Mens du sov: Manchester City tommer forbi Arsenal 1-0, Sør-Afrika slo England med 27 løp og Stephen Curry bøtelagt 25 000 dollar for å ha kastet munnstykket

0
64

Med tillatelse av et Nathan Ake-mål i det 64. minuttet av kampen, snek Manchester City forbi Arsenal med ett måls margin i sin fjerde runde i Englands eldste klubbcupkonkurranse.

Da de to lagene ikke klarte å bryte dødlåsen i første omgang, kjærtegnet Ake en Jack Grealish-pasning fra venstre inne i Arsenal-feltet for å slå keeper Matt Turner og finne nettet ved den andre stolpen.

Selv om City holdt mer ballbesittelse (54-46), var Arsenal nesten likt med tanke på skuddene på mål (3-2). “Vi er nærmere [City] og i de to siste kampene spilte vi 94 minutter med 10 mann, så det er litt vanskelig,” sa manager Mikel Arteta etterpå.

“Veldig skuffet. Jeg tror vi kunne fått mye mer ut av kampen. Handlingen avgjorde kampen, men det var en tett kamp, ​​og den ene handlingen endret det hele. Jeg tror vi kunne ha taklet det mye bedre med tanke på disiplinen vår når ballen var i boksen.”

Sør-Afrika slo England med 27 løp

Til tross for innledende Jason Roys hundre, kom Englands menn til kort mot Sør-Afrika i den første av tre ODI-er med 27 løp. Etter å ha vunnet kastet og valgt å slå først i Bloemfontein, samlet verten på totalt 298 på slutten av kvoten på femti overs.

Rassie van der Dussen akkumulerte 111 av 117 baller mens David Miller scoret 53 av 56, de mest bemerkelsesverdige bidragene i Proteas-omgangen. Sam Curran ble valgt av de engelske bowlerne med 3/35 av sine ni overs.

Til gjengjeld samlet England ut for 271 i den 45. over. Selv om Jason Roy (113 av 91) og Dawid Malan (59 av 55) la til 146 løp for den første wicket, kunne resten av partnerskapene bare stå for 125 løp.

Stephen Curry bøtelagt 25 000 USD

NBA påla superstjernen Steph Curry i bot på 25 000 USD på fredag ​​for en hendelse som skjedde i onsdagskampen hans.

Golden State-vakt Stephen Curry ble bøtelagt for å ha kastet munnstykket sitt i Warriors’ seier over Memphis mens Philadelphia’s Joel Embiid ble lagt til kai for en uanstendig gest i 76ers’ seier over Brooklyn.

Curry ble vurdert som en teknisk feil og ble kastet ut med 1:14 igjen i Warriors’ 122-120 seier. Curry fikk 34 poeng på spillet.