OnePlus begint zijn nieuwe tablet te plagen terwijl er lekken opduiken

0
61
OnePlus

OnePlus heeft als handelsmerk de naam “OnePlus Pad” terug in 2021, en sindsdien doen geruchten de ronde dat het bedrijf een nieuwe tablet in de maak heeft. Nu lijkt het erop dat het eindelijk gaat gebeuren, aangezien OnePlus het apparaat openlijk plaagt voorafgaand aan het lanceringsevenement volgende maand.

Op 7 februari zal OnePlus zijn “Cloud 11” evenement om zijn nieuwste OnePlus 11-smartphone en Buds Pro 2 aan te kondigen. Bovendien lijkt het erop dat we tegelijkertijd een tablet zouden kunnen krijgen.

Zo deelde de populaire leaker @Onleaks onlangs een hele reeks officiële weergaven van de tablet met dank aan de site MySmartPrice. In het rapport staat dat de aankomende OnePlus Pad een 11,6-inch scherm zal hebben, een volledig metalen unibody-ontwerp vergelijkbaar met de iPad, en een grote ronde enkele camerasensor aan de achterkant.

MySmartPrice

Bovendien, wanneer u een OnePlus-website bezoekt, of dat is de Amerikaanse site of in andere regio's, je zult het in het volle zicht zien verbergen. De afbeelding toont duidelijk de OnePlus 11, die al in China was aangekondigd, en de Buds Pro 2, beide zittend op wat lijkt op de onaangekondigde OnePlus Pad-tablet.

Als we beter naar de afbeelding kijken, zien we ook wat kan een uitsparing zijn voor een magnetische stylus of een aan de zijkant gemonteerde vingerafdruksensor. We hebben geen andere details over de aankomende OnePlus Pad, of deze ergens buiten India zal worden uitgebracht, dus we zullen moeten afwachten.

via Android Police< /p>