Anker 767 Power Station Review: ultieme kracht op wielen

0
40

Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Absoluut hete rotzooi
 • 2 – Een beetje lauwe rotzooi
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • < li>5 – Aanvaardbaar imperfect

 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn klasse
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Hou je mond en pak mijn geld
 • 10 – Absoluut ontwerp Nirvana

Prijs: $1.999 sterk> Amazon Anker

Cory Gunther/Review Geek

Met een verbeterd ontwerp en sneller opladen, de grote Anker 767 heeft genoeg vermogen voor al uw behoeften.

Het kiezen van een draagbare stroombron of accu is essentieel als je geniet van buitenavonturen buiten het netwerk of ergens woont met stroomuitval. Deze apparaten zijn er in verschillende maten, waardoor een keuze tussen kracht en draagbaarheid cruciaal is. Als je op zoek bent naar kracht, dan wil je de enorme nieuwe Anker 767 Powerhouse.

Zoals de meeste draagbare krachtcentrales, is de nieuwste aanwinst van Anker een klein stuk plastic met koelerformaat en een scherm, 12 poorten om al je gadgets van stroom te voorzien, en wielen. Het is een duur apparaat voor $ 1.999, maar het biedt een geweldige balans tussen draagbaarheid, kracht en opties.

De Anker 767 biedt 2400 W on-demand vermogen dankzij een 2048 Wh LFP-batterij, met een gewicht van 67 lbs. En hoewel het gezien de grootte en het gewicht niet het meest draagbare apparaat ter wereld is, heeft Anker gelukkig eindelijk duurzame wielen en een “EasyTow” inklapbare handgreep zodat je hem naar het kamp kunt rollen.

Als je je gadgets voor buitenshuis, telefoons, laptops, apparaten (zoals een koelkast, magnetron of Keurig), ventilatoren, verwarmingen, een e- fiets, medische apparatuur of zelfs een elektrische grill, je wilt er een van. Ongeacht de situatie, de Anker 767 PowerHouse heeft u gedekt.

Dit is wat we leuk vinden

 • Veel vermogen (en poorten)
 • Bluetooth- en app-connectiviteit
 • Eindelijk, wielen en een handvat
 • Ingebouwde lantaarn

En wat we niet doen

< ul>

 • Duur
 • Niet zo draagbaar (hij is zwaar)
 • Review Geek's deskundige recensenten gaan praktisch aan de slag met elk product dat we beoordelen. We onderwerpen elk stuk hardware aan urenlange tests in de echte wereld en voeren ze door benchmarks in ons laboratorium. We accepteren nooit betalingen om een ​​product aan te bevelen of te beoordelen en verzamelen nooit beoordelingen van andere mensen. Lees meer >>

  Inhoudsopgave

  Specificaties
  Accessoires in de doos< br>Bekijk al deze poorten
  Prestaties: gadgets voeden of opladen
  Bluetooth-ondersteuning, app-bediening en energiebesparende modus
  Moet je er een kopen?

  Specificaties

  • Batterijcapaciteit: 2048Wh
  • AC-uitgang: 2000W (Pure Wine Wave)
  • Afmetingen: 20,6 x 9,8 x 15,5 inch
  • Gewicht: 20 kg
  • AC-stopcontacten: < /strong>4 (allemaal driepolig)
  • Poorten: 2 USB-A, 3 USB-C, twee 120 W auto-stopcontacten, 30 Amp RV-stekker (TT-30R)
  • Licht: 4-traps LED-lichtbalk
  • Oplaadtijd AC-ingang: 80% in een uur, 100% in 1,5 uur (stekker van 1400 W)
  • Oplaadtijd zonne-energie: 80% in 4 uur
  • Bruikbaarheid: Laad 12 apparaten tegelijk op
  • Garantie & Levenscyclus: LiFePO4-batterij (3.000 cycli) en 5 jaar garantie
  • Overig: Zonne-input, resetten van stroomonderbreker en poorten voor uitbreidingsbatterijen aan de achterkant

  Accessoires in de doos

  Cory Gunther/Review Geek

  Voordat ik begin te kletsen over hoe verbazingwekkend goed de Anker 767 werkte tijdens een recente kampeertrip of dat al mijn vrienden er het hele weekend van hebben geprofiteerd, wil ik de weinige accessoires noemen die bij het apparaat worden geleverd.

