De beste Apple Watch-bandjes van 2023

0
71
Hannah Stryker/How-To Geek

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een Apple Watch-bandje in 2023
Veelgestelde vragen
Beste Apple Watch-bandje voor hardlopen: Nike sportbandje
Beste Apple Watch-bandje voor gewichtheffen: Nike Sport Loopje
Beste Apple Watch-bandje voor zwemmen: Apple sportbandje
Beste Apple Watch-bandje voor grote polsen : Carterjett loopvlakband
Beste Apple Watch-band voor kleine polsen: Apple gevlochten solobandje
Beste designer Apple Watch-band: Hermès lederen Attelage Double Tour-bandje
Beste leren Apple Watch-band: Nomad Modern Band
Beste Apple Watch-bandje voor gevoelige huid: Apple Sport Loop
Beste metalen Apple Watch-band: Apple Milanese Loop

Update, 18-01-2023: We hebben onze aanbevelingen herzien en we #8217;We hebben het beste bandje om te zwemmen geüpdatet met het Apple-sportbandje.

Wat te zoeken in een Apple Watch-bandje in 2023

Toen Apple in 2015 voor het eerst de Apple Watch uitbracht, was het moeilijk om vervangbare horlogebandjes te vinden die bij ieders stijl en behoeften pasten. Tegenwoordig zijn er dertien in een dozijn bands met duizenden beschikbare opties van derden. Het doorzoeken van die stapel banden kan echter een gedoe zijn, en het is belangrijk om te weten waar je op moet letten om het goede van het goedkope te scheiden.

Sommige bandjes van derden passen bijvoorbeeld niet in de sleuven op uw Apple Watch en ook niet in de bandjes van Apple, zodat ze kunnen uitsteken en daardoor mogelijk niet goed werken. Dan is er nog de moeite om de juiste materialen te vinden. Hoewel bands tegenwoordig goedkoop zijn, wil dat nog niet zeggen dat ze allemaal goed zijn. Sommige zien er misschien goed uit aan de buitenkant, maar bieden een slechte constructie en goedkope onderdelen als je het uitpakt.

De juiste maat nemen is ook belangrijk. Door de jaren heen heeft Apple het een beetje verwarrend gemaakt als het gaat om het kiezen van een bandje dat bij je Apple Watch past. In 2018 schakelde het bedrijf over van kastmaten van 38 mm en 42 mm naar kasten van 40 mm en 44 mm. Desondanks zullen alle bandjes die zijn ontworpen voor kleinere Apple Watches generatie na generatie blijven passen, terwijl bandjes die zijn ontworpen voor het grotere model ook zullen passen.

GERELATEERDDe beste Apple Watch Ultra-bandjes van 2023

Apple voerde in het najaar van 2021 een soortgelijke wijziging door met de aankondiging van de Series 7 Apple Watch. Deze keer gebruikt de kleinere horlogemaat horlogebandjes van 41 mm, terwijl het grotere model 45 mm gebruikt. Net als bij de vorige wijziging werkt de kleinste kastmaat van elke serie met de kleinere horlogeband en past het grootste model op de grotere horlogeband.

Het is ook de moeite waard om in gedachten te houden dat niet alle bands zijn voor iedereen. U kunt een Apple Watch op veel verschillende manieren gebruiken, dus het is belangrijk om te winkelen voor een bandje dat een balans kan vinden en geschikt is voor elke taak en activiteit die u uitvoert terwijl u het draagt.

< p>Hieronder hebben we een handvol bandjes uitgelicht die goede materialen, constructie en looks bieden voor alles wat je nodig hebt om je Apple Watch voor te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke maat Apple Watch-bandje ik moet kopen? – Apple heeft een downloadbare sjabloon waarmee u uw pols kunt opmeten om de juiste bandmaat te bepalen. Je moet er ook voor zorgen dat je een bandje koopt voor het model Apple Watch dat je hebt. Hoe verander ik mijn Apple Watch-bandje? + Elke Apple Watch heeft een knop om de band los te laten. Houd deze knop ingedrukt en schuif het bandje om het van het horloge te verwijderen. Schuif nu de nieuwe band op. Er zijn meer diepgaande instructies op de ondersteuningswebsite van Apple. Hoe maak ik mijn Apple Watch-bandje schoon? + Voor leren bandjes: veeg de band af met een pluisvrije doek, eventueel licht vochtig. Het proces is vergelijkbaar met andere banden, maar u kunt indien nodig ook milde hypoallergene zeep gebruiken. Zijn Apple Watches waterdicht? + Apple Watches zijn waterbestendig, maar niet waterdicht. Met Apple Watch Series 2-modellen en nieuwer kun je zwemmen, maar oudere modellen zijn alleen spatwaterdicht. U kunt duiken met de Apple Watch Ultra, maar niet met andere modellen.

