Hoe te posten op Reddit

0
45

Om op Reddit te posten, start u de Reddit-website of de Reddit mobiele app. Ga vervolgens naar de subreddit die het meest relevant is voor je bericht, kies het type bericht dat je wilt maken, stel je bericht op en selecteer 'Plaatsen'.

Je hebt Reddit waarschijnlijk gebruikt om antwoorden op je vragen op te zoeken, maar waarom probeert u niet zelf een vraag te stellen of uw advies daar te delen? Het is gemakkelijker om dat te doen dan u denkt. We laten je zien hoe je vanaf elk apparaat op Reddit kunt posten.

Inhoudsopgave

Wat u moet weten wanneer u een bericht plaatst op Reddit
Hoe u een bericht plaatst op de Reddit-website
Posten op Reddit met de mobiele app

Wat u moet weten als u een post plaatst op Reddit

Hoewel Reddit een platform voor sociale media is, werkt het anders dan de andere. Op dit platform heb je miljoenen communities genaamd “subreddits.” Elke subreddit is gewijd aan een specifiek onderwerp, waar vragen over dat onderwerp worden beantwoord en andere discussies plaatsvinden.

Als je iets wilt plaatsen, wil je de subreddit vinden die relevant is voor je bericht. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar iemand om mee te reizen, wil je misschien je bericht publiceren in de subreddit /r/travelpartners. Dit verhoogt uw kansen op het ontvangen van relevante reacties en maakt het minder waarschijnlijk dat uw bericht wordt verwijderd door moderators die denken dat het niet relevant is voor die specifieke community.

Tip:Als de post die je wilt plaatsen persoonlijk is of als je andere redenen hebt om je identiteit te beschermen, overweeg dan om eerst een wegwerp Reddit-account te maken.

Als het gaat om het soort inhoud dat u kunt plaatsen, kunt u tekstinhoud, afbeeldingen, video's en peilingen publiceren. Elke subreddit heeft echter zijn eigen beperkingen, dus het is mogelijk dat u niet al deze inhoudstypen in die subreddits kunt plaatsen. Zorg ervoor dat u berichten leest die bovenaan de subreddit zijn vastgemaakt, zoals communityrichtlijnen en welkomstberichten, die u op de hoogte stellen van dergelijke beperkingen of verwachtingen.

Posten op de Reddit-website

Als u een post wilt plaatsen vanaf uw Windows-, Mac-, Linux- of Chromebook-computer, opent u eerst uw favoriete webbrowser en gaat u naar Reddit.com. Log in op uw account op de site als u dat nog niet heeft gedaan.

Ga na het inloggen naar de subreddit waarin u wilt posten. U kunt een subreddit vinden met behulp van het zoekvak bovenaan de site.

Als je eenmaal op een subreddit-pagina bent, klik je bovenaan op &# 8220;Post maken.”

A & #8220;Een bericht maken” pagina wordt geopend. Hier, bovenaan, zie je de tabbladen voor verschillende berichten die je in deze subreddit kunt plaatsen. Klik op het tabblad voor het soort inhoud dat u wilt plaatsen.

< /p>

Nadat je op een tabblad hebt geklikt, zie je de relevante opties voor je berichttype. Als u de optie “Tekst” tabblad, ziet u zoiets als het volgende. Hier, in de “Titel” veld, voert u een titel voor uw bericht in (die in feite samenvat waar uw bericht over gaat).

Vervolgens voert u in het grote tekstvak uw volledige tekst in. Hier kunt u uitgebreider zijn en een vraag stellen of advies geven. Voel je vrij om je tekst op te maken met vet, cursief en verschillende andere opmaakopties die bovenaan het tekstvak beschikbaar zijn.

Als je klaar bent met het opstellen van je post, is het tijd om er flair aan toe te voegen. Beschouw een flair als een subonderwerp in je subreddit. Flairs maken het gemakkelijk om door de berichten in een subreddit te bladeren, en ze laten je ook snel alle berichten binnen een specifieke flair vinden.

Een voorbeeld hiervan is dat als u zich in een reis-subreddit bevindt en u naar Europa wilt reizen, u “Europe” als een flair.

Als je eenmaal hebt toegevoegd een flair, je bent klaar om de post te publiceren. Klik hiervoor onderaan het bericht op “Posten.” Als je je bericht als concept wilt opslaan, zodat je ernaar kunt terugkeren en het kunt bijwerken voordat het live gaat, klik je op de knop “Concept opslaan” in plaats daarvan.

En dat is alles. Je bericht staat nu live in je subreddit en je kunt er reacties op verwachten.

Je bericht verwijderen

Als je een bericht wilt verwijderen je hebt gepubliceerd, kun je dit doen door het bericht te openen, op het menu met drie stippen te klikken en “Verwijderen.” Selecteer vervolgens “Bericht verwijderen” in de prompt, en je bericht wordt verwijderd.

Je bent helemaal klaar.

GERELATEERD: Tekstopmaak toepassen op Reddit

Hoe te posten op Reddit met behulp van de mobiele app

Op een mobiel apparaat heb je de beste ervaring met de officiële Reddit-app (voor iPhone, iPad of Android) om berichten in subreddits te publiceren.

Om dat te doen, download en installeer je eerst de gratis Reddit-app op je telefoon. Start de app en log in op uw Reddit-account.

Zoek na het inloggen de subreddit waarin u een bericht wilt plaatsen. U kunt een specifieke subreddit vinden door op het vergrootglaspictogram in de rechterbovenhoek te tikken.

Nadat je een subreddit hebt gevonden, tik je in de onderste balk van de app op “Maken.

Je komt terecht op een scherm waar je je bericht kunt opstellen. Tik hier op het soort bericht dat je wilt plaatsen. Kies bijvoorbeeld “Tekst” als je een tekstbericht wilt plaatsen. Alle andere opties spreken voor zich.

Wanneer u Als je klaar bent met het opstellen van je bericht, tik je in de rechterbovenhoek van je scherm op “Volgende

Voeg op de volgende pagina optioneel een flair toe aan uw bericht. Een flair is eigenlijk een subonderwerp in je geselecteerde subreddit. Als de jouwe bijvoorbeeld een technische subreddit is en je bericht een technische vraag is, kies je zoiets als “Technische vraag” als je flair.

Als je dat hebt gedaan, tik je in de rechterbovenhoek van je scherm op “Posten.

En dat is het. Je post zal live gaan in je geselecteerde subreddit.

Je post verwijderen

Als je later een post wilt verwijderen, ga dan naar die post, tik op de drie stippen bovenaan de pagina en selecteer “Verwijderen.” Kies “Verwijderen” in de prompt, en je bericht is verdwenen.

En meer hoeft u niet te doen om uw eerste bericht op dit unieke socialemediaplatform te plaatsen. We hopen dat je het leuk vindt om op deze site berichten te plaatsen en met mensen om te gaan.

Als je toch bezig bent, bekijk dan onze handleidingen over wat Reddit Karma is en hoe je reacties op Reddit kunt doorzoeken.

LEES VOLGENDE

  • › Hoe lege rijen in Excel te verwijderen
  • › Dimbare LED-lampen blijven doorbranden? Doe dit
  • › Microsoft Office op een Mac verwijderen
  • › Wijzigingen bijhouden in Word uitschakelen
  • › Een pdf invoegen in Google Presentaties
  • › Luistert uw telefoon naar u?