Nu är det dags att köpa förra årets Galaxy S22 Ultra

0
56
Justin Duino/Recensionsnörd

Om du har funderat på att skaffa Galaxy S22 Ultra kan det vara en perfekt tid nu. Med lanseringsevenemanget Galaxy S23 Ultra som äger rum den 1 februari och släpps några veckor senare, skulle jag vanligtvis rekommendera folk att vänta på den senaste telefonen, men det är inte fallet i år.

Visst, Samsung Galaxy S23-serien kommer att ha den senaste och bästa processorn, vara ett år nyare och vara den coola nya saken. Dessutom ryktas det att Galaxy S23 Ultra har en galen ny 200 MP-kamera på baksidan.

Som sagt, Galaxy S22 Ultra är redan en av de bästa Android-telefonerna som finns. Den har nästan samma fantastiska design, utmärkta kameror och avancerade specifikationer, och den finns till rea.

Innehållsförteckning

Galaxy S22 Ultra kontrollerar alla lådor
Programuppdateringar
Samsung Galaxy S22 Ultra-erbjudanden

Galaxy S22 Ultra kontrollerar alla lådor

Justin Duino/Review Geek

Ärligt talat, jag ser bara två anledningar till att någon skulle välja den kommande nya Galaxy S23 Ultra framför förra årets Galaxy S22 Ultra, och de förändrar inte spelet. En av dess många kameror, och för den ryktade uppgraderingen till 256 GB lagringsutrymme på basmodellen.

Ja, Galaxy S23 Ultra borde ha en massiv ny 200-megapixelkamera på baksidan som kommer att erbjuda bättre bilder, fånga mer ljus och ta fantastiska bilder på natten eller av stjärnorna. Astrofotografi är coolt och allt, men det är inte något de flesta människor gör dagligen med sina telefoner.

RELATERATSamsung Galaxy S23 Ultra: Allt vi vet hittills

Sedan har otaliga rapporter och rykten nästan bekräftat att Galaxy S23 Ultra skulle komma med minst 256 GB lagringsutrymme, som den borde. Att ta enorma bilder och fantastiska 4K-videor kommer att ta mycket utrymme. Och tyvärr har basmodellen S22 Ultra bara 128 GB, vilket inte räcker för vissa.

Självklart är det inte de enda två uppgraderingarna, men de är de stora ettor. Bortsett från några ändringar här och där, kontrollerar Galaxy S22 Ultra fortfarande alla rutor till ett lägre pris.

Den har samma 6,8-tums Quad-HD AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz, en inbyggd penna, utmärkta kameror, en kraftfull Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 och samma 5 000 mAh-batteri på insidan. Du kommer att njuta av samma fingeravtryckssensor på skärmen, en mängd kameror för alla situationer och nästan samma programvaruupplevelse på Android 13 och One UI 5.

Galaxy S23 Ultra är&#8217 Det förväntas inte ta med ett större batteri, snabbare laddning eller en ny fingeravtryckssensor. Den övergripande designen är i stort sett oförändrad, med de viktigaste förändringarna i processorn och en av dess kameror.

Missförstå mig inte, Galaxy S23 Ultra kommer att vara den bättre telefonen, men är det värt att vänta och spendera extra? Det är upp till dig att bestämma.

Programuppdateringar

Justin Duino/Review Geek

Samsung är bäst i branschen (för Android ) angående programuppdateringar. Samsung Galaxy S22 Ultra kör den senaste versionen av Android 13 och garanterar fyra års programuppdateringar.

Många köper nya telefoner efter att de gamla slutar få programuppdateringar, och det är ett klokt beslut. Den senaste programvaran säkerställer en bra användarupplevelse, förbättrad integritet och bättre säkerhet. Du vill förmodligen inte använda en gammal, föråldrad telefon länge.

RELATERATNyere Samsung Galaxy-enheter får nu fyra års säkerhetsuppdateringar

Men här är grejen. Galaxy S22 Ultra fick sin första uppdatering från Android 12 till 13, och den kommer att få Android 16-uppdateringen om tre år. Dessutom kommer den att få säkerhetsuppdateringar ännu längre. Det är 4+ år av mjukvaruuppdateringar, och vid den tidpunkten har du förmodligen redan en ny telefon.

Så även om ja, Galaxy S23 Ultra är ett år nyare med en extra år av säkerhetsuppdateringar, det här är inte ett företag som kommer att lämna dig utan uppdateringar, och det är inte lika stor affär på Samsung-enheter.

Samsung Galaxy S22 Ultra-erbjudanden

Justin Duino/Recensionsnörd

Och slutligen, den sista anledningen till att du kanske vill överväga att skaffa Galaxy S22 Ultra just nu är att erbjudanden finns överallt. Som förberedelse för de nya telefonerna som kommer i mitten till slutet av februari, erbjuder Samsung och dess partneroperatörer Galaxy S22 Ultra till några av de lägsta priserna vi har sett hittills.

Samsung Galaxy S22 Ultra kom den 25 februari 2022 för 1 199 USD. Det är en mycket dyr telefon, och vi förväntar oss ett liknande (eller högre $1 249) pris för S23 Ultra. Du kan dock få Galaxy S22 Ultra för så lite som $919 just nu från Samsung med ett kvalificerat inbyte. Och, ännu viktigare, om du byter in din gamla telefon till Verizon får du $1 000 i rabatt på din räkning, vilket gör Galaxy S22 Ultra helt gratis.

Till och med 256 GB Galaxy S22 Ultra säljs för endast $1 019, vilket gör den uppemot $230 billigare än vad vi förväntar oss av den nya modellen när den kommer om några veckor. Du kan till och med få en renoverad modell för under 800 USD.

RELATERAT< /strong>Samsung Galaxy S22 Ultra recension: det totala paketet

Som allt sagt, det finns en god chans att Samsung kommer att erbjuda ännu större rabatter på Galaxy S22 Ultra när S23 Ultra är ute och finns att köpa. Så även om du kan spara en fin slant och få en fantastisk ny telefon idag, kanske du kan spara ännu mer någon gång i mars.

När den tiden kommer kommer samma argument att gälla. Galaxy S22 Ultra kommer att vara nästan lika bra, kryssa i alla rutor och ha den senaste programvaran, bara det kommer att kosta mindre. Du riskerar dock att lagret tar slut, och i mars kommer inbyteserbjudandena endast att gälla Samsungs nya telefon.

Återigen, Samsung Galaxy S23 Ultra kommer att vara en utmärkt telefon, men Galaxy S22 Ultra är fortfarande värd att överväga.

SAMSUNG Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra är fortfarande en av de bästa telefonerna man kan köpa för pengar. Och när den ersätts nästan här kan du få en till en rejäl rabatt.

Amazon

959,00 USD
1199,99 USD Spara 20 %

Samsung