Home Dutch 8 ontbijtideeën zonder eieren om geld te besparen op uw eerste maaltijd van de dag

8 ontbijtideeën zonder eieren om geld te besparen op uw eerste maaltijd van de dag

0
Eat Yourself Skinny/Love and Lemons/Nora Cooks

Nu de prijzen van zo ongeveer alles voortdurend stijgen, merken we dat we improviseren met recepten en onze boodschappenbudgetten vrij vaak aanpassen. Als het op ontbijt aankomt, hebben we je gedekt.

Eggflatie is echt iets! Nee, echt, tussen de steeds stijgende voer- en brandstofkosten en de vogelgriep (waar vorig jaar meer dan 40 miljoen kippen aan stierven), zijn de eierenprijzen ongekend hoog. Dat is waar sandwiches, smoothies en koekenpanmaaltijden een rol spelen.

Inhoudsopgave

Avocadotoast
Eiloze wafels
Ontbijtsmoothie met pindakaas en banaan
BLT Sandwich
Koekjes en jus
Triple Berry Smoothie Bowl
Eenvoudige veganistische kaneelbroodjes
Corned Beef Hash

Avocado Toast

Liefde en Citroenen

Avocadotoast heeft een paar jaar geleden naam gemaakt en het is nog steeds een populaire ontbijtkeuze voor iedereen die van dat zachte, vette fruit houdt. Naast alles wat bagelkruiden zijn, zijn er zoveel ingrediënten die u aan dit smakelijke ontbijt kunt toevoegen.

GERELATEERDDe beste avocadosnijders voor je keuken

Voeg gehakte bacon, verkruimelde feta of geitenkaas toe, of houd het simpel met een snufje zeezout en versgemalen peper.

The Spice Lab Everything Bagel Seasoning

De smaakmaker die zo ongeveer overal in zit.

Amazon

$7,95
 

Avocadotoast is zonder twijfel onze favoriet, maar behalve dat je het in plakjes snijdt en op een sneetje geroosterd brood plet, vind je talloze avocadorecepten die gewoon te lekker zijn om niet te proberen.

Download het recept: Love and Lemons

Eiloze wafels

Nora kookt

GERELATEERDDe beste wafelijzers

We weten dat iedereen een voorkeur heeft voor zoete ontbijtproducten. Sommigen van ons genieten van een hete stapel pannenkoeken, terwijl anderen het chique houden met opgerolde pannenkoeken. Maar er valt iets te zeggen over donzige wafels die heet zijn van het strijkijzer.

Of die kleine zakjes nu bedoeld waren voor siroop of niet, je moet houden van de manier waarop de zoete topping zich in elk klein vierkantje verzamelt. En hoewel wafels fantastisch zijn voor alle zoetekauwen die er zijn, zijn er tal van manieren om ervan te genieten.

Chefman Roterend Belgisch Wafelijzer

Draai hem halverwege om voor een perfecte gouden buitenkant!

Amazon

Je kunt je wafels vullen, smeren of smoren met allerlei hartige ingrediënten, en je hebt er niet eens eieren voor nodig laat het beslag werken!

Ontvang het recept: Nora Cooks

Ontbijtsmoothie met pindakaas en banaan

Detoxinista

Soms zijn de eenvoudigste ontbijten de beste opties om uit te kiezen. Als je 's ochtends te veel te doen hebt en een gezonde meeneemmaaltijd nodig hebt, komen shakes en smoothies goed van pas.

GERELATEERDDe beste persoonlijke blenders

Deze smoothie met pindakaas en banaan is zo simpel als maar kan. Met gezonde ingrediënten zoals volledig natuurlijke pindakaas, bevroren banaan en lijnzaad, krijg je de broodnodige voedingsstoffen binnen die je lichaam zal waarderen.

Vitamix VM0197 Explorian Blender

Waarom haalt u geen professionele kwaliteit in huis?

Amazon < p class="product-price">$299.95
$349.95 Bespaar 14%

Beste koop

$ 299,99
$ 349,99 Bespaar 14%

Doel

$ 299,95
$ 349,99 Bespaar 14%

Ontvang het Recept: Detoxinista

BLT Sandwich

Natasha’s keuken

Voor een steviger ontbijt gevuld met verse ingrediënten, ga je graag naar deze verfrissende BLT-sandwich. De dikke, sappige plakjes tomaat, de knapperige sla en de romige avocado exploderen allemaal met smaak bij elke hap, maar het spek voegt een vleugje hartige voldoening toe.