  GERELATEERDWaarom iedereen powerbanks moet inslaan

  Voordat u het voor de eerste keer gebruikt, moet u de stekker in het stopcontact steken om het “activeren– de krachtcentrale. U wilt de batterij waarschijnlijk aanvullen, aangezien de mijne slechts voor 65% uit de doos kwam.

  De Anker 767 is ongeveer twee keer zo groot als een auto-accu of vergelijkbaar met uw typische kleine dagkoeler. In de doos vind je het apparaat zelf en een draagtas met een AC-wandoplaadkabel, een 12V-autolader, een aansluitkabel voor zonne-energie en een parallelle zonne-extender voor maximaal vijf XT60-stekkers.

  Met het Anker 625-zonnepaneel voor $ 329 kun je de 767 overal opladen met zonlicht, en als je meerdere panelen koopt, gebruik dan de meegeleverde kabel om alles aan te sluiten, en je bent helemaal klaar.

  Bekijk al deze poorten

  Cory Gunther/Review Geek

  Met de 767 geniet je van een ontwerp dat vergelijkbaar is met de meeste producten in de Anker-serie. De Anker 767 heeft twee extra grote handgrepen aan elk uiteinde om hem mee te nemen, en al je hoofdpoorten bevinden zich aan de voorkant.

  Bovenaan vind je de amberkleurige LED-lichtbalk, die heeft nu vier verschillende helderheidsinstellingen. Je kunt het zelfs overschakelen naar SOS met de app, maar daarover straks meer. Ik ben dol op het ingebouwde licht, omdat het de perfecte lantaarn is op een camping of in een tent.

  Onder de lichtbalk gebeurt alle magie. Tik op het “display” knop en het LCD-scherm gaat aan en deelt nuttige informatie. Sommige daarvan omvatten het batterijpercentage en invoer- of uitvoerniveaus. Je ziet zelfs pictogrammen voor USB-C, een stekker of een telefoon, afhankelijk van wat er momenteel stroom uit de batterij zuigt. Het scherm toont de uitvoerniveaus en het raadt zelfs hoe lang de 767 het volhoudt met de huidige trekking, hoewel dat een beetje inconsistent is.

  Maar het is behoorlijk verfrissend om een ​​USB-C-kabel aan te sluiten en te zien dat deze nauwkeurig bijna 100 W stroom verbruikt om mijn Macbook op te laden. Het is niet alleen opladen; hij laadt op volle snelheid op. Er is een groot verschil en ik ben blij dat de Anker me kan vertellen wat het is.

  Toggle Volledige weergave1 van 3Vorige dia
  Cory Gunther/Review GeekNext Slide Vorige Slide
  Cory Gunther/Review GeekNext Slide Vorige Slide
  Cory Gunther/Review GeekNext Slide

  Het ontwerp is vergelijkbaar met de meeste draagbare krachtcentrales op de markt, vooral de andere opties van Anker, zoals de 757 die ik vorig jaar heb besproken. De poortselectie is echter een beetje anders, het is het grootste model dat het bedrijf aanbiedt, en nu heeft het wielen en een handvat, wat mijn favoriete onderdeel van het hele apparaat is.

  Overweegt het. weegt 67 lbs, je wilt dit niet van kamer naar kamer of je tent dragen. Gelukkig heeft hij nu grote en duurzame wielen, die geweldig werken op grind. Wat nog belangrijker is, tik op de handgreepknop aan de rechterkant en in het frame zit een telescopische handgreep in kofferstijl.

  Cory Gunther/Review Geek

  Het handvat is meer dan 60 cm lang, waardoor het buitengewoon gemakkelijk is om rond te lopen en al deze kracht op wielen naar elke bestemming te trekken. Sleep hem naar de achterkant van uw camper om een ​​elektrische grill aan te steken, of rol hem naar uw camping om de lichten aan te zetten en al uw gadgets op te laden. Het handvat is fantastisch en zal je rug sparen.