Beste Apple Watch-bandje voor hardlopen: Nike-sportbandje

Hannah Stryker/How-To Geek

Pro's

 • &#10003 ; Comfortabele materialen met uitsteeksels voor ademend vermogen
 • ✓ Veilige pasvorm met verschillende maatopties

Nadelen

 • ✗ Fatsoenlijke lijst met kleuropties, maar niet erg divers

De samenwerking van Apple met Nike heeft geresulteerd in verschillende uitstekende bands voor vrijwel elke fitnessactiviteit. Als je een hardloper bent of graag jogt in de buurt, raden we je aan om de Nike sportband te bekijken.

GERELATEERDHoe u de trainingsstatistieken kunt aanpassen die u op een Apple Watch ziet

Deze band is gemaakt van een lichtgewicht fluorelastomeer (ook wel zijdezacht rubber genoemd) en heeft veel perforaties die de band ademend maken om zweet af te voeren. De gaten bieden ook veel veilige punten om ervoor te zorgen dat je Apple Watch goed past voordat je hem uitdoet. Over pasvorm gesproken, het is verkrijgbaar in de maten 40 mm en 44 mm.

De sportband kost $ 49 en is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Ondanks de opties zijn de kleuren zelf echter niet erg divers, dus er is een kans dat u geen afwerking vindt die bij u past.

Beste Apple Watch-band voor hardlopen

Nike sportbandje

Nike’s sportbandje is gemaakt van os a zijdezacht rubber en heeft veel perforaties, waardoor het ademend en comfortabel is tijdens het hardlopen.

Apple Store

Beste Apple Watch-bandje voor gewichtheffen: Nike Sport Loop

Hannah Stryker/How-To Geek

Pro's

 • ✓ Zeer licht, ademend materiaal
 • ✓ Zacht en flexibel om mee te bewegen met je polsen
 • ✓ Betrouwbare, stevige pasvorm

Nadelen

 • ✗ Stoffenlook is misschien niet voor iedereen weggelegd

Een andere geweldige optie in de Nike-collectie van Apple is de Nike Sport Loop. We raden deze aan voor gewichtheffers en andere activiteiten waarbij je je polsen moet strekken in de sportschool. Dit Apple Watch-bandje is gemaakt van een ademend nylonweefsel en is extreem licht van gewicht. Het voelt alsof je helemaal niets draagt, zelfs niet als je die biceps aan het curlen bent.

GERELATEERDKan ik een Apple Watch gebruiken zonder een iPhone?

De Nike Sport Loop maakt gebruik van een klittenbandsluiting voor een stevige pasvorm en is gemakkelijk te wassen, beide belangrijk als je zweet in de sportschool. En hij is natuurlijk verkrijgbaar in de maten 41 mm en 45 mm.

Sommigen geven misschien niet om de stoflook, en er zijn niet veel kleurstellingen om uit te kiezen, maar deze band is meer gericht op functie dan op vorm. Het kost $ 49 en zal een geweldige aanvulling zijn op je assortiment sportuitrusting.

Beste Apple Watch-band voor gewichtheffen

Nike Sport Loop

Het nylonweefsel van de Nike Sport Loop maakt hem ademend en flexibel, twee dingen die je nodig hebt als je ijzer pompt in de sportschool.

Apple Store

Beste Apple Watch-band om mee te zwemmen: Apple-sportband

Apple

Pro's

 • ✓ Zacht materiaal irriteert je huid onder water niet
 • ✓ Voor elk type Apple Water is er wel een optie te vinden
 • ✓ Minimalistische maar stijlvolle look

Nadelen

 • ✗ Aan de prijzige kant

Het kiezen van het juiste bandje voor je Apple Watch is niet eenvoudig, maar het is vooral moeilijk als je op zoek bent naar een bandje dat werkt zowel onder water als op het droge. Gelukkig had Apple dit in gedachten, want de Apple Sport Band is een fantastisch horlogebandje voor zwemmers.

Hoewel het Apple-sportbandje van siliconen lijkt te zijn gemaakt, beweert Apple dat het een op maat gemaakt hoogwaardig fluorelastomeer is dat zachter is. Dit materiaal werkt geweldig onder water en droogt snel zodra je eruit springt. Het is ook verkrijgbaar in varianten van 41 mm en 45 mm die bij uw horloge passen, ongeacht uw model.

GERELATEERDHoe waterdicht is uw Apple Watch?

Je hebt ook genoeg kleuropties voor deze band. Het is verkrijgbaar in White, PRODUCT(RED), Elderberry, Midnight, Slate Blue, Starlight en Succulent.

De Apple Sport Band is een geweldige keuze voor zwemmers, maar het is aan de prijzige kant kant voor wat het is. Als u op zoek bent naar dit type horlogebandje, maar niet zoveel wilt uitgeven, heeft de TreasureMax-sportband een vergelijkbare look en feel voor een lagere prijs.

Beste Apple Watch-band voor tijdens het zwemmen

Apple Sport Band

Als u een horlogeband wilt die comfortabel aanvoelt tijdens het zwemmen en er ook in het dagelijks leven mooi uitziet, is de Apple Sport Band een fantastische optie.< /p> Amazon

$49.00
 

Beste Apple Watch-band voor grote polsen: Carterjett-loopvlakband

Carterjett

Pro's

 • ✓ XXL formaat aangeboden
 • ✓ Flexibel materiaal
 • ✓ Goede prijs- en kleuropties

Nadelen

 • ✗ Ontwerp is niets bijzonders

Als je pols aan de grote kant is, hebben we je gedekt. De Apple Watch-band van Carterjett is gemaakt van siliconen en is perfect flexibel. Hoewel het wordt geleverd in maten tot 10 inch, kan het een beetje uitzetten, dus je bent praktisch gegarandeerd van een goede pasvorm.

Het wordt geleverd in een paar kleuren, waaronder zwart, rood, blauw en een speciale glow-in-the-dark variant. Het is ook redelijk betaalbaar voor $ 25 en is beschikbaar voor horloges van zowel 41 mm als 45 mm, hoewel je er niet vaak mee zult pronken vanwege het ietwat standaard uiterlijk.

Toch kunt u& #8217;ga hier niet fout als je op zoek bent naar een grote Apple Watch-band.

Beste Apple Watch-band voor grote polsen

Carterjett-loopvlakband

Als je dikke polsen hebt, kan het moeilijk zijn om een ​​Apple Watch-bandje te vinden dat past en niet duur is. De band van Carterjett is beide!

Amazon

$ 34,99
 

Beste Apple Watch-band voor kleine polsen: door Apple gevlochten solobandje

Hannah Stryker/How-To Geek

Pro's

 • ✓ Verschillende maatopties voor een goede pasvorm
 • ✓ Zacht, ademend materiaal voor de hele dag comfort

Nadelen

 • ✗ Het kan een paar pogingen kosten om de juiste maat te krijgen

Voor kleinere polsen raden we de gevlochten soloband van Apple aan. Deze band wordt op maat gemaakt voor elke maat pols die je hebt, zodat je de juiste maat kunt vinden die perfect past. Verkrijgbaar voor horloges van 41 mm en 45 mm, de band is gemaakt van rekbaar, ademend polyester en ultradunne siliconen gemengd voor maximaal comfort. Het is ook goed in het afvoeren van zweet en water als het nat wordt.

Het enige echte nadeel is het maatproces. Als je de maattest van Apple bij de eerste poging niet haalt, duurt het iets langer voordat je eindelijk de horlogeband krijgt die je zoekt, aangezien je moet stuur de verkeerde terug en wacht tot de nieuwe binnenkomt. Maar het is de moeite waard voor de perfecte pasvorm.

