While You Were Asleep: Manchester City passeerde Arsenal met 1-0, Zuid-Afrika versloeg Engeland met 27 runs en Stephen Curry kreeg een boete van $ 25.000 voor het gooien van een mondstuk

0
53

Dankzij een doelpunt van Nathan Ake in de 64e minuut van de wedstrijd schoof Manchester City Arsenal met een voorsprong van één doelpunt voorbij in de vierde ronde van de oudste clubcup van Engeland.

Omdat de twee teams in de eerste helft niet in staat waren om de impasse te doorbreken, streelde Ake een pass van Jack Grealish van links in het strafschopgebied van Arsenal om doelman Matt Turner te verslaan en het net te vinden bij de verre paal.

Hoewel City meer balbezit hield (54-46), was Arsenal qua schoten op doel bijna gelijk (3-2). “We zijn dichter [bij City] en in de laatste twee wedstrijden speelden we 94 minuten met 10 man, dus dat is een beetje moeilijk,” zei manager Mikel Arteta na afloop.

“Echt teleurgesteld. Ik denk dat we veel meer uit de wedstrijd hadden kunnen halen. De actie besliste de wedstrijd, maar het was een krappe wedstrijd en die ene actie veranderde alles. Ik denk dat we het qua discipline veel beter hadden kunnen aanpakken toen de bal in de zestienmeter lag.

Zuid-Afrika versloeg Engeland met 27 runs

Ondanks opener Jason Roy's honderd kwamen de Engelse mannen in de eerste van drie ODI's met 27 runs tekort tegen Zuid-Afrika. Nadat hij de toss had gewonnen en ervoor had gekozen om als eerste te slaan in Bloemfontein, kwam de gastheer op een totaal van 298 aan het einde van hun quotum van vijftig overs.

Rassie van der Dussen verzamelde 111 van 117 ballen terwijl David Miller 53 van 56 scoorde, de meest opvallende bijdragen van de Proteas-innings. Sam Curran was de beste van de Engelse bowlers met 3/35 van zijn negen overs.

In ruil daarvoor bundelde Engeland zich voor 271 in de 45e over. Hoewel Jason Roy (113 van 91) en Dawid Malan (59 van 55) 146 runs toevoegden voor het eerste wicket, konden de rest van de partnerships slechts 125 runs voor hun rekening nemen.

Beboet Stephen Curry $ 25.000

De NBA heeft vrijdag een boete van $ 25.000 opgelegd aan superster Steph Curry wegens een incident tijdens zijn wedstrijd van woensdag.

Golden State-bewaker Stephen Curry kreeg een boete voor het gooien van zijn mondstuk in de Warriors’ winnen van Memphis terwijl Philadelphia's Joel Embiid werd aangemeerd voor een obsceen gebaar in de 76ers'; overwinning op Brooklyn.

Curry kreeg een technische fout en werd uit het veld gestuurd met nog 1:14 te gaan in de Warriors&8217; 122-120 gewonnen. Curry scoorde een game-high 34 punten.

Subscriber Only StoriesAlles bekijken

Aan het einde van de Bharat Jodo Yatra

Waarom Indiase ontwikkelaars enthousiast en sceptisch zijn over BharOS: 'Meer keuze is g…UPSC Essentials | Wekelijkse nieuwsuitzending met MCQ's: Dag van de Republiek, India-Egyp…< /figuur>Terwijl India zich voorbereidt op de verschuiving van de gecentraliseerde energiemarkt, gaat de EU een andere…Pas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe