Google Maps-alternatieven met unieke functies die u kunt proberen

0
35

Google Maps is zonder twijfel een van de beste op GPS gebaseerde navigatieplatforms ter wereld. In de loop van de tijd hebben de ontwikkelaars tal van functies toegevoegd waarmee Google Maps zich onderscheidt van de rest van de concurrentie. Maar de afgelopen jaren zijn alternatieven zoals MapMyIndia, Sygic, Waze en anderen aan populariteit gewonnen omdat ze functies bieden die Google Maps mist. Hier noemen we enkele van de beste alternatieven voor Google Maps die u nu kunt proberen.

Mappls (MapmyIndia Move)

Mappls, ook wel bekend als MapmyIndia Move, is een van de meest populaire alternatieven voor Google Maps in India. Afgezien van standaardfuncties zoals spraakgestuurde navigatie en real-time verkeer, heeft Mappls een aantal echt goede functies, zoals de mogelijkheid om problemen te melden zoals defecte straatverlichting, snelheidsremmers, kuilen, waterophoping en meer.

De functie Junction View helpt verwarring tijdens het rijden te voorkomen (Bron afbeelding: Mappls)

Maar een ding dat het onderscheidt van Google Maps, is de mogelijkheid om vereenvoudigde locatiecodes van zes tekens te delen voor complexe adressen, Mappls ID genaamd, wat erg handig is in India. De ontwikkelaars hebben onlangs ook een nieuwe functie geïntroduceerd genaamd ‘Kruispuntweergave’, die helpt bij het navigeren op kruispunten en viaducten tijdens het rijden door gebruikers een fotorealistisch beeld te geven van het aanstaande knooppunt.

Lees ook |Poco X4 Pro tot Realme 9i 5G: de beste smartphones die je nu kunt kopen onder Rs 15.000

Waze-navigatie en live verkeersinformatie

Waze is een navigatie-app waarmee gebruikers allerlei soorten updates, zoals verkeersinformatie, kunnen delen verkeersopstoppingen, politiewaarschuwingen, gevarenwaarschuwingen en meer. De app verandert ook onmiddellijk routes als hij verkeer voor de boeg detecteert met ETA op basis van live verkeersgegevens. Het is de enige navigatie-app op de lijst die gegevens van verschillende gebruikers verzamelt en deze gebruikt om de snelste, veiligste en meest efficiënte route te bieden.

Alleen abonnees VerhalenAlles bekijken

Delhi vertrouwelijk: advocaat, altijd

Genderkloof bij studenten wordt groter, winst van de afgelopen jaren verloren door pandemieBudgetsignaal van staten voor FM: Kapitaaluitgaven krijgen boost

In een afgelegen bergdorpje in Tamil Nadu , dokters zijn slechts een klik verwijderdNieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen Met Waze kun je de muziek bedienen en wijzigen zonder dat je dat hoeft te doen verlaat de app. (Bron afbeelding: Google Play Store)

Waze-gebruikers kunnen ook de prijs van benzine controleren bij benzinepompen om hen heen en gemakkelijk naar de goedkoopste navigeren. Het heeft een gemakkelijk te begrijpen gebruikersinterface en is een van de meest minimalistische navigatie-apps die er zijn. Als je op zoek bent naar een minimalistische navigatie-app waarmee je minder afleidingen hebt, probeer dan eens Waze.

Lees ook |Volg deze 5 stappen om je privacy en veiligheid te beschermen bij het gebruik van Google Chrome

Sygic GPS Navigation en Kaarten

Sygic is een van de populairste alternatieven voor Google Maps. Met meer dan 200 miljoen gebruikers wereldwijd kun je met de app offline 3D-kaarten van alle landen ter wereld downloaden, die vervolgens kunnen worden gebruikt voor navigatie zonder dat een actieve internetverbinding nodig is.

Sygic is een van de meest gedownloade navigatie-apps ter wereld. (Afbeeldingsbron: Google Play Store)

Net als Google Maps biedt Sygic alles wat je nodig hebt, van realtime informatie over het verkeer tot spraakgestuurde navigatie en zelfs waarschuwingen voor snelheidsbeperkingen en suggesties voor parkeerplaatsen. Een van de meest unieke functies die Sygic te bieden heeft, is de mogelijkheid om het head-up display op de voorruit van de auto te projecteren, waardoor 's nachts rijden relatief veiliger is in vergelijking met Google Maps.

Advertentie

Gebruikers krijgen ook een op augmented reality gebaseerde functie genaamd ‘Real View Navigation’, en Dynamic Lane Assist die hen helpt naar de juiste rijstrook te navigeren. Houd er rekening mee dat sommige van de bovengenoemde functies mogelijk alleen beschikbaar zijn voor Premium-gebruikers.

© IE Online Media Services Pvt Ltd