Beste Apple Watch-band voor kleine polsen

Apple Braided Solo Loop

De Braided Solo Loop is een band die Apple op maat maakt voor je pols maat. Dat kun je niet verslaan als je kleine polsen hebt en de meeste banden te groot zijn!

Apple Store

Beste designer Apple Watch-band: Hermès lederen attelage dubbele tourband

Hermès

Pro's

 • ✓ Klassiek ontwerp dat erg elegant is
 • ✓ Branding die bekend is
 • ✓ Mooie constructie dankzij het partnerschap van Apple

Nadelen

 • ✗ U betaalt zeker een designerprijs
 • ✗ Leer is misschien niet voor iedereen weggelegd
 • ✗ Alleen beschikbaar voor Apple Watch-gebruikers met een diameter van 41 mm.

Als u op zoek bent naar iets luxueus, stijlvol en (laten we zeggen) designer, hoeft u niet verder te zoeken dan Apple's Hermès-collectie. Vooral de lederen Attelage Double Tour-band van $ 489 is een knaller met zijn dubbel omwikkelde ontwerp en elegante accenten.

De minimale esthetiek zorgt voor een stijlvolle toevoeging aan elke outfit, en ambachtslieden in Frankrijk maken de constructie zorgvuldig. Dit is een trefzekere manier om een ​​statement te maken, ongeacht de gelegenheid, en de prijs past daar zeker bij.

Dit bandje is echter alleen beschikbaar voor Apple Watches van 41 mm – als je het grotere horloge hebt , kunt u dit niet gebruiken. Het goede nieuws is dat u in plaats daarvan een ander leren Apple Watch-bandje kunt kopen.

Beste designer Apple Watch-bandje

Hermès Attelage Double Tour Band

De Hermès-band heeft een stijlvol dubbel omwikkeld ontwerp en is ontwerper in elke zin van het woord, inclusief prijs.

Appel

Beste leren Apple Watch-band: Nomad Modern Band

Hannah Stryker/How-To Geek

Pro's

 • ✓ Fantastische lederen afwerking en design
 • ✓ Goede constructie

Nadelen

 • ✗ Prijs is een beetje hoog
 • ✗ Zeer beperkte kleuropties
 • ✗ Alleen beschikbaar voor Apple Watches van 45 mm en 49 mm.

Als het om leren accessoires gaat, doen maar weinig bedrijven dat zo goed als Nomad. De moderne band voor Apple Watch van het bedrijf is onze keuze voor de beste leren band die je kunt kopen.

Het ontwerp van Nomad en het hoogwaardige echt leer zorgen voor een klassieke, moderne en rustieke band. Het zal na verloop van tijd ook patina krijgen als je het gebruikt, waardoor het een unieke versleten look krijgt.

Het is relatief prijzig voor $ 60, en er zijn geen andere kleuren om uit te kiezen bruin, maar het ziet er toch geweldig uit voor Apple Watch-gebruikers van 45 mm. Als je een kleinere Apple Watch hebt, heb je helaas pech met dit Nomad-bandje, hoewel je een bandje kunt kopen dat nog meer designer is.

Beste leren Apple Watch-bandje

Nomad Modern Band

De leren band van Nomad ziet er geweldig uit en gaat eeuwig mee. Het zal na verloop van tijd patina worden en uw Apple Watch-bandje een unieke uitstraling geven.

Nomad

Beste Apple Watch-bandje voor de gevoelige huid: Apple Sport Loop< /h2>

Hannah Stryker/Hoe -Voor Geek

Pro's

 • ✓ Zacht, ademend materiaal
 • ✓ Klittenbandontwerp zorgt voor gemakkelijke aanpassing
 • ✓ Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren

Nadelen

 • ✗ Kan rondschuiven als u zweet

Het maakt niet uit hoe nuttig uw Apple Watch is als u hem niet kunt dragen zonder uw huid te irriteren. Als dit bij bepaalde horlogebandjes een probleem voor je is, is de Apple Sport Loop de horlogeband voor jou.