  Prestaties: Gadgets voeden of opladen

  Cory Gunther/Review Geek

  Voor degenen die het niet weten, de Anker 767 is de grootste draagbare energiecentrale van Anker tot nu toe. U kunt dus vrijwel uitstekende prestaties garanderen. Zoals we al eerder zeiden, heeft dit ding een batterij van 2048 Wh die 2400 W vermogen kan leveren.

  U krijgt uitstekende prestaties tijdens het gebruik of tijdens het opladen van de krachtcentrale zelf, dankzij de nieuwe LiFePO4-batterij binnenin, die langer meegaat dan oudere batterijtechnologie. Dit is de eerste energiecentrale van Anker met GaNPrime, Anker's Gallium Nitride Technology. Het is een beetje technisch om uit te leggen, maar het maakt de Anker 767 efficiënter met de invoer en uitvoer van vermogen, plus het vermindert het energieverlies tijdens conversies.

  Dus, hoe presteerde het? Vrij uitstekend, zoals verwacht. Op een gegeven moment heb ik een 1.350 W-vacuüm en zelfs mijn Keurig-machine aangesloten om te testen, en het had geen problemen. Je kunt een zware belasting zien van een apparaat dat 1441W trekt in mijn afbeelding hierboven. Kleinere draagbare energiecentrales zoals een 1000W zouden worden uitgeschakeld als ik iets aansloot dat veel stroom verbruikt, maar de 767 deed het prima.

  Cory Gunther/Review Geek

  Toen ik een paar weken geleden aan het kamperen was, had ik zeven verschillende dingen die tegelijkertijd werden opgeladen of gebruikt. En hoewel de 767 niet zoveel AC-stekkers heeft als de kleinere Anker 757, heeft hij wel meer USB-poorten, waaronder de 100 W USB-C-poorten die tegenwoordig bijna elk apparaat van stroom voorzien. Ik geef hier de voorkeur aan boven andere modellen, omdat extra USB-C en twee 12V-stekkers beter bij mijn behoeften en apparaten passen.

  Het lukte me om tegelijkertijd twee smartphones, een draagbare powerbank van 20.000 mAh en mijn Bluetooth-luidspreker op te laden, een Keurig voor koffie aan te zetten, een set lichtslingers van stroom te voorzien en wat DJI-drone-accessoires op te laden. Ik zette twee kannen koffie van de Anker 767 in mijn hut en maakte me geen zorgen over het gebruik van te veel batterij. Hoe handig, toch?

  Voor grotere items zijn alle vier de AC-stekkers 3-polig, indien nodig, en je kunt zelfs een camper besturen, het leven in een bestelwagen doen of een droger van stroom voorzien dankzij de 30A-stekker. Het is vermeldenswaard dat veel nieuwere of grotere campers (zoals een vijfde wiel) nu een 50A-stekker hebben die niet compatibel is, maar u kunt indien nodig een adapter krijgen.

  Cory Gunther/Review Geek

  Anker zegt dat de 767 PowerHouse een smartphone meer dan 100 keer kan opladen, een laptop 19 keer, een kleine koelkast meer dan 30 uur van stroom kan voorzien en bijna alles in een normaal huis kan gebruiken. En als u alleen de meest noodzakelijke dingen hoeft op te laden, heeft hij genoeg batterij om weken mee te gaan.

  Het kan ook worden gebruikt als een UPS (ononderbroken stroomvoorziening), met constant vermogen dat stabiel genoeg is om medische apparaten zoals een CPAP-apparaat of zelfs een computer te laten werken. Vergeet niet dat u het maximale stroomverbruik van elk apparaat, zoals een magnetron, wilt controleren voordat u het probeert te gebruiken. Anders zal de 767 in veiligheidsuitrusting trappen en uitschakelen. Voor de goede orde, niets dat ik heb aangesloten, heeft die limiet bereikt.

  Als je off-grid leeft, on-demand stroom nodig hebt voor een noodgeval, of gemoedsrust wilt in het geval je je in die situatie bevindt, dan wil je de Anker 767.

