg ons voor meer lifestyle-nieuws op Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

© IE Online Media Services Pvt Ltd