De Sport Loop is gemaakt van een dubbellaags nylonweefsel en wordt vastgemaakt met een klittenbandsysteem, waardoor hij gemakkelijk aan te passen is. De stof is zacht en ademend, en de kant met dichte lus van de klittenband is de kant die contact maakt met je huid, voor een gedempt gevoel dat geen vocht vasthoudt.

Wanneer het aankomt tot door Apple gemaakte horlogebandjes, de Sport Loop is zo betaalbaar als maar kan. Nog beter, het is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. De Sport Loop is verkrijgbaar in varianten van 41 mm en 45 mm, met een X-Large-variant op het 45 mm-model.

Beste Apple Watch-band voor gevoelige huid

Apple sportbandje

De Apple sportband is gemaakt van een stof die zacht, comfortabel en vooral ademend is, waardoor het een geweldige optie is als je een gevoelige huid hebt.

Amazon

$ 49,00
 

Beste metalen Apple Watch-band: Apple Milanese Loop

Hannah Stryker/How-To Geek

Pro's

 • ✓ Ontwerp met metaalweefsel ziet er prachtig uit
 • ✓ Magnetisch ontwerp maakt het vinden van de juiste pasvorm gemakkelijk
 • ✓ Drie verschillende afwerkingsopties

Nadelen

 • ✗ Mesh-ontwerp kan af en toe aan armhaar blijven haken

Metalen horlogebandjes zien er geweldig uit, maar ze zijn niet altijd het meest comfortabel, en ze kunnen moeilijk aan te passen zijn. De Apple Milanese Loop lost beide problemen op, met een geweldige uitstraling en comfort en draagbaarheid die je niet vaak ziet in metalen horlogebandjes.

De Milanese Loop maakt gebruik van een roestvrijstalen weefsel in plaats van groot, dik metaal. Dit geeft de band veel meer ademend vermogen dan verwacht in een metalen horlogeband. Je zou denken dat dit dankzij nieuwe technologie is, maar deze band is gebaseerd op een ontwerp uit Milaan tegen het einde van de 19e eeuw.

Ook over een gesp hoef je je geen zorgen te maken. In plaats van de gesp die je normaal op een metalen horlogeband ziet, gebruikt de Milanese lus een magnetisch ontwerp. Hierdoor is het bandje traploos verstelbaar, waardoor het vinden van een goede pasvorm makkelijker is dan bij andere metalen horlogebandjes.

De Apple Milanese Loop is verkrijgbaar in 41mm en 45mm uitvoeringen. Kleurvariëteiten zijn grafiet, goud en zilver.

Beste metalen Apple Watch-band

Apple Milanese Loop

De Apple Milanese Loop is een nieuwe kijk op een 19e-eeuws ontwerp en combineert een prachtige klassieke look met handige functies zoals een magnetisch ontwerp voor eenvoudige aanpassing.

Amazon

$ 99,00
 

Doel

$ 99,99
 

The Best Apple Watches of 2023 Best Apple Watch Overall Apple Watch Series 8 (GPS, 41mm) Amazon

$389.00
 

Beste Apple Watch overall Apple Watch Series 8 (GPS, 45 mm) Amazon Beste budget Apple Watch Apple Watch SE (2e generatie, 40 mm) Amazon

$ 249,00
 

Beste budget Apple Watch Apple Watch SE (2e generatie, 44 mm) Amazon

$ 269,99
 

Beste Apple Watch met mobiel Apple Watch Series 8 (GPS + mobiel, 41 mm ) Amazon

$489.00
 

Beste Apple Watch met mobiel Apple Watch Series 8 (gps + mobiel, 45 mm) Amazon

$ 519,00
 

Beste Apple Watch voor duurzaamheid Apple Watch Ultra Amazon

$799.00
 

LEES VOLGENDE

 • › De beste Apple Watch Ultra-bandjes van 2023
 • › Review Apple Watch SE (2022): het budgetmodel dat (de meeste) functies niet mist
 • › De beste Apple Watches van 2023
 • › Google is geen Apple, en het zou moeten ophouden te proberen dat te zijn
 • › 12 tips om het meeste uit uw nieuwe Apple Watch te halen
 • › Apple Watch Series 8 Review: een compromisloze draagbare ervaring
 • › Portretfoto's instellen als Apple Watch Face
 • › Wijzigingen bijhouden in Word uitschakelen