Foto van afval in Vande Bharat Express, gedeeld door IAS-officier, gaat viraal

0
69

Een foto waarop afval op de vloer van een touringcar van Vande Bharat Express te zien is, doet zaterdag de ronde op sociale media. Op de foto is de vloer bezaaid met heel veel afval, waaronder lege flessen, plastic zakken en gebruikte voedselcontainers.

De foto werd op Twitter gedeeld door Awanish Sharan, officier van de Indiase Administratieve Dienst (IAS), met het onderschrift “We The People”. Op de foto is ook een arbeider te zien die een bezem vasthoudt om het afval op te ruimen. Er werd echter niet gesproken over de route waarop de trein rijdt.

De post heeft verschillende reacties van mensen op Twitter opgeleverd, waarbij gebruikers zeiden: “We kunnen nooit veranderen”, terwijl een paar anderen een kijkje namen in de Swachha Bharat Abhiyan. Veel gebruikers spraken hun teleurstelling uit over de mentaliteit rond reinheid in India.