De sandwich is hoog opgestapeld met verse ingrediënten en smaakt fantastisch zonder enkel gebakken ei in zicht. Als het weekend is en je de tijd hebt om een ​​paar sandwiches voor het gezin te maken, raden we je aan deze klassieke sandwich te proberen.

Download het recept: Natasha’s Kitchen

koekjes en jus

Smaakt beter vanaf nul

Een ontbijt zoals koekjes en jus is op zich niet bepaald de gezondste maaltijd, maar man, de rijke en hartige smaak maakt deze maaltijd elke heerlijke hap waard. Of je nu besluit om een ​​partij kraskoekjes op te kloppen of een kortere weg te nemen met behulp van Pillsbury, deze jus levert het elke keer op.

Aangezien we nu allemaal eieren boycotten, vraag je je misschien af ​​waar je dit nog meer bij kunt serveren. Als u een beetje voeding aan deze maaltijd wilt toevoegen, raden we u aan deze te serveren met wat verse sinaasappelschijfjes.

De sinaasappel helpt uw ​​gehemelte te reinigen (dankzij de zuurgraad in de sappen) en zal heerlijk smaken na een groot vettig bord worstjus. Overweeg anders om hiervan te genieten met een knapperige kant van aardappelpartjes of gebakken champignons en uien.

Ontvang het recept: smaakt beter vanaf nul

Triple Berry Smoothie Bowl

< img src="http://www.lifesavvy.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Eet jezelf mager

Een smoothiebowl is eigenlijk een ultradikke smoothie gevuld met heel veel voedzame ingrediënten die je met een lepel eet. Gevuld met veel bessen, notenmelk, Griekse yoghurt en ijs (voor verdikkingsdoeleinden), maak je een grote kom met verrukkingen die je niet door een rietje kunt nippen.

GERELATEERDHoe maak je een smoothiekom: het perfecte voedzame ontbijt < p>Breng de jouwe met een paar ingrediënten naar keuze, zoals muesli, noten, chiazaden of wat je maar kunt bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Download het recept: eet jezelf mager

Gemakkelijke veganistische kaneelbroodjes

Minimalistische bakker

Kaneelbroodjes zijn een van die zoete lekkernijen die je niet wilt te vaak verwennen. Als je het een paar maanden uithoudt, geniet je er veel beter van. Want als je er eindelijk je tanden in zet, zal elke rijke, met kaneel geroerde hap grote vreugde brengen.

Hoewel het veel gemakkelijker is om een ​​verse verpakking Pillsbury-kaneelbroodjes open te klappen, zal het helemaal opnieuw maken van de kaneelbroodjes leiden tot superieure resultaten. Als je ze nog nooit helemaal opnieuw hebt gemaakt, raden we je aan ze eens te proberen.

KOOV keramische 8×8 ovenschaal

Precies wat je nodig hebt om een ​​partij hete kaneelbroodjes te bakken.

Amazon

$ 29,99
 

Van het maken van een gistdeeg tot het smeren van zelfgemaakte kaneelvulling en het besprenkelen van de suikerglazuur, je zult zeker indruk op jezelf maken op manieren als nooit tevoren. Grijp de kinderen en betrek ze erbij, of zet de muziek harder en pak een schort.

Ontvang het recept: Minimalist Baker

Corned Beef Hash

BellyFull

Zelfgemaakte corned beef verslaat de hele week het ingeblikte spul. Ons favoriete onderdeel van St. Patrick’s day is zelfs de verkoop van corned beef die onze vriezer het hele jaar door vult met partijen corned beef hasj.

Lodge 10-inch voorgekruide gietijzeren koekenpan

Een must-have voor elke keuken!

p> Amazon

$19.90
$34.25 Bespaar 42%

Doel

$ 24,90
 

Grijp je gietijzeren koekenpan en maak in slechts enkele minuten een batch klaar als je werkt met reeds gekookte cornedbeef. De gietijzeren koekenpan geleidt de warmte beter dan welke andere koekenpan dan ook, dus je krijgt in een mum van tijd uitstekende, knapperige resultaten.

Ontvang het recept: BellyFull

Laten we eerlijk zijn, eieren zijn duur nu— maar dat geldt ook voor vlees. Als je op zoek bent naar meer manieren om te besparen op boodschappen, overweeg dan om hier en daar vlees te schrappen en deze veganistische maaltijden eens te proberen.