  Bluetooth-ondersteuning, app-bediening en energiebesparende modus

  Cory Gunther/Review Geek

  Ik ben ook blij te kunnen melden dat Anker eindelijk Bluetooth-ondersteuning heeft toegevoegd aan de Anker 767 PowerHouse. Houd de Bluetooth-knop ingedrukt, koppel het apparaat aan de mobiele app van Anker en je bent helemaal klaar.

  Dit is een veelgevraagde functie en met een goede reden. Om te beginnen wachtte de 767 op een update en kreeg ik de nieuwste software met bugfixes en optimalisaties. U kunt het energieverbruik volgen, enkele instellingen wijzigen of zelfs de lichtbalk bedienen.

  Cory Gunther/Review Geek

  Bovendien geeft de bijbehorende app je op afstand toegang tot alles. Met een eenheid zo groot als de Anker 767, wil je hem misschien niet vaak verplaatsen. Ik kon op afstand mijn lichtslingers rond de camping uitschakelen en vervolgens de lichtbalk aanzetten die in mijn tent mikte. Toen ik klaar was om naar bed te gaan, hoefde ik niet op te staan ​​om het uit te zetten. Start de app, schakel hem uit en ga slapen.

  Toggle Volledige weergave1 van 3Vorige dia
  Cory Gunther/Review GeekVolgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia
  Cory Gunther/Review GeekNext Slide

  Als u van plan bent de Anker 767 te gebruiken als back-upoplossing voor thuis, vooral met de uitbreidbare batterij-add-on, is het een groot probleem om alles op afstand te kunnen controleren met de app.

  De andere knop rechts van het display is om de energiebesparende modus in te schakelen. Eenmaal ingeschakeld, wanneer u bijvoorbeeld een smartphone of laptop oplaadt en het is voltooid, schakelt de PowerHouse zichzelf automatisch uit en spaart de batterij. En als je de energiebesparingsmodus uitschakelt, blijven de AC-poorten aan en zijn ze klaar om je koelkast, verwarmde deken of andere apparaten naar behoefte van stroom te voorzien.

  Moet je er een kopen?

  Cory Gunther/Review Geek

  Dus, moet u de Anker 767 Powerhouse kopen? Tja, hoeveel stroom heb je eigenlijk nodig? Dit is niet voor jou als je op zoek bent naar een kleiner draagbaar systeem. Maar voor degenen met een grote stroombehoefte of die noodhulpmiddelen willen, kun je niet fout gaan met dit apparaat.

  Persoonlijk denk ik dat je er een moet kopen als je het kunt betalen. Je krijgt een ongelooflijke hoeveelheid on-demand vermogen, alle poorten die je nodig hebt, en het handvat maakt het gemakkelijker te beheren. Of je nu aan het kamperen bent, naar een hut in het bos gaat of een elektriciteitscentrale thuis wilt hebben voor het geval de stroom uitvalt, met de Anker 767 zit je goed.

  GERELATEERDIk ben klaar om volledig off-grid te overleven, jij ook?

  Combineer al dat stille vermogen met ondersteuning voor zonnepanelen, het ingebouwde campinglicht, USB-C-poorten en de 30A RV-stekker, en het heeft een overvloed aan toepassingen. Dit is voor jou als je op zoek bent naar meer vermogen dan de meeste in een pakket met wielen.

  Houd er rekening mee dat Anker kleinere, meer betaalbare opties biedt, zoals de Anker 535, maar deze levert slechts 500W van kracht. Als u groot wilt worden, alles en nog wat wilt aandrijven en de vraagprijs van $ 1.999 aankan, is de Anker 767 ultra-efficiënt en gebouwd voor grote klussen.

  Beoordeling: 8/10< /strong> Prijs: $1.999 Amazon Anker

  Dit is wat we leuk vinden

  • Heel veel stroom (en poorten)
  • Bluetooth en app-connectiviteit
  • Eindelijk, wielen en een handvat
  • Ingebouwde lantaarn

  En wat we niet doen

  • Duur
  • Niet zo draagbaar (het is zwaar)