Dit is het moment om de Galaxy S22 Ultra van vorig jaar te kopen

0
57
Justin Duino/Review Geek

Als je erover hebt nagedacht om de Galaxy S22 Ultra te kopen, is dit misschien het perfecte moment. Aangezien het lanceringsevenement van de Galaxy S23 Ultra op 1 februari plaatsvindt en een paar weken later wordt uitgebracht, raad ik mensen aan om te wachten op de nieuwste telefoon, maar dat is dit jaar niet het geval.

Zeker, de Samsung Galaxy S23-reeks zal de nieuwste en beste processor hebben, een jaar nieuwer zijn en het coole nieuwe ding zijn. En het gerucht gaat dat de Galaxy S23 Ultra een gekke nieuwe 200MP-camera op de achterkant heeft.

Dat gezegd hebbende, de Galaxy S22 Ultra is al een van de beste Android-telefoons die er zijn. Het heeft bijna hetzelfde geweldige ontwerp, uitstekende camera's en hoogwaardige specificaties, en het is te koop.

Inhoudsopgave

De Galaxy S22 Ultra voldoet aan alle eisen
Software-updates
Samsung Galaxy S22 Ultra-deals

De Galaxy S22 Ultra controleert alle vakjes

Justin Duino/Review Geek

Eerlijk gezegd zie ik maar twee redenen waarom iemand de nieuwe Galaxy S23 Ultra van vorig jaar zou verkiezen boven de Galaxy S22 Ultra van vorig jaar, en die zijn niet baanbrekend. Een van de vele camera's, en voor de geruchten upgrade naar 256GB opslagruimte op het basismodel.

Ja, de Galaxy S23 Ultra zou een enorme nieuwe 200-megapixelcamera aan de achterkant moeten hebben die betere beelden zal bieden, meer licht zal opvangen en geweldige foto's zal maken 's nachts of van de sterren. Astrofotografie is cool en zo, maar dat is niet iets dat de meeste mensen dagelijks doen met hun telefoon.

GERELATEERDSamsung Galaxy S23 Ultra: alles wat we tot nu toe weten

Vervolgens hebben talloze rapporten en geruchten bijna bevestigd dat de Galaxy S23 Ultra minimaal 256 GB opslagruimte zou hebben, zoals het hoort. Het maken van enorme foto's en verbluffende 4K-video's zal veel ruimte in beslag nemen. En helaas heeft het basismodel S22 Ultra slechts 128 GB, wat voor sommigen niet genoeg is.

Dit zijn natuurlijk niet de enige twee upgrades, maar wel de grote degenen. Afgezien van een paar wijzigingen hier en daar, vinkt de Galaxy S22 Ultra nog steeds alle vakjes aan voor een lagere prijs.

Het heeft hetzelfde 6,8-inch Quad-HD AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, een ingebouwde stylus, uitstekende camera's, een krachtige Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 en dezelfde 5.000 mAh-batterij aan de binnenkant. Je zult genieten van dezelfde ingebouwde vingerafdruksensor, een hele reeks camera's voor elke situatie en bijna dezelfde software-ervaring op Android 13 en One UI 5.

De Galaxy S23 Ultra is dat niet ;t zal naar verwachting een grotere batterij, sneller opladen of een nieuwe vingerafdruksensor brengen. Het algehele ontwerp is grotendeels ongewijzigd gebleven, met als belangrijkste wijzigingen de processor en een van de camera's.

Begrijp me niet verkeerd, de Galaxy S23 Ultra wordt de betere telefoon, maar is dat het wachten en de extra uitgaven waard? Dat is aan jou om te beslissen.

Software-updates

Justin Duino/Review Geek

Samsung is de beste in de branche (voor Android ) met betrekking tot software-updates. De Samsung Galaxy S22 Ultra draait op de nieuwste Android 13-release en garandeert vier jaar software-updates.

Veel mensen kopen nieuwe telefoons nadat de oude geen software-updates meer krijgen, en dat is een wijs besluit. De nieuwste software zorgt voor een goede gebruikerservaring, verbeterde privacy en betere beveiliging. U wilt waarschijnlijk niet lang een oude, verouderde telefoon gebruiken.

GERELATEERDNieuwere Samsung Galaxy-apparaten krijgen nu vier jaar beveiligingsupdates

Hier gaat het echter om. De Galaxy S22 Ultra kreeg zijn eerste update van Android 12 naar 13 en krijgt over drie jaar de Android 16-update. Bovendien krijgt hij nog langer beveiligingsupdates. Dat zijn meer dan 4 jaar software-updates en tegen die tijd heb je waarschijnlijk al een nieuwe telefoon.

Dus ja, de Galaxy S23 Ultra is een jaar nieuwer met een extra jaar beveiligingsupdates, dit is geen bedrijf dat u zonder updates zal laten, en het is niet zo'n groot probleem op Samsung-apparaten.

Samsung Galaxy S22 Ultra Aanbiedingen

Justin Duino/Review Geek

En tot slot, de laatste reden waarom u misschien zou willen overwegen om de Galaxy S22 Ultra nu te kopen, is dat er overal deals zijn. Ter voorbereiding op de nieuwe telefoons die midden tot eind februari verschijnen, bieden Samsung en zijn partneraanbieders de Galaxy S22 Ultra aan tegen enkele van de laagste prijzen die we tot nu toe hebben gezien.

De Samsung Galaxy S22 Ultra arriveerde op 25 februari 2022 voor $ 1.199. Het is een grote dure telefoon en we verwachten een vergelijkbare (of hogere $ 1.249) prijs voor de S23 Ultra. U kunt de Galaxy S22 Ultra echter nu voor slechts $ 919 van Samsung krijgen met een in aanmerking komende inruil. En, nog belangrijker, als je je oude telefoon inruilt bij Verizon, krijg je $ 1.000 korting op je rekening, waardoor de Galaxy S22 Ultra helemaal gratis is.

Zelfs de Galaxy S22 Ultra van 256 GB is te koop voor slechts $ 1.019, waardoor hij meer dan $ 230 goedkoper is dan wat we verwachten van het nieuwe model wanneer het over een paar weken arriveert. U kunt zelfs een gereviseerd model krijgen voor minder dan $ 800.

RELATED< /strong>Samsung Galaxy S22 Ultra Review: het totaalpakket

Dat gezegd hebbende, is de kans groot dat Samsung nog grotere kortingen op de Galaxy S22 Ultra zal aanbieden zodra de S23 Ultra uit is en beschikbaar is om te kopen. Dus hoewel u vandaag een aardige cent kunt besparen en een geweldige nieuwe telefoon kunt kopen, kunt u ergens in maart misschien nog meer besparen.

Als het zover is, is hetzelfde argument van toepassing. De Galaxy S22 Ultra zal bijna net zo goed zijn, vink alle vakjes aan en heeft de nieuwste software, alleen kost het minder. U loopt echter het risico dat de voorraad opraakt en vanaf maart zijn de inruilaanbiedingen alleen van toepassing op de nieuwe telefoon van Samsung.

Nogmaals, de Samsung Galaxy S23 Ultra zal een uitstekende telefoon zijn, maar de Galaxy S22 Ultra is nog steeds het overwegen waard.

SAMSUNG Galaxy S22 Ultra

De Samsung Galaxy S22 Ultra is nog steeds een van de beste telefoons die je kunt kopen. En nu de vervanging bijna hier is, kun je er een krijgen met een flinke korting.

Amazon

$ 959,00
$ 1199,99 Bespaar 20%

